Zmiana konfiguracji Universum Deimos

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TakiTen napisał(a):

Wypowiedziała się topka.. (celowo z małej litery)

nscr - nikogo nie chce obrazac a pisze o kontach ktore osiagnely szczyt i plasuja sie w np top10 celowo z malej litery, jak maja to odebrac geniuszu ?

P.S Pozdrawiam Szamana, któremu po zmianie sojuszu nieco od..erwało go od rzeczywistości - upuść sobie i wyzwól się..

nscr - wszyscy bylismy mlodzi i narwani :) zapytalbym jaki ty byles w wieku nastoletnim ale przeciez nie ujawnisz swojego nicku bo lepiej pisac kiedy nie wiadomo z kim sie rozmawia 8o

Czekam na falę h8u, pytania o nick w grze, numer buta i nazwisko nauczycielki z podstawówki.. Pozdrawiam Wszystkie Sojusze :) :popcorn:

nscr - zdjecie babki od angielskiego ? zwykle byly fajne, no ale to znowu mogloby nam pokazac kim jestes a przeciez to tajemnica XD

Moim celem nie było doprowadzenie do wymarcia UNI, ale do wypracowania razem jakiegoś rozwiązania, które urozmaici czas spędzany w grze i ożywi nieco Deimosa.

Aha.. beznadziejnie skrajne pomysły nagradzałbym blokiem / banem / warnem na kilka dni.. ale niestety nie miałem czasu złożyć podania na moda

nscr - twoj jezyk niby wskazuje ze jakies doswiadczenie z ogame masz a wiec zerknij w statystyki i policz sobie ktore uni zyje aktywnie dluzej niz 1,5 - 2 lata ? czy ktores z konfiguracja na ktora ktokolwiek z nas i ty wskazuje zyje pelna piersia dluzej ? a moze posiadamy jakies dane ktore wskaza na pozytywne efekty zmian konfiguracji jakis kompletny belkot. zadna zmiana nie ozywi uni, nie tchnie w nie nowego zycia i nie da mozliwosci rozwoju graczom ktorzy dzis zajmuja dalekie top, na uni ktore ma 180 aktywnych graczy ( to chyba rekord w tym wieku uni ) z czego 90-120 to puszowki, gsowki i inne twory, glownym efektem bedzie wymarcie uni bo ludzie to oleja (nie po to wybieralismy takie konf zeby zmieniac)
    najlepsza opcja chyba sa fuzje, zebranie tych resztek kont ktore graja w jedno miejsce i niech sie dalej bawia. wiemy jednak ze z przyczyn tech nie ma narazie opcji na fuzje i dluugo nie bedzie.

osobiscie uwazam że :saint: jedyne ozywienie jakie nastapi to w przypadku podniesienia predkosci, powybijamy sie tutaj w dwa miesiace i to spodobalo mi sie najbardziej :evil: :evil: :evil: nie wszyscy oczywiscie, jak opadnie kurz niektorzy zostana, bez konkurencji ktora dzisiaj to wszystko balansuje i utrzymuje w jako takiej rownowadze. Ci ktorzy zostaną na kim skupia swoja uwage ? na tych kontach ktore czekaly az sie powybijamy aby mogly zaczac sie rozwijac XD
    chyba logiczne bystrzaku ?

a na koniec, beznadziejne i skrajne jest wpisywanie i pouczanie nas na forum pod ukrytym nickiem z konta zalozonego wczoraj w temacie dotyczacym nas wszystkich
    niektorzy wrecz sobie pomysleli ze to ja i takie zarzuty musze odpierac, ale to juz przypadlosc psychozy w psychozie :uhuh: :help: :uhuh:
    jak mamy razem z toba wypracowac cokolwiek skoro nie wiemy z kim rozmawiamy, co to za metody ?

"Wielu ludzi w Polsce manifestujac swoja tolerancje ponad zdrowy
    rozsadek probuje na sile udowodnic otoczeniu swoja przynaleznosc do
    nowoczesno-europejsk
    iej
    elity intelektualnej. Z teatralnym zachwytem wyslawiaja wszystko co
    obce, zboczone czy niezrozumiale. Natomiast tradycja, patriotyzm i
    zdrowy rozsadek to dla nich atrybuty wiesniaka"

PAMIETAMY

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez nscr ().

• Nscr odniose sie do Twojego wpisu, czesciowo sie z Tb zgadzam, czesciowo nie.
    Powybijamy w 2miesiace? A co stoi na przeszkodzie teraz? Db wiesz ze czas lotu nie stoi na przeszkodzie. Jedyna przeszkoda, jest rownowaga flot, bo i Pacman i Psychoza ma podobna ilosc flot i z tego starcia nic nie wyjdzie, jedynie bedziemy mieli po pol floty.
    Przyszpieszenie uni. Serio ktos mysli ze to da szanse nowym gracza? Prawda jest taka, ze im ja zabierze, bo wtedy zaczniemy latac intensywniej i wiecej, takze to glupota wedlug mnie, bo jak moje pc beda lataly 30minut 10ukladow, to bede latal po kazde 2kk zysku i tak samo pewnie zacznie latac duzo osob, wiec slabsi gracze szybko odpadna, a my dalej sie nie wybijemy.
    Zwiekszenie PZ doprowadzi do tego samego. Takze dla mnie to jest bezsensowne.
    Kolejny pkt, dlaczego nowi gracze nie graja na uni x2? Istnieja takie uni, wiec czemu tam nie zaczynaja? Skoro im tam bedzie latwiej.
    Co do osoby ktora sie ukrywa na forum, poprostu smieszne i wedlug mnie to jest strach przed topka. Ale kto by patrzyl na moje zdanie.
  • nscr napisał(a):

TakiTen napisał(a):

Wypowiedziała się topka.. (celowo z małej litery)

nscr - nikogo nie chce obrazac a pisze o kontach ktore osiagnely szczyt i plasuja sie w np top10 celowo z malej litery, jak maja to odebrac geniuszu ?

P.S Pozdrawiam Szamana, któremu po zmianie sojuszu nieco od..erwało go od rzeczywistości - upuść sobie i wyzwól się..

nscr - wszyscy bylismy mlodzi i narwani :) zapytalbym jaki ty byles w wieku nastoletnim ale przeciez nie ujawnisz swojego nicku bo lepiej pisac kiedy nie wiadomo z kim sie rozmawia 8o

Czekam na falę h8u, pytania o nick w grze, numer buta i nazwisko nauczycielki z podstawówki.. Pozdrawiam Wszystkie Sojusze :) :popcorn:

nscr - zdjecie babki od angielskiego ? zwykle byly fajne, no ale to znowu mogloby nam pokazac kim jestes a przeciez to tajemnica XD

Moim celem nie było doprowadzenie do wymarcia UNI, ale do wypracowania razem jakiegoś rozwiązania, które urozmaici czas spędzany w grze i ożywi nieco Deimosa.

Aha.. beznadziejnie skrajne pomysły nagradzałbym blokiem / banem / warnem na kilka dni.. ale niestety nie miałem czasu złożyć podania na moda

nscr - twoj jezyk niby wskazuje ze jakies doswiadczenie z ogame masz a wiec zerknij w statystyki i policz sobie ktore uni zyje aktywnie dluzej niz 1,5 - 2 lata ? czy ktores z konfiguracja na ktora ktokolwiek z nas i ty wskazuje zyje pelna piersia dluzej ? a moze posiadamy jakies dane ktore wskaza na pozytywne efekty zmian konfiguracji jakis kompletny belkot. zadna zmiana nie ozywi uni, nie tchnie w nie nowego zycia i nie da mozliwosci rozwoju graczom ktorzy dzis zajmuja dalekie top, na uni ktore ma 180 aktywnych graczy ( to chyba rekord w tym wieku uni ) z czego 90-120 to puszowki, gsowki i inne twory, glownym efektem bedzie wymarcie uni bo ludzie to oleja (nie po to wybieralismy takie konf zeby zmieniac)
    najlepsza opcja chyba sa fuzje, zebranie tych resztek kont ktore graja w jedno miejsce i niech sie dalej bawia. wiemy jednak ze z przyczyn tech nie ma narazie opcji na fuzje i dluugo nie bedzie.

osobiscie uwazam że :saint: jedyne ozywienie jakie nastapi to w przypadku podniesienia predkosci, powybijamy sie tutaj w dwa miesiace i to spodobalo mi sie najbardziej :evil: :evil: :evil: nie wszyscy oczywiscie, jak opadnie kurz niektorzy zostana, bez konkurencji ktora dzisiaj to wszystko balansuje i utrzymuje w jako takiej rownowadze. Ci ktorzy zostaną na kim skupia swoja uwage ? na tych kontach ktore czekaly az sie powybijamy aby mogly zaczac sie rozwijac XD
    chyba logiczne bystrzaku ?

a na koniec, beznadziejne i skrajne jest wpisywanie i pouczanie nas na forum pod ukrytym nickiem z konta zalozonego wczoraj w temacie dotyczacym nas wszystkich
    niektorzy wrecz sobie pomysleli ze to ja i takie zarzuty musze odpierac, ale to juz przypadlosc psychozy w psychozie :uhuh: :help: :uhuh:
    jak mamy razem z toba wypracowac cokolwiek skoro nie wiemy z kim rozmawiamy, co to za metody ?

Miałem nadzieję na normalną dyskusję.. ale oczywiście pan wszechwiedzący przyczepi się do tego co może i spróbuje zrobić z każdego idiotę, żeby samemu się pokazać na pro alfę i omegę. Jak nie mam racji to trudno, świat mi się nie zawali.

Chętnie pobawiłbym się w takie selektywne cytowanie, ale nie ma to najmniejszego sensu :) Jest powiedzenie, które moim zdaniem pasuje na zakończenie.. "Gadaj z d..ą, to Cię o...a".

Ujawniać się nie muszę, bo nie muszę ;)
  • Wilq a ja zgodzę się z tobą w całości :D
    jak dziecko, ze skrajności w skrajność

ale flota x2, mniam.
    to byłaby najwspanialsza zmiana, zachęcam więc do głosowania wszystkie słabe konta, dzięki tym zmianom szybciej się wyzłomujemy
    niszczenie w środku nocy nie nad ranem.

o 3:00 w nocy !
    :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

EDIT: no tak, najlepiej się zesrać i zwalić na kota , takie to powiedzenie. być może w twoim świecie prowadzi się dyskusję przy zgaszonym świetle. tutaj nie, i nie tylko ze wszechwiedzącym JA, ale i jak widać z drugą stroną barykady. pozdrawiamy - wszyscy
    "Wielu ludzi w Polsce manifestujac swoja tolerancje ponad zdrowy
    rozsadek probuje na sile udowodnic otoczeniu swoja przynaleznosc do
    nowoczesno-europejsk
    iej
    elity intelektualnej. Z teatralnym zachwytem wyslawiaja wszystko co
    obce, zboczone czy niezrozumiale. Natomiast tradycja, patriotyzm i
    zdrowy rozsadek to dla nich atrybuty wiesniaka"

PAMIETAMY

• Art napisał(a):

Opcja ładowności sond odpada, gdyż wciąż jest uważana za funkcjonalność testową i lepiej, żeby jej nie wprowadzać na stare Universa.
    Zatem: eko w zakresie x4-x7, DF 30%-70%, spalanie deu 0.5-1

Ankieta gotowa!
    Dziękujemy za informację w sprawie ładowności jak i za ankietę! :)
    Czas głosować! :)

@Art jak wygląda sytuacja z głosowaniem i zmianami na uniwersum?
    | uQuasar | Ganimedes | MUMINKI |

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ganimedes ().