Jak raz wprowadzą zmiany to na kolejne nie ma co liczyć do ewentualnego łączenia uni.
Zmiana konfiguracji uVirgo
-
-
DzikiZazji napisał(a):
W sumie racja, jak flotowcy powybijają teraz wszystkich ekowców z dt i mt, kuleczki będą spadać aż miło;D, i zostanie kilku graczy: kółko wzajemnej adoracji + ich multi, to fakt trzeba będzie podnieść eko a coby przyrosty były;D
-
Ruda napisał(a):
DzikiZazji napisał(a):
W sumie racja, jak flotowcy powybijają teraz wszystkich ekowców z dt i mt, kuleczki będą spadać aż miło;D, i zostanie kilku graczy: kółko wzajemnej adoracji + ich multi, to fakt trzeba będzie podnieść eko a coby przyrosty były;D
-
No ale z drugiej strony po to była ankieta.
W czasie jej trwania nikt nie lobbował o nie zawieraniu tej treści. Bo tak myśląc całkiem po macoszemu im większe eco tym więcej sury... na tych samych planetach, które masz teraz. -
Ja akurat nie głosowałem na 70% złomu, wprowadzą bo tak głosowała większość.
Mi tylko przeszkadza to, że zmiany są na + tylko dla flociarzy bo Art uznał, że +1 eko to nie ma sensu.
Mógł to wrzucić do ankiety i dać nam o tym zadecydować. -
Podniesienie % PZ ruszy całe uni wbrew pozorom, bo każda najmniejsza nawet farma będzie bardziej zyskowna - ekowcy też farmią, widzę na fali nie raz
A dwa to fakt, @Art powinno zostać podniesione wydobycie, jeśli mamy równać do Uni które mają 70% PZ dłużej od nas, oraz żeby graczom bez floty też coś po zmianach przypadło Jeśli uważasz, że jedno oczko to za mało to podnieśmy o 2 -uniwersum i tak umiera, niech chociaż garstka graczy która została ma coś jeszcze z tej gry
Uni 21
Łącznie 78x w ST
Na sumę ~146.561%
Średnio ~1.879%/ST
ex-MODERATOR ST u20, u25, u26, u27, u41, u56.
ex-MODERATOR DiD u12, u20, u56.
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości