S&D Universum 68 Edycja 3 [21.05.2018- 21.06.2018]
- Dyskusje
-
-
Super
Bo nei wiem ile jeszcze mi brakuje żeby dogonić FILU w aktywistach
Wyjdą na słońce ludzie cienia, powstrzymaj nas... nie mamy nic do stracenia...
:fa: free <:
Best Solo 5941,13% Top 6 Solo Uni28
Best ACS 9834,6% Top 5 ACS Uni28
1 410 177.05% Top 4 ACS u68 -
No zwolniłem trochę jest szansa , zbyt ładna pogoda za oknem
-
-
A mojego rw dalej brak...
-
Grubo poszło to S&D :0 nie spodziewałem się
grubo
Ale niektorzy nie zrobili ani jednego RW więc po co sie zapisywali ??? Chyba tylko po to aby osłabić drużynę. -
Ja bawilem sie w to pierwszy raz, ale nie ostatni, cos tam udalo sie ustrzelic i zdobyc doswiadczenie. W nastepnej edycji bedzie lepiej
-
Caterpillar
Sa jeszcze inne powody
Czlonkowie Druzyny nie moga sie atakowac , odpada kilku potencjalnych agresorow
A moze nieznajomosc regulaminu i liczenie na nagrode jezeli Druzyna wygra"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
Ja bym im w nagrodę zburzył kopalnie o 1lvl w dół
Może też chcieli polatać, ale z różnych względów nie mogli
W każdym razie, o ile jeszcze dzisiaj nikt nic większego nie wrzuci to chyba wygraliśmy
Pozdrawiam
Wisior -
No to cóż... Gratulacje dla tych co wygrali
Podziw dla FILU że wykręcił tyle RW, skąd Ty masz czas na to?
Jak widać ja GS'ami za wiele nie zdziałałem Ludzie się za bardzo pilnowali i większość ataków była bezskuteczna (za wolne te gęsi :E)
Dzięki za grę (wylatałem się GSami na cały rok :D),przynajmniej przez okres S&D mnie YM nie skanował i mogłem sobie polatać spokojnie Za to Kromak nadrabiał
No to co? Do następnego?
Ja przyznaje się bez bicia że plany na loty były, ale przydarzyła mi się w międzyczasie przygoda jako tgo i chcąc nie chcąc nie miałem szans pogodzić wszystkiego. Tak że wyszło jak wyszło, przepraszam drużynę i wszystkich czujących się urażonymi w związku z tym ...
-
Caramba - Twoja strata
Jak tam Panie i Panowie ? Kitra ktoś jeszcze gdzieś jakieś starcia? Może jakieś podsumowanko ?
Pozdrawiam
Wisior -
4 doby trzeba odczekać no jak nie macie nic to mogę jutro Wam wrzucić podsumowanko.
-
No własnie wiem, że tyle trzeba czekać Myślę, że nikt już nie chowa starcia, ale te dwa dni jeszcze możemy wytrzymać
W każdym razie ja już nic nie mam.
Pozdrawiam
Wisior -
z mojej strony wsio wszystko poszło już do działu wiec czekam na podsumowanie
-
No to kiedy oficjalnie wyniki i info że można się zgłaszać po nagrody ?
-
Mnie nic do tego , bo nic nie wygralem
Ale jezeli ktos podejmuje sie pewnych obowiazkow , to powinien je wykonac w terminie
W nastepnej edycji S&D proponuje zmienic opiekuna , moze inny bardziej bedzie wykonywal to co o Niego nalezy"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
Tak jak odpisywałam już na pw 25stego minęły 4 regulaminowe dobry od zakończenia projektu.
Nie chcę by ktoś zarzucił mi, że chciał wstawić rw/niszczenie, a podsumowanie jest zrobione. Wiadomo, nie każdy loguje na forum codziennie i takie też osoby S&D uwzględnia regulując czas wstawiania rw.
Dzisiaj mamy 27 czerwca, czyli minęły dwie doby od czasu kiedy opiekun może zamieszczać podsumowania.
Ale zdarzają się też przypadki nagłe, nieoczekiwane w realu kiedy nie myśli się o takich rzeczach bo żywcem nie ma się na to czasu. Podsumowanie pojawi się z samego ranka i mam nadzieję że wyniki każdego usatysfakcjonują, po czym rozpoczniemy wszyscy wakacje bez fali hejtu, a z uśmiechem -
Johny i tak nic nie wygrałeś to co się czepiasz Może Ty nie masz życia poza ogame, ale inni mają Jakbym miał czekać 2 tygodnie to bym się czepiał, ale dwa dni to nie dramat Czy dostanę kopalnię dzisiaj czy jutro czy za tydzień nic to nie zmieni
Czekamy cierpliwie na podsumowanie
Przy okazji dziękuje drużynie za wspólne loty i do zobaczenia przy następnej edycji.
Pozdrawiam
Wisior -
-
Tak, czepiasz się. Już chcesz wyrzucać opiekuna bo nie ma podsumowania, chociaż już wszyscy wszystko wiedzą.
Zauważ, że nie ma podsumowania tylko u Nas i na Xanthusie. Tam gdzie było więcej niż 3 strony raportów. Wiem, że częściowo "robi się samo", ale później i tak trzeba to pewnie sprawdzić.
Następnym razem zgłoś się na opiekuna, ja wbije na to uniwersum i wtedy ja się nie będę czepiał, tylko wyrażał swoją opinię. -
Wisior ma rację
Co za różnica czy dzisiaj czy za tydzień, ważne że podsumowanie będzie zrobione rzetelnie i nic nie zostanie pominięte
To tylko gra
Ja również gratuluję tym którym się chciało latać, podjęli walkę do końca i tym którzy wygrali
I tak btw GSy jak widać w moim przypadku wcale nie mają takiej niskiej wartości bojowej jak to jest zapisane w S&D
Ojjej @Ruda jest wiernym kibicem piłki nożnej i tak jak ja i wielu innych kibiców do tej pory jest ciężko otrząsnąć się po meczu z Senegalem i Kolumbia .Bądźcie wyrozumiali to był naprawdę duży Szok
I tak każdy wie kto wygrał i co a podsumowanie nie przyśpieszy tego że i tak będzie trzeba czekać na nagrody bo to GF rozdaje karty -
Popieram Johna.
Podsumowania nie było w trakcie gry tj:
Nie było podsumowania moonów, dalej nic nie wiem...
@Ruda nie mam nic do ciebie jesteś OK , ale słabo sie wywiązujesz sie ze swoich obowiązków, odkładasz przekładasz, miało być rano jest już po południu , jeżeli nie masz czasu na to to proszę oddaj dział komuś kto go ma albo poproś o POMOC! - zniechęca mnie to do rozgrywki za rok! .
Filu.
Polacy dali ciała jak zwykle na mundialu, zaskoczenie - że jest ktoś mocniejszy.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez EzeQieL ().
-
-
dla mnie podsumowanie może być jak najpóźniej muszę zdążyć jeszcze podnieść poziom budynków
P.S. Ile jest czasu na zgłoszenie/odebranie nagrody ??
[COMA rzondzi ] [ ZOSTAŃ POGROMCĄ KLONÓW]
-
Rollo dobrze kombinuje Zrobiłem to samo Tyle, że ja za bardzo szaleć nie mogę bo mnie ogranicza 4% wartości konta
Pozdrawiam
Wisior -
Podsumowanie gotowe > S&D Universum 68 Edycja 2 [21.05.2018- 21.06.2018]
Wszystkie rw zostały sprawdzone przez team gry, dlatego troszkę to potrwało Dziękuję wszystkim za wyrozumiałość
Gratuluję wygranym i życzę wszystkim udanych wakacji
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość