rev4fun [TZF] vs. Cermes [SKA]- 2,07%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• rev4fun [TZF] vs. Cermes [SKA]- 2,07%

siema bellatrix XD

wystawiam bo czyscioszek z dofarmem, wczesniej sieknalem 1% kiedy jeszcze krk nie bylo ale tylko na +20k bo sie rozdziabalem lamami i mt przez jakies magiczne nieporozumienie wiec nawet nie wystawilem XD

ciekawostka ze starcia taka ze jakis osiol z top trzymal targetowi aktywe i wczesniej wlecial ale widocznie taktyczny odwrot mu przypomnial ze skilla nie kupisz za $$$ XD moje 30 krk daly 2,93:1 , mam starter packa za 2 dychy i styknelo mi do dzis , ow juz lataja ale u mnie moze jutro :P

z zalozenia wpadlem tu tylko na chwilke ale juz zauwazylem paru pajacow oh jak pysznych oh jak dobrych oh jak $$ i oczywiscie sie znamy tak wiec pajacu- nie odpisuj mi XD pajace- zanim sobie pojde przejade was XD pajacu- juz widze ze sie pushujesz XD pajacu- nie pokazuje palcem bo jestem elegantem i nic sie nigdy nie stalo XD pajacu- mowil vegeta do goku wiec nie czuj sie urazony, czuj sie jak goku

aah i wczoraj miedzy 10-11 ktos zezlomowal gracza Przygodowy (1:39:4) bylo 200k zlomu a gracz na koncie bo lecialem ale podniosl sure i dal sie wyfarmic komu innemu (nie bylo st , sura zniknela do 0 a flota cala flo zezlomowana na pz i wyzbierana) tak wiec jesli gosciu masz udostepnione przez kogos tego zloma to pozdrow go serdecznie odemnie i dzwon na 997 :P

pozdrawiam wszystkich kochajacych ogame oraz soje TZF i pare mordek z DPZ gdzie na poczatku dolaczylem i troche popisalem i no nazwa bardzo mi sie podoba :P wzmocnione pzdr dla ciasteczka i halszki bo to sa moje, albo beda- nisko wiszace w duecie sojuszowe ... skarby XD

sorry za rozpierdzielnik literkowy- zjarana bania XD

Dnia 14-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor rev4fun [TZF]

Krążownik 30

Obrońca Cermes [SKA]

Mały transporter 8
    Duży transporter 1
    Lekki myśliwiec 13
    Ciężki myśliwiec 5
    Krążownik 6
    Recykler 2
    Sonda szpiegowska 3
    Satelita słoneczny 1
    Wyrzutnia rakiet 4

Po bitwie...

Agresor rev4fun [TZF]

Krążownik 30 ( -0 )

Obrońca Cermes [SKA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    10.920 Metalu, 10.921 Kryształu i 2.159 Deuteru
    27.229 Metalu, 7.259 Kryształu i 1.311 Deuteru
    13.643 Metalu, 3.641 Kryształu i 660 Deuteru

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 369.500 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 381.500 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 138.600 metalu i 68.400 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 77.743 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 2%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 190.392
    Kryształ: 90.221
    Deuter: 4.130
    agresor zyskał łącznie 284.743 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -302.792
    Kryształ: -135.821
    Deuter: -20.630
    obrońca stracił łącznie 459.243 jednostek.