bmw s1000rr hp4 [Winter] vs. Hrabia Dooku [MFS] ~ 61651.33% + 13462.68% TOP 1 SOLO :))

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ezio napisał(a):

To uni jest naprawde tragiczne a ludzie tu są ślepi, płytcy i puści. Najpierw koleś wypiera się że nie jest graczem bardziej znanym jako Riddickber, a jest i trzeba być idiotą żeby tego nie wiedzieć, a teraz skupuje konta tak samo jak to robił poprzednio i jeszcze się tym szczyci na forum.

Zadam wam ludzie pytanie, ile razy dostaliście skany od tego osobnika? jak on może cokolwiek zezłomować, tym bardziej 60k% jak on w ogóle nie skanuje. Ślepy traf? Czyżby
    To sie zgadza :) Wszyscy szpieguja, Jozki, Queny, Kapucyny, Sieciowniki, wszyscy mi spamuja a od "bmw..." totalnie nic :P Nie zeby bylo mi smuton z tego powodu ale tak jest. 8o
    ~~U.Retro~~
    U.60 GROM
    U.Quantum TEREFERE
    U.Ursa AKUKU
    U.Xanthus TEREFERE
    U.Zibal TEREFERE & G_C_T
    itd.
  • Gra tutaj, przypomina mi o pewnym powiedzonku "wszyscy kłamią, ale nie ma to większego znaczenia bo i tak nikt nikomu nie wierzy" - dlatego gratki procentu, co do kulis to w sumie nie ma to znaczenia, jak są chętni coś udowodnić to spakujcie w reki agresora, macie czym bo dobrych flociarzy sporo tu jest, PRZEGRANI NIE MAJĄ RACJI - tyle w temacie.
  • Nie bylo zadnej ustawki ani sprzedazy konta, agresorowi gratuluje wlotu. Kamikadze nie musiales nawet planety prznosic do mnie w uklad bo tak i tak bys mnie zlapal nawet jak bys lecial z 50 ukladu obok. Terror piszesz glupoty ze sie zalogowalem i zebralem jakies 2 k reckow. Zalogowalem sie odpiero po 6 jak juz bylo po 2 dobittce i na pz lezalo 700kk mety juz mi sie nawet nie chcialo wysylac reckow. Co do jakiegos pushu to chyba jestescie przewrazliwieni na ten temat jak polowa topki dostaje badz dostawala bana conajmniej raz w miesiacu to nic dziwnego :) nie ma co tutaj wypisywac nickami bo sami wiecie :D Dostaje jakies dziwne wiadomosci o jakiej aukcji na allegro :D nie wiem o co wam chodzi:
    • zona_koniec09.06.2018 11:13:34hmmm kasacja konta ? :P
    • zona_koniec09.06.2018 11:16:27a już wiem :P przez allegro sprzedane xD masakra... co się z wami ludzie dzieje... xD
  • ziomus mam cie na fali i szczerze watpie ze ustawiles zawrocona stacje na matke, jak do tej pory nie bylem przekonany, tak teraz jestem pewny :) wiecej mi nie jest potrzebne

milej niedzieli ludziska !

ps. zlomu juz nie bylo przed 6
    Zawistni ludzie z chęcią zgotują Ci piekło..
    Dopóki nie poznasz ich domowych adresów (Edit)

TOP 1 Solo X1 PL
    TOP 2 Solo X1 PL
  • Terrorowi dupę ściska, że to nie on go spakował :) Był taki moment (bardzo krótki), że siedział z nami na disco, ale oburzył się że były insynuacje do niego, że gra nie czysto i zapowiedział że hrabia będzie w ciągu tygodnia w jego reckach, a zaraz po tym Pan czysto grający dostał bana xD podobno na stałe ale jednak nie.

P.S: Są równi i równiejsi :)

Zamykamy temat :popcorn: i gramy dalej :komp: :ow:
  • Hrabia z Terrorem nie ma co dyskutować on wie wszystko najlepiej, a co do lotki w Twoim ukladzie to bylo konieczne bo musialem dwa razy leciec koszt deu mniejszy i czas nie wspominajac o reckach :)
    Puszczajac skan na twoja matke wprowadził chaos w głowie Terrora,

Nie wiem czy Ci zyczyc odbudowy bo Ciebie juz i tak sprzedali na allegro

Pozdrawiam
    GrA bEz FaRtA nIc NiE wArTa :):)
    -----------------------------------------------
    To juz jest koniec :)
  • Hrabia Dooku napisał(a):

Nie bylo zadnej ustawki ani sprzedazy konta, agresorowi gratuluje wlotu. Kamikadze nie musiales nawet planety prznosic do mnie w uklad bo tak i tak bys mnie zlapal nawet jak bys lecial z 50 ukladu obok. Terror piszesz glupoty ze sie zalogowalem i zebralem jakies 2 k reckow. Zalogowalem sie odpiero po 6 jak juz bylo po 2 dobittce i na pz lezalo 700kk mety juz mi sie nawet nie chcialo wysylac reckow. Co do jakiegos pushu to chyba jestescie przewrazliwieni na ten temat jak polowa topki dostaje badz dostawala bana conajmniej raz w miesiacu to nic dziwnego :) nie ma co tutaj wypisywac nickami bo sami wiecie :D Dostaje jakies dziwne wiadomosci o jakiej aukcji na allegro :D nie wiem o co wam chodzi:
    • zona_koniec09.06.2018 11:13:34hmmm kasacja konta ? :P
    • zona_koniec09.06.2018 11:16:27a już wiem :P przez allegro sprzedane XD masakra... co się z wami ludzie dzieje... XD

Szkoda, że ilość surki na moonie zgadza się z ilością recków wysłanych na pzta, ale nie ważne xD
  • Tak obserwuje sobie ten wątek odkąd wszedł i mam z co poniektórych niezły ubaw, wnioski jakie wyciągnąłem czytając komentarze pod tym i kilkoma ostatnimi ST:

1. Każde ST na uni ZIBAL powyżej 10k% (na dzień 10/06/2018) to push :E
    2. Gracze z topki skupują konta na allegro i się pushują żeby utrzymać się w topce.
    3. Nie ma uczciwych graczy, są tylko sprzedający i kupujący pushe 8-/ idąc dalej tym tokiem rozumowania - Terror to największy pusher XD - był to sarkazm, coby jako obraza nie było potraktowane :saint:
    4. Każde ST powyżej 10k% sprawia że innym dupę ściska i przeżyć nie mogą że to nie oni, bo ktoś prędzej konto do pushu na alledrogo kupił.
    5. Nawet gdy są podstawy do tego żeby uważać, że % ST nie był z pushu patrz punkt pierwszy.

Ludzie po co gracie w tą gre? Same tu pushery, a wy niepotrzebnie nerwy marnujecie na komentarze tu wypisane.
    Masz twarde dowody na push pisz do GO poco zaśmiecanie tematu??
    Aha no tak, co ja tam mogę wiedzieć, przecież sam sie pushuje żeby z top 100 nie wypaść... hahaha :E

Koniec końców, ST ładne, % zacny, choć nie było mi dane z żadnym z powyższych graczy słowa w grze zamienić to i tak :graty:
    Obrońcy :gszo:

PS
    Ja tam na brak skanów od atakiera nie nażekam, jak i reszty topki, pewno kiedyś konto na alledrogo sprzedam i się pokaże w końcu ST i ze mną w roli poszkodowanego :E hahah
  • Hrabia nie wytłumaczysz im :)
    Bo jak gracze którzy nie umieją grać uczciwie mogliby zrozumieć że ta akcja była czysta?
    Nie mieści im się w głowach że oni płacą gruby hajs na anty i push konta,a tu można sobie tak po prostu wlecieć na czysto :)
    Przecież co chwile któryś z nich na banie jest :D

Niech sobie gadają...chyba że napisz im że flotę pod złom sprzedałeś to się uciszą :thumbsup:
  • Ej jak to czytam to nie wiem jak gość w BMW leciał na mnie już kilka razy i to z sąsiedniej gali to znaczy że nie zauważyłem przelewu od niego?
    Bo wnioskując z tego co się tu piszę to on tylko na pewniaka leci ....

Btw skoro terror zarobil 1.8kkk a BMW 3kkk to może kupił to konto ... na spółkę

A to konto z alledrogo to jakieś nie podobne do. Hrabiego... Brakuję mu 2 planet i tego rozłożenia pod flotę...
  • L e t h napisał(a):

Ezio napisał(a):

To uni jest naprawde tragiczne a ludzie tu są ślepi, płytcy i puści. Najpierw koleś wypiera się że nie jest graczem bardziej znanym jako Riddickber, a jest i trzeba być idiotą żeby tego nie wiedzieć, a teraz skupuje konta tak samo jak to robił poprzednio i jeszcze się tym szczyci na forum.

Zadam wam ludzie pytanie, ile razy dostaliście skany od tego osobnika? jak on może cokolwiek zezłomować, tym bardziej 60k% jak on w ogóle nie skanuje. Ślepy traf? Czyżby
    To sie zgadza :) Wszyscy szpieguja, Jozki, Queny, Kapucyny, Sieciowniki, wszyscy mi spamuja a od "bmw..." totalnie nic :P Nie zeby bylo mi smuton z tego powodu ale tak jest. 8o
    A ja dziś w ACS ustrzeliłem grubaska :D Nie dam na forum :P A niech piszą, a skanuje dla ściemy :D

JA NIE MIAŁEM BANA !!!!
    Queen - nie ta forma , nie ten wiek, nie te czasy, inne ogame.
  • Queen Reaktywacja napisał(a):

L e t h napisał(a):

Ezio napisał(a):

A ja dziś w ACS ustrzeliłem grubaska :D Nie dam na forum :P A niech piszą, a skanuje dla ściemy :D
    JA NIE MIAŁEM BANA !!!!
    Jak nie miales bana to chyba dobrze o Tobie swiadczy :) Pozatym ja juz nie pisze kto skanuje a kto nie bo juz wczesniej napisalem to Ezio dolaczyl do tej grupy zaraz po moim wpisie hahahaha Pozdrawiam :D

Co do starcia bez offtopu, bardzo dobre, git malina :)
    ~~U.Retro~~
    U.60 GROM
    U.Quantum TEREFERE
    U.Ursa AKUKU
    U.Xanthus TEREFERE
    U.Zibal TEREFERE & G_C_T
    itd.
  • L e t h napisał(a):

Queen Reaktywacja napisał(a):

L e t h napisał(a):

Ezio napisał(a):

A ja dziś w ACS ustrzeliłem grubaska :D Nie dam na forum :P A niech piszą, a skanuje dla ściemy :D JA NIE MIAŁEM BANA !!!!
    Jak nie miales bana to chyba dobrze o Tobie swiadczy :) Pozatym ja juz nie pisze kto skanuje a kto nie bo juz wczesniej napisalem to Ezio dolaczyl do tej grupy zaraz po moim wpisie hahahaha Pozdrawiam :D
    Co do starcia bez offtopu, bardzo dobre, git malina :)

ja flotę od 2 tygodni robię dopiero a od tygodnia mam TP wszędzie więc się nie dziw że dopiero teraz ode mnie skany dostajesz ^^
    "Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej."

Albert Einstein