CoSieDzieje [MISIE] vs. Maciek2 [P N] ~ 22321.84%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• CoSieDzieje [MISIE] vs. Maciek2 [P N] ~ 22321.84%

Czekałem na dobrą sytuacje by coś sprostować i się nadarzyła :D mianowicie chciałem na wstępie przeprosić Selene i Zygunie za obraźliwe wulgaryzmy skierowane do nich w pewnym temacie aczkolwiek wybuchłem gdyż sprowokowany zostałem źle zinterpretowanym wpisem ;( i odpaliły się emocje a pamiętajmy że za emocję w danej chwili nie odpowiadamy i niech nie będą oceną moralną gdyż reakcje wypływające z takich sytuacji powodują tylko gównoburze . Co złego przeprosiłem obiecałem górze że od teraz inny FILU :D aczkolwiek mam może z dwóch oponentów ale nie z PN ;P .
    Co do starcia to ogólnikowo najpierw :D jako inny FILU będzie opis bo pozwolił mi agresor więc utrzymany w pełnej kulturze na forum bo jak wspominałem Poziomce i Kromakowi na priv. że z mojej strony koniec z docinkami dla PN i chyba w drugą stronę też to będzie działać .
    Atak nie był spontanem i był dobrze przygotowany zwłaszcza cieszy że atak odbył się w ulu gdzie naprawdę jest dreszczyk zwłaszcza że to godny i szlachetny przeciwnik jak PN. Ale cóż Maciek dał sie pocelować chociaż zdążył się zalogować po ataku i podebrał trochę pz-tu -_- Wieli SzO dla ciebie Maciek dasz rade drugi raz się podnieść

Teraz ode mnie :D Szanuje graczy z PN nawet czasami z niektórymi poklikam jak np, Poziomka czasami i pobluzgamy na priv ale chyba na tyle sie szanujemy jako wrogowie z gry że nie przenosimy tego na grę . Poziomka już wiem o czym pisałeś mi że wdrażasz "Winter is Coming" i za twoja radą poczytałem forum i popytałem się innych i zainspirowało mnie to że my też zrobiliśmy sobie hasło "Dark Ages is Coming"

od CSD podziękowania dla MILI i Wojtekreal za czujność na rubieżach galaktyki i miłe towarzystwo w czasie lotu

ps: rozpisał by się bardziej i chciałem wstawić logo ale jeszcze nie skoczyłem a tu w soju " no wstawiaj już !!! " XD

Pozdro dla Miśków
    znajomych z buddy
    dostawców paliwa i wkrótce nowe towarzystwo

Dnia 25-06-2018 12:50:11 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor CoSieDzieje [MISIE]

Krążownik 500.000
    Pancernik 228.747

Obrońca Maciek2 [P N]

Mały transporter 90.603
    Duży transporter 92.772
    Lekki myśliwiec 409.822
    Ciężki myśliwiec 13
    Statek kolonizacyjny 6
    Recykler 4.829
    Sonda szpiegowska 5.353
    Gwiazda Śmierci 265
    Pancernik 12.188

Po bitwie...

Agresor CoSieDzieje [MISIE]

Krążownik 482.534 ( -17.466 )
    Pancernik 221.133 ( -7.614 )

Obrońca Maciek2 [P N]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    900.897 Metalu, 9.470.971 Kryształu i 189.507.578 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.153.704.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 6.893.589.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 1.285.233.600 metalu i 946.950.300 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 199.879.446 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    1.223.773.600 Metalu i 885.499.300 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 646.934.497
    Kryształ: 468.148.271
    Deuter: 40.365.578
    agresor zyskał łącznie 1.155.448.346 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.707.272.897
    Kryształ: -2.739.149.971
    Deuter: -647.045.578
    obrońca stracił łącznie 7.093.468.446 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7

[/align]

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez FILU ().

• Masakra tyle razy musiałem odświeżać to forum żeby w końcu zobacz te ST :)
    Maciek poobijany któryś raz z kolei ale koleś ma mocne konto i chyba chęci jeszcze też :D

CSD gracisze bo akcja fajna i naprawdę ze sporym dreszczem jak lot w taki zapchany UL :)

Z czasem chcemy tłustszego bo apetyt ponoć rośnie w miarę jedzenia !

Graty!
    I znowu wyszło tak, że chyba smutno pisze
    Cyce, cyce, cyce, zwróć uwagę na muzykę
    I nagle nie pasuje tu, bo nie chcę błyszczeć
    Gubisz brokat, przypnij tornister
    Nie będę grał jak wszyscy, to żenada
    To był rap, nie ...... maskarada
    Mam 40 lat, jestem mężczyną
    Nowy hip-hop to PluszowyCzlowiek z blizną
    Sokół- "Pluszowy"
  • A CoSieDzieje??? O_O
    Z oddali oddali czułem smród spalanego deuteru...zaniepokoiło mnie to leciutko ale nic nie mrugało więc odetchnąłem XD
    Nagle stuk!!! Nagle puk!!! Bum!!! Słońce skryło się za pokaźnym PZ-em !!!
    Sojusznikowi gratuluję :brawo: niezły nosek ma ten Misiak do takich kąsków :lm: :uhuh: :ow:
    Obrońcy tradycyjnie :gszo:

Super Moderator Ruda:
    Nie kolorujemy całych postów
    Piszę do Ciebie powoli...bo nie wiem czy biegle czytasz :D
  • Brawo Ty. Konkretny procent, zacny tag po przeciwnej stronie i to jeszcze w ulu (nota bene najlepsze miejsce dla Misia żeby się najeść 8-) )

Wyszło pięknie, poruszenie i ożywienie w soju jak zawsze przy takich akcjach, wiec czego chcieć więcej...

Szybkiego przetopu, wymiany na paliwo i do boju...

Obrońcy :gszo: jeśli sobie życzy
  • Wybranie odpowiedniego miejsca na przeprosiny,jest tak samo ważne jak same przeprosiny.
    Kolega z gry @FILU jest w tym przypadku subtelny jak kowal.
    W sumie można przecież przeprosić ofiarę wypadku (będąc sprawcą) na jej pogrzebie
    Nic to nie zmieni..liczą się dobre chęci..droga do piekła jest takimi wybrukowana.
    Wybaczmy styl i formę,zostawmy treść..nie wszytko czasem da się pogodzić.
    Samo STarcie,jak najbardziej na plus,dla agresora oczywiście.
    Dobre,nonszalanckie,zyskowne..
    Gratulacje..to ST robi wrażenie.
    Maciek2 się podniesie,nie pierwszy raz tak robił,i zapewne powtórzy ten wyczyn,ma dobre podstawy do tego.
    "nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów"
  • Niczym Słoń w składzie porcelany Tydzien po rozmowie o ostanią spinę na forum, wrzucasz przeprosiny na Seleny w Starciu na Macku :D Grubo widzę
    Nie będę się wdawał w dyskusję :) Mam nadzieję że niedługo przemówią floty - fajnie że coś się dzieje, szkoda tylko że na Macka padło, mam nadzięję że ta wpadka wybije mu z głowy budowaniu floty bojowej. Liczę też na szybką odbudowę - jest eko dasz radę.

Fajnie by było wiedzieć komu pogratulować tego Starcia, ale jak wszyscy wiemy siedzi tam ktoś - ale nie wiadomo kto ;> Miłego przetopu

“Beware the quiet man...
    For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
    And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN :>

• XD zbluchać źle , przeprosic źle :rolleyes: myślcie sobie co chcecie ja ma czyste już sumienie .Probowałbym pw ale mnie selena zablokowala ,temat zamkniety by coś dopisać pisałem Poziomce i kromakowi że przyznaje się zbyt bardzo wyskoczyłem ale widocznie oni olali to że nie przekazali dalej postanowiłem w pierwszym ST coś namazać a że trafił się Maciek nie moja wina XD
    Przeprosiny były szczere jak nie pasuje nie ważne nie będe leciał z kwiatami bo co niektórych tu fantazja ponosi a wina byla dwustronna
    Poziomka pisze "Nie długo przemówią floty " hmmm mamy kreta w soju skąd ty znasz nasze plany :D kurde a mialo być zaskoczenie
    Brawo Ty CSD :D Brawo Ja :D
  • A ja się zastawiałem co się dzieje że Mili online :E

Gratki, szkoda że tak mało w trampkach było :P

Wyjdą na słońce ludzie cienia, powstrzymaj nas... nie mamy nic do stracenia...

:fa: :fa: :fa: free <: <: <:

Best Solo 5941,13% Top 6 Solo Uni28
    Best ACS 9834,6% Top 5 ACS Uni28

1 410 177.05% Top 4 ACS u68
  • Graty bardzo ładne ST, trzeba mieć wyczucie i przede wszystkim odwagę żeby wlecieć w ul, szkoda Maćka, tyle co z piwnicy wyszedł i pac znów po głowie :P

Od czasu do czasu takie st się przydaje, jest jak kubeł zimnej wody na głowę i pozwala nie obrastać w piórka :)
    WoW oddaj Dydka !

I wish you bluebirds in the spring ! I agree ...
    "Van the Kamikadze"
    "AŁ" [A4"P"-4 ''14]