Jak raz wprowadzą zmiany to na kolejne nie ma co liczyć do ewentualnego łączenia uni.
Zmiana konfiguracji uVirgo
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
DzikiZazji napisał(a):
W sumie racja, jak flotowcy powybijają teraz wszystkich ekowców z dt i mt, kuleczki będą spadać aż miło;D, i zostanie kilku graczy: kółko wzajemnej adoracji + ich multi, to fakt trzeba będzie podnieść eko a coby przyrosty były;D
-
Ruda napisał(a):
DzikiZazji napisał(a):
W sumie racja, jak flotowcy powybijają teraz wszystkich ekowców z dt i mt, kuleczki będą spadać aż miło;D, i zostanie kilku graczy: kółko wzajemnej adoracji + ich multi, to fakt trzeba będzie podnieść eko a coby przyrosty były;D
-
No ale z drugiej strony po to była ankieta.
W czasie jej trwania nikt nie lobbował o nie zawieraniu tej treści. Bo tak myśląc całkiem po macoszemu im większe eco tym więcej sury... na tych samych planetach, które masz teraz. -
Ja akurat nie głosowałem na 70% złomu, wprowadzą bo tak głosowała większość.
Mi tylko przeszkadza to, że zmiany są na + tylko dla flociarzy bo Art uznał, że +1 eko to nie ma sensu.
Mógł to wrzucić do ankiety i dać nam o tym zadecydować. -
Podniesienie % PZ ruszy całe uni wbrew pozorom, bo każda najmniejsza nawet farma będzie bardziej zyskowna - ekowcy też farmią, widzę na fali nie raz
A dwa to fakt, @Art powinno zostać podniesione wydobycie, jeśli mamy równać do Uni które mają 70% PZ dłużej od nas, oraz żeby graczom bez floty też coś po zmianach przypadło Jeśli uważasz, że jedno oczko to za mało to podnieśmy o 2 -uniwersum i tak umiera, niech chociaż garstka graczy która została ma coś jeszcze z tej gry
Uni 21
Łącznie 78x w ST
Na sumę ~146.561%
Średnio ~1.879%/ST
ex-MODERATOR ST u20, u25, u26, u27, u41, u56.
ex-MODERATOR DiD u12, u20, u56.
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0