Browar [Reds] & DEZDEMONA [Reds] & Easy Bot [Reds] vs. TimeToSayGoodbye [XTEAM] ~ 20440.67% TOP 1 ACS !!

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Browar [Reds] & DEZDEMONA [Reds] & Easy Bot [Reds] vs. TimeToSayGoodbye [XTEAM] ~ 20440.67% TOP 1 ACS !!

Witam,

Gratuluje agresorom, akcja spontaniczna, wcześniej mnie nie skanowali ;)

Dnia 12-07-2018 21:55:48 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Browar [Reds]

Niszczyciel 20.200

Agresor DEZDEMONA [Reds]

Niszczyciel 48.138
    Pancernik 27.967
    Okręt wojenny 2
    Duży transporter 4

Agresor Easy Bot [Reds]

Sonda szpiegowska 1

Obrońca TimeToSayGoodbye [XTEAM]

Mały transporter 2.092
    Duży transporter 4.889
    Lekki myśliwiec 763
    Ciężki myśliwiec 385
    Krążownik 483
    Okręt wojenny 10
    Recykler 5.175
    Sonda szpiegowska 1.379
    Bombowiec 10
    Satelita słoneczny 258
    Niszczyciel 10
    Gwiazda Śmierci 382
    Pancernik 10
    Wyrzutnia rakiet 480

Po bitwie...

Agresor Browar [Reds]

Niszczyciel 19.183 ( -1.017 )

Agresor DEZDEMONA [Reds]

Niszczyciel 45.716 ( -2.422 )
    Pancernik 26.581 ( -1.386 )
    Okręt wojenny 2 ( -0 )
    Duży transporter 4 ( -0 )

Agresor Easy Bot [Reds]

Sonda szpiegowska 1 ( -0 )

Obrońca TimeToSayGoodbye [XTEAM]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    28.073.862 Metalu, 15.877.064 Kryształu i 499.487 Deuteru

Agresor stracił łącznie 547.685.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 4.007.679.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 1.129.648.500 metalu i 914.418.500 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 44.450.413 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 909.802.362
    Kryształ: 702.905.564
    Deuter: -71.875.513
    agresor zyskał łącznie 1.540.832.413 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.040.410.862
    Kryształ: -1.617.324.064
    Deuter: -394.394.487
    obrońca stracił łącznie 4.052.129.413 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7
  • obydwie sytuacje sa wynikiem niedopilnowanych fsow. Gra jest gra, nie ma co sie rozwodzic o przyzwoitosci, nigdy na oczy sie nie widzielismy, wodki razem nie pilismy. Fakt posiadania jednej z wiekszych flot na uni nie powinien zwalniac z poczucia potrzeby wykonywania fsow. Jak dla mnie piekny wjazd, chlopaki sie postarali i idealnie wykorzystali roztargnienie obroncy!
    UNI 1 - Top 2 flot '04-'07 [WRAITH] OFF
    po drodze jeszcze dluga historia...
    UNI Tarazed - Top 4 flot '18 [Reds] OFF
    UNI Dorado - Top 6 flot '18 [RiO] ON
    UNI Uriel (US) - eko :sleeping: [Skie] ON
    Ogame.us - Game Operator
  • wiesz skejt u mnie fsy to podstawa i to takie że nie złamią tego
    a co do byłych sojuszników to życzę większej pokory do siebie
    bo to zrobili to jet dno
    ja gram na Qua flotą i tam w soju jest jeden za wszystkich wszyscy za jednego
    i nie ma że flotowcy i ekowcy oddzielnie
    tu zrobili patologie nic więcej
    koniec tematu
  • Powtorze raz jeszcze, gratki dla chlopakow :)
    UNI 1 - Top 2 flot '04-'07 [WRAITH] OFF
    po drodze jeszcze dluga historia...
    UNI Tarazed - Top 4 flot '18 [Reds] OFF
    UNI Dorado - Top 6 flot '18 [RiO] ON
    UNI Uriel (US) - eko :sleeping: [Skie] ON
    Ogame.us - Game Operator

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez rsx ().

• dobre na wiocha.pl :ow:
    Złamane jakiekolwiek standardy czy normy przyzwoitości.
    Lepiej jakbyście wprost napisali że były sojusznik się podstawił bo kończy grę a nie taka błazenada.
    Nie skanowałem wcześniej - atak spontaniczny. Dziwne Q żeby sojuszników kosić.
    Uni Tarazed - [SYNDYKAT]
  • Witam,

ze swojej strony czuję się zobowiązany społeczności tego universum wyjaśnić co nastąpiło, bo zasadami którymi się w życiu kieruje jest uczciwość i szczerość. Grałem od pół roku nie robiąc FS bo na dobrą sprawę nikt nie był w stanie mi zagrozić, więc korzystałem i grałem sobie swobodnie w wolnym czasie dla przyjemności, nieco farmiąc i krusząc bunkry GS'ami. Pewnego dnia loguję się rano, a tam informacja od Browara, że on odchodzi z sojuszu bo już mu się tutaj nie podoba, zakłada swój i zaprasza aktywnych graczy (logowałem się kilka razy dziennie, więc za takiego się uważałem). Złożyłem podanie, które zostało odrzucone, w tym momencie stało się wszystko jasne, chłopakom skończyły się cele, więc odeszli by nas móc zezłomować. Tego dnia już wiedziałem, że moja przygoda dobiegła końca bo nie miałem zamiaru pilnować floty, a mając obok Dezdemonę, który uparcie lata na wszystko co się da mogłem być pewien że i moje 5 planet znajdujące się 3 układy od niego, będzie nieustannie plądrowane. Przez kilka dni chłopaki robili zasłonę dymną i nawet mnie nie zeskanowali, więc łudziłem się, że może chociaż z miesiąc czasu dadzą spokoju z grzeczności. Przez te kilka dni się wahałem czy usunąć konto, wrzucić wieczny urlop, czy może dać się zezłomować. Decyzja zapadła, wróci mi flota rano z FS'a wrzucam urlop. Niestety akurat tej nocy Dezdemona już mnie dopadł, zrakietował mi bunkier, przeorał kolonie oraz ściągnął księżyc na planecie matce. Zalogowałem się troszkę spóźniony 2-3 minuty po tym jak wróciło najpierw moje 100 GS z FS'a które Dezdemona strącił, więc miałem cały czas aktywność na planecie, zawróciłem główna flotę z FS'a z misją stacjonuj, na 99,99% jestem pewny, że nie był w stanie tego wyliczyć bo pewnie wtedy przeglądał jeszcze raport wojenny. Po kilku minutach stwierdziłem, że żeby nie mieć wątpliwości co do odbudowy i dalszej gry - wystawię resztę floty "sępom" i podałem dokładny czas powrotu floty Dezdemonie na priv, oczywiście nic nie odpisał bo się przecież nie znamy ;) Po chwili odezwał się Browar, że skoro kończę to żebym oddał im konto, bo mają chętnego na grę, a szkoda takiego konta. Hipokryzja do kwadratu - nagle już z powrotem koledzy ;) skoro im było szkoda konta, mogli je dalej mieć w sojuszu, a nie złomować. Także RSX, albo chłopaki Cię nie wtajemniczyli w przebieg akcji, albo po prostu kłamiesz by ich wybielić.

rsx napisał(a):

obydwie sytuacje sa wynikiem niedopilnowanych fsow. wiekszych flot na uni nie powinien zwalniac z poczucia potrzeby wykonywania fsow. Jak dla mnie piekny wjazd, chlopaki sie postarali i idealnie wykorzystali roztargnienie obroncy!

Idealnie to wykorzystali informację podaną przeze mnie Dezdemonie - wlecieli 2s po podanym przeze mnie czasie ;) Czy to był push - nie mi to oceniać, ja tylko troszkę dopomogłem w starciu. A jeśli GO uzna to za push to myślę, że tydzień przerwy od gry przyda się chłopakom by nieco ochłonąć ;)

To tylko gra na której od dłuższego czasu mi nie zależało ale mimo wszystko czuję duży niesmak po całej sytuacji i uważam że od dżentelmenów w dojrzałym wieku pasowałoby wymagać nieco bardziej honorowego zachowania. Widocznie biorą przykład z naszych polityków władza/hajs kosztem wszystkiego ;) tutaj surowce się okazały najcenniejsze ;)
  • Witam,
    Pierwszy i ostatni raz się wypowiem co do zaistniałych wydarzeń.
    Sojusz FUSION w którym byliśmy razem założył OMKA który już nie gra od stycznia. Przyjmował osoby wg własnego uznania. Od około 2 miesięcy próbowałem rozruszać sojusz. Próbowaliśmy zrobić jakieś wspólne akcje (ściąganie moonów), ataki ACS. Niestety poza mną i kilkoma graczami nikt się nie odzywał, zero oznak życia.
    Czy FUSION to był sojusz, na początku tak. Natomiast potem istniał dzięki kilku graczom i sojuszem był to nie nazwał. Dla mnie jest bardzo duża różnica między słowem "sojusznik" a "osoba z którą jestem w sojuszu".

W dniu 05-07-2018 postanowiłem coś zmienić i założyć własny sojusz z graczami, którym się jeszcze chce grać. Dają oznaki życia, integrują się z pozostałymi. Chcą grać, udzielają się pomagają innym.Krótko mówiąc dają coś innym od siebie i wnoszą coś do sojuszu swoją osobą. Po moim odejściu odeszli prawie wszyscy gracze z sojuszu FUSION - dlaczego ?
    Mamy inne zdanie, bo dla mnie aktywny gracz to nie tylko taki co loguje się kilka razy dziennie i coś farmi

Zyndrax napisał(a):

Tego dnia już wiedziałem, że moja przygoda dobiegła końca bo nie miałem zamiaru pilnować floty,
    To dlaczego nic nie zrobiłeś ? Zmienić styl gry, zamienić konto, jest wiele możliwości. Tylko czekałeś z założonymi rękami aż uwolnimy Cię od tej gry.

Zyndrax napisał(a):

czuję duży niesmak po całej sytuacji i uważam że od dżentelmenów w dojrzałym wieku pasowałoby wymagać nieco bardziej honorowego zachowania.
    Chciałeś do nas dołączył i nie zostałeś przyjęty - czyli wg mnie zachowaliśmy się fer i po dżentelmeńsku (w naszym starczym wieku) informując Cię o naszych decyzjach.

Każdy co był w sojuszu FUSION niech odpowie sobie na pytania:
    - Co dałeś sojuszowi FUSION ?
    - Któremu sojusznikowi pomogłeś ?
    - Ile razy się udzielałeś ?
    - Ile razy komuś radę dałeś (jako doświadczony gracz) ?
    - Co zrobiłeś dla sojuszu ?
    - W ilu ACS poleciałeś ?
    - Ile razy recków pożyczyłeś ?
    Poza tym że w nim byłeś i miałeś TAG FUSION przed nickiem ?

P.S Pamiętajcie, że to tylko gra.

Miłego dnia wszystkim życzę.