Piękny sposób aby przekonać ludzi by przestali się w to bawić.
Lobby- problemy kto ma ?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Problem został już zgłoszony do osób odpowiedzialnych za jego usunięcie. Awaria dotyczy wielu społeczności i trwają intensywne prace nad jej usunięciem.
Będziemy informować na bieżąco. -
Jaka frekwencja w temacie
W ramach rekompensaty backup, 5 przeniesien i 300k anty dla każdego!tylko VICIA !!! -
a ja sądzę ze To się skończy pozwem /zbiorowym/ za poniesione straty moralne i inne komplikacje, które wynikły z winy właściciela serwisu i gry... przecież to działalność komercyjna a nie pro publico bono...
-
Może i by się tak skończyło... gdy nie było regulaminu korzystania z serwisuWystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
Temat założyłem dobry .
Widać po wpisach że serwery padły po godz 3:00 ... Nie podniosły sie - Może prądu im zabrakło
Od samego początku widzę luki w tym Lobby pomysł OK i dobry by ograniczyć bociarzy! ale min to ze lobby powiela za każdym razem nowe okienko przy logowanoiu mimo wejsc na kolejny serwer to zostawiajac nowe otwarte okno lobby to lipa.
Dzisiejszy błąd " A connection error has occurred! "
Lepiej
Niemcy sie mszczą na całym świecie że odpadli z Mundialu! pijany informatyk odłączył kabelki!
Pozdro -
Może to zemsta za Mundial ekipa GF jest wielkim kibicem
Tak na serio puściłem FS a zapomniałem załadować surki zanim się zoriętowałem to FS zawrócony był by za późno a spać trzeba więc sabotowałem
Tak na serio padło lobby musiał wystąpić poważny błąd że nastąpił "Shut down " moim zdaniem jak padły upgrejdy to powinno wrócić jak najszybciej do kopi zapasowej i uruchomić grę a w tle naprawiać z nowymi upgrejdami bo granie na nerwach graczy to źle wpływa na grę -
wszyscy mają problemy bo GF jak zwykle chciało być zajebiste i jak zwykle dało dupy.
Nie pozdrawiam,
Inarius
EDIT:
mam nadzieję, że będą backupy z 3:00, choć wątpie bo jak zwykle okaże się, że się nie da, nie można, itdFor the rest, I have to say to you
I will dream like the God
...And suffer like all the dead children...
Kupie dex i metal uKallisto
Info priv acc Inarius -
-
potwierdzam problem. serwer KALISTO - nie da sie zalogowac. zaraz mi sie skonczy budowac cos czego nie chce zbudowac i jestem wk@8wiony
-
A moze jakies info, co jak i kiedy bedzie to znowu funkcjonowalo?
-
Naprawdę ... pocieszające:
If you lose a fleet due to this down time in the Lobby login system, please submit a ticket through the support system once services have been restored, and include the API code from the hit in your ticket.
Zamiast zamrozić serwery każą "Ti-kety" pisać.
Edycja: Nie lubię popełniać błędów ortograficznych.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Almera ().
-
Ehh by człowiek wiedział to by wysłał pare ataków przed 3 ;d
A tak naprawde to współczuję tym co np wrócili z nocki i chcą iść spać a fsy nie porobione ;d
No ale ktoś na tym skorzysta jeśli nie bd żadnego backupa .
A swoją drogą tyle godzin już mineło i nic to trochę porażka.Emerytura -
pociesza was z ipada też nie można się zalogować.BEST SOLO: 944,8%
BEST ACS: 1786,69%
Lepiej być znanym pijakiem, niż anonimowym alkoholikiem. -
Weeed napisał(a):
pociesza was z ipada też nie można się zalogować.
tylko VICIA !!! -
Wkladaja tapicerke z mercedesa do malucha. Serwery byly zbudowane pod owczesna gre a teraz upiekszaja na sile mimo ze nie maja na to mozliwosci. Wszelkie upiekszania na pewno nie sa kierowane pod "starych" graczy bo im to nie jest wcale potrzebne. Zgaduje ze szata graficzna chca zdobyc klientow z mlodszego pokolenia. 10-14 lat jak sadze. Za nie dlugo wprowadza widok lotu DT albo recyklera z poziomu kabiny.
Uruchoma gre i co dalej? Bacupy? ale z jakiego pozomu o ile wogle je zrobia? o 12 dadza stan gry z godz 3 w nocy?czy jeszcze bardziej do tylu? jak by to mialo wygladac? szczerze slabo to widze.Ja zaraz wychodze do pracy. i pewnie jak wroce po mojej flo pozostanie tylko wspomnienie. I grze chyba ty samym bo juz nie bedzie mi sie chcialo znow tygodniami tego wszystkiego od nowa stawiac. Gra idzie do przodu i ludzie sie rozwijaja. Juz nie zdobede surowcow tak jak gdy sie rozbudowywalem. Szkoda. -
Ciekawe, dlaczego nikt z Gameforge nie odezwie się tutaj na Forum, żeby dać znać, co się stało i kiedy będzie to naprawione ?
Przecież mają dostęp do Forum, skoro my go mamy, prawda ? -
smoczek się odezwał standardowo, że ticket zgłoszony i duży murzyński nam w (...|...)For the rest, I have to say to you
I will dream like the God
...And suffer like all the dead children...
Kupie dex i metal uKallisto
Info priv acc Inarius -
donjaron napisał(a):
Wkladaja tapicerke z mercedesa do malucha. Serwery byly zbudowane pod owczesna gre a teraz upiekszaja na sile mimo ze nie maja na to mozliwosci. Wszelkie upiekszania na pewno nie sa kierowane pod "starych" graczy bo im to nie jest wcale potrzebne. Zgaduje ze szata graficzna chca zdobyc klientow z mlodszego pokolenia. 10-14 lat jak sadze. Za nie dlugo wprowadza widok lotu DT albo recyklera z poziomu kabiny.
Uruchoma gre i co dalej? Bacupy? ale z jakiego pozomu o ile wogle je zrobia? o 12 dadza stan gry z godz 3 w nocy?czy jeszcze bardziej do tylu? jak by to mialo wygladac? szczerze slabo to widze.Ja zaraz wychodze do pracy. i pewnie jak wroce po mojej flo pozostanie tylko wspomnienie. I grze chyba ty samym bo juz nie bedzie mi sie chcialo znow tygodniami tego wszystkiego od nowa stawiac. Gra idzie do przodu i ludzie sie rozwijaja. Juz nie zdobede surowcow tak jak gdy sie rozbudowywalem. Szkoda.
-
Nie dość, że nie grzeszę zbyt dużą ilością czasu na grę to jeszcze ze strony GF dochodzi zachęta do skończenia z tą zabawąJeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko, to masz rację.
Wydaje ci się -
he beka jeśli dobrze pamiętam dawno temu te był jakiś problem i zrobili blokadę na ataki ale to spaprali ehhhhhhhU69 BP- 5810.59%ACS 2885,51ACS 3816,69ACS 5893,97
41570,43%
-
Czemu nikt z GF się nie odezwie ?
Bo nikt nigdy z GF ( niemieszków) nie zaglądał tutaj wolą YT
Kiedy coś zrobią ? Domyślam się że po ostatnim ugrejdzie który był aktualizowany do wersji rozsypał się przy resecie nocnym .Tak jak każdy pracownik który może coś zrobić ( programista GF) zaczyna pracę powiedzmy o 9:00 rano i wtedy będzie podjęta praca pamiętam jak pracowałem w TP- sie nikt nic nie robił po za godzinami pracy i to trzeba uszanować robimy kiedy nam płacą .
Podpowiedział bym tylko z mojego doświadczenia że z rana nim zaczną prace nad błędem powinni przywrócić kopie zapasową .
Lub ktoś sprawdzał szyfrowanie lobby i system padł od Bruteforce -
Mimo iż nie da się zalogować widzę że moje uni żyje graczom przybywa punktów nawet komuś ubyło
-
Nie ma to jak zamiast wprowadzić jakieś nowe funkcje do SAMEJ GRY, do której od dawna nic nie dodano, wprowadzić bezużyteczny badziew, który na dodatek "po chwili" się zepsuje :). GG."Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."
COMA -
-
hardy1 napisał(a):
Ciekawe, dlaczego nikt z Gameforge nie odezwie się tutaj na Forum, żeby dać znać, co się stało i kiedy będzie to naprawione ?
Przecież mają dostęp do Forum, skoro my go mamy, prawda ?
Pewnie devki pracują 8 - 16 wiec nie zdziwiłbym się jakby dopiero teraz zaczęli nad tym pracować.
Daneku25 napisał(a):
Nie ma to jak zamiast wprowadzić jakieś nowe funkcje do SAMEJ GRY, do której od dawna nic nie dodano, wprowadzić bezużyteczny badziew, który na dodatek "po chwili" się zepsuje :). GG.
Misje sojuszowe byłyby fajne.
I niech coś zrobią w końcu z depozytem sojuszniczym bo na chwilę obecną jego główny cel to ładnie wyglądać...[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo *Click* -
Najprościej chyba będzie zrobić blokadę ataków do 3 rano czyli restartu jutrzejszego serwera.
Przynajmniej będzie spokój i każdy ogarnie po pracy FSy.uni Tarazed - Terror ---> OFF
uni Virgo - Zaraza ------> OFF
uni Wezn - Zaraza/RETRO -------> OFF
uni Aquarius - RETRO --------> OFF
uni Europa - BezNazwy --------> znowu nie śpię po nocach -
Blokade ataku do 3 rano? Fajnie bo nie stracisz floty ale na ildach sobie nie l pofamis
-
Przy wyłożeniu się logowania gdzie teraz ma to miejsce po nawet "przycisk" loguj się nie klika to nikt nic nie powie jak ktoś od strony systemu.
Ktoś już puścił fame że ejpodki logują się więc bez obaw GF właśnie uruchomił "24 h Blokadę Ataków" -
Dziuba napisał(a):
Według moich informacji blokada ataków została włączona do godziny 22:00 czasu lokalnego we wszystkich społecznościach.
Problem dotyczy nie tylko nas, godziny ranne, prosimy o wyrozumiałość.
tylko VICIA !!!
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość