Inarius [U W i S] vs. Oddam za vel biszkopt/Pan GSuffka 458.64% kontra na recki

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Inarius [U W i S] vs. Oddam za vel biszkopt/Pan GSuffka 458.64% kontra na recki

Siemka

Dostałem cynk, że Helios dostał złoma, poskanowałem okolice, sprawdziłem flotki i aktywki okolicznych graczy i wziąłem się wraz z Voidem i Rentkiem za kliku kliku. O 18:54:54 zniknął PZ (około 40minut po starciu) więc padło na okoliczne układy. Tylko biszkopt odpowiadał wyliczeniom więc flota poleciała do niego :)

Po ST zostałem oskarżony o multi/push/bugusing i hugo wie co jeszcze. Jak polece na bana to raczej skończe i oddam konto lub zrobie akcję a la "Sprawdz DiD". Grałem pod innym nickiem by nikt mnie nie oskarżał o pushe multi czy inne niefair zagrywki. W dupie mam gre jak zawisne za cokolwiek bo nie mam sobie nic do zarzucenia w przeciwieństwie do niektórych co tu grają i mają się "dobrze"

Pozdrawiam Voida i Rentka (dzięki za pomoc w kliku kliku), biszkoptowi i Heliosowi SzO

Dnia 22-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Inarius [U W i S]

Bombowiec 25
    Niszczyciel 400
    Duży transporter 2.000
    Okręt wojenny 1.500
    Pancernik 1.500
    Mały transporter 26.649
    Krążownik 25.000
    Lekki myśliwiec 50.006
    Ciężki myśliwiec 17

Obrońca Oddam za

Recykler 4.095

Po bitwie...

Agresor Inarius [U W i S]

Bombowiec 25 ( -0 )
    Niszczyciel 400 ( -0 )
    Duży transporter 2.000 ( -0 )
    Okręt wojenny 1.500 ( -0 )
    Pancernik 1.500 ( -0 )
    Mały transporter 26.649 ( -0 )
    Krążownik 25.000 ( -0 )
    Lekki myśliwiec 50.006 ( -0 )
    Ciężki myśliwiec 17 ( -0 )

Obrońca Oddam za

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    40.950.000 Metalu, 40.950.000 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 73.710.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 28.665.000 metalu i 17.199.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 81.900.000 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    28.665.000 Metalu i 17.199.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 69.615.000
    Kryształ: 58.149.000
    Deuter: 0
    agresor zyskał łącznie 127.764.000 jednostek.
    Agresor zdobył 0 punktów honoru.

Podsumowanie obrońca

Metal: -81.900.000
    Kryształ: -65.520.000
    Deuter: -8.190.000
    obrońca stracił łącznie 155.610.000 jednostek.
    Obrońca zyskał 0 punktów honoru.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
    For the rest, I have to say to you
    I will dream like the God
    ...And suffer like all the dead children...

Kupie dex i metal uKallisto
    Info priv acc Inarius
  • Gratulacje starcia,swoją droga jak można dać sobie recki skontrować to nie rozumiem.
    Tak szczerze to piszesz ,że nie masz sobie nic do zarzucenia,a bez problemu i 100% dowodów zarzucasz innym :P
    I się nie tłumacz,taki gracz jak Ty,nie musi flot kupować .GRATULACJE !
    Na Sombrero miłości nie ma...
    ...znów mocno zaciskam pięści :E
  • a jednak miałeś coś za uszami Inarius,bo ban wyłapany
    z tego co mnie słuchy doszły nie grałeś feer,a ta kontra nie znając napędów obrońcy to już chyba czysty strzał jak w totka
    wcale się nie dziwie biszkoptowi że przestał grać ,gra z krętaczami Twojego pokroju i palenie głupa to żenada
    mam nadzieję ze kara bana jest adekwatna do Twoich nieczystych machlojek,a zarazem dzięki ziomki za konto biszkopta
    teraz ja na nim pogram,ale czysto relaksacyjnie i dla przyjemności ,nie patrząc na top a kasując takich oszustów jak Ty ,,wielki Inariusie,,
    brawo dla Pana Gsuffki,co wyłapał Twoje machloje,szkoda ze jemu odebrałeś jednak chęci do gry,a to właśnie przez takich krętaczów pokroju Inariusa jest coraz mniej graczy :(
    Pozdro wszystkim tym co grają uczciwie.
    Gram tylko z sympatii do tej gry.
    Satysfakcja z gry,to STeki.
    Relaks w wolnej chwili przy zimnym browarku.

• Co do wyliczenia kontry to napędy miałem znane bardzo dobrze :) bo go skanowałem codziennie za zaoranie mi kilka razy satek :) tyle w temacie, konto prawdopodobnie oddam jak wróce z bana...

bana dostałem za skan za blisko ataku i mimo, że nie było na skanie nic, wyklikalismy biszkopta, itd - SGO PAX stwierdził, że ten przypadkowy skan to bugusing

EDIT:

apropo nieznajomości napędów. na dole masz powiadomienie o wracającym transporcie z UniverseView (o ile wiesz co to jest w ogóle) jak zwrócisz uwagę na date i koordy z kalkulatora będziesz wiedział kiedy znałem jego napędy

Info priv acc Inarius
  • jeśli tylko za to ban,to zmienia postać rzeczy,nie mniej jednak ss nie leciały tu pare sekund i skoro to byłą czysta kontra to po licha skan?
    nic tym nie zmieniałęś,a łamałeś zasady gry lub chciałeś doprowadzić do buga
    poza tym znając napędy ,nie zawsze wiemy na ile % lecą recki,tylko domniemamy lub baczna obserwacja pozwala na wyłapanie tego,a ja przeglądając kosz tych waszych rozmów,ataków i innych zatargów taki pewny wszystkiego nie jestem
    tak czy siak ban jest,a skoro uważasz się za uczciwego gracza to zgubiła Cię niewiedza zasad albo próba tego bushingu
    tyle w temacie,a skoro masz 2 tygodnie odpoczynku ,to wracaj i walcz dalej ze zdwojoną mocą,bo to tylko zabawa,a regóły i zasady tyczą się każdego z nas,Ty ją jednak złamałęś i kara jest słuszna mimo wszystko
    pozdro i wesołych ,spokojnych świąt
  • zawsze skanuje po wlocie jak lece na określony czas by mieć skan tego co mnie rozwaliło, pomyliłem się w czasach bo data z universeview się opóźniła (pewnie zlagowało przeglądarke) i ostatniej chwili opoznialem na date z prawego górnego rogu. Ot cała historia

[ciach]

Moderator Neferet:
    Offtop

Info priv acc Inarius

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez VampireLord ().

• Śpiochowaty napisał(a):

ta kontra nie znając napędów obrońcy to już chyba czysty strzał jak w totka

napedy nie znal ? sam skanowalme po tym jak zapytalme heliosa kto go rozwalil jakie sa tam napedy :) i pytalme o informacje inne i latwo bylo wypowac kiedy jego recki wleca ale nie bede was uczyc sam tego bana uwazam za smiesznego nie jeden gracz za to samo nie obrywa

Sirius mode on
  • co prawda bany są dosyć kontrowesyjne,ja za słowo ,,dupa,, dostałem bana 1 dzień chyba a innymi razy za gorsze dialogi były upomnienia
    ale co poradzić,każdy ocenia według uznania,reguły znamy a reszta bo domysły ,spekulacje bo to świat wirtualny i tylko zabawa
    CI CO TO BIORĄ ZBYT POWAŻNIE TYLKO MAJĄ PRETENSJE I ŻALE
    więcej luzu ,to tylko gra a świat i tak nigdy nie bedzie sprawiedliwy,jednemu tak,drugiemu owak a ja w sumie moge być stara baba co ma 80 lat i nic nie wie,bo wirtual ludzie i nie zatracajce się w nim
    :piwko: i gitarka,[ciach], :stop: banom, :stop: zasadom, ruszajmy do :wojna: i wprowadzmy wolną amerykanke,czyli ,,brak zasad,, a za anty proponuje możliwość gry na multi,push ,bashing i inne cuda niewidy,wtedy gra zyska kase :komp: ,ailu nas bedzie?
    to tylko pokaże czas,pa ogamowicze,bo fajnie jest,ale wole popijać spokojnie :piwko:

Moderator Neferet:
    Proszę o trochę kulturalniejszą formę wypowiedzi