Tak dokładnie Według regulaminu macie jeszcze 4 doby na wrzucanie starć, więc muszę poczekać do samego końca. To już majówka, ale spokojnie znajdę czas żeby zrobić wam podsumowanie które znajdzie się na forum 1 maja, możliwe że jeszcze chwile po północy.
Dobry wieczór wszystkim!
Tak jak obiecałam, jest po północy = są wyniki
Zapraszam do tematu: S&D Universum Hyperion Edycja 3 [26.03.2018 - 26.04.2018]
Zwróćcie uwagę na informacje na samym dole i proszę się nie ociągać z wiadomościami prywatnymi nt. nagrody. Im szybciej wyjaśnią się niektóre kwestie, tym szybciej będziecie mogli wysłać e-mail wg wzoru i szybciej dostaniecie nagrody
@ROBERT66 wiem jaką nagrodę chciałeś, więc żeby już nie przedłużać wybrałam za Ciebie.
Podsumowanie już jest ostateczne, nagrody rozdane - niestety oprócz walecznego łowcy.
Serdecznie wszystkim gratuluję i dziękuję za wzięcie udziału w projekcie
Było mi bardzo miło prowadzić dla was tą edycję. Mam nadzieję, że wszyscy są zadowoleni z nagród!
Do następnego!
Ahhhh! Zapomniałabym o najważniejszym! Od dzisiaj macie 5 dni na wysłanie UZUPEŁNIONEGO formularza podanego tutaj: Nagrody S&D uni Hyperion, Wezn
Musicie to zrobić z adres e-mail przypisanego do waszego konta na forum. Nie zapomnijcie tego zrobić!