umpa napisał(a):
a może jak u68 dostanie x5 flot to ona złączy się z eri
Ave Racovia !!
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
umpa napisał(a):
a może jak u68 dostanie x5 flot to ona złączy się z eri
pl1... napisał(a):
costam nawet poczytalem
powiem tak
0.5 spalania powinno byc wprowadzone na kazdym uni - bo spalanie w obecnej formie jest slabe
a co do x7 eko niei ntersuje mnie to - chcecie miejcie - tak samo jak u nas jak chca to niech maja .
to nie ma znaczenia - znaczenie ma spalanie - z tego co rozumiem po to wprowadzili ten parametr tworcy gry, bo sami zauwazyli ze obecne spalanie jest nonsensem .
tyle w temacie .
co do fuzji
jak najbardziej jestesmy za , zawsze przyda sie wiecej graczy czy z wami czy to z jakim kolwiek innym uni
popieram inicjatywe graczy eridanusa - tez tu kiedys gralem - za czasow longaby i terrora haha - ale pewnie o tym nie wiecie
pl1... napisał(a):
ps2.
widze sore ze spicy - pewnie takich samych kolesiow sobie znalazlas jak i na spicy - z gory ci mowie - bylas w hordzie jestes w hordzie twoi koledzy maja lipe
do 10 pokolenia:)
pl1... napisał(a):
a inicjatywa jak najbardziej na plus
co do przepasci - ludzie my nie gramy od 3ech lat . na quantumie - co wy chcecie odrabiac
jak my tam nie gramy:)
na Eri gralam z wieloma. Po takim czasie wielu sie zna. DoD, Fair Play, WaM, EKB, HORDA, WNSR, SCS, PUSH i inne mozesz sobie wybrac ktory Ci bardziej odpowiada i z tym mozesz mnie kojarzyc. Kto jaka ma lipe to juz mnie nie interesuje radza sobie jak moga i jak chca.pl1... napisał(a):
costam nawet poczytalem
powiem tak
0.5 spalania powinno byc wprowadzone na kazdym uni - bo spalanie w obecnej formie jest slabe
a co do x7 eko niei ntersuje mnie to - chcecie miejcie - tak samo jak u nas jak chca to niech maja .
to nie ma znaczenia - znaczenie ma spalanie - z tego co rozumiem po to wprowadzili ten parametr tworcy gry, bo sami zauwazyli ze obecne spalanie jest nonsensem .
tyle w temacie .
co do fuzji
jak najbardziej jestesmy za , zawsze przyda sie wiecej graczy czy z wami czy to z jakim kolwiek innym uni
popieram inicjatywe graczy eridanusa - tez tu kiedys gralem - za czasow longaby i terrora haha - ale pewnie o tym nie wiecie
ps.
ktos tam nie widzial jakis panckow - to zobaczy na podlgadzie jak nas sfuzjuja : )
ps2.
widze sore ze spicy - pewnie takich samych kolesiow sobie znalazlas jak i na spicy - z gory ci mowie - bylas w hordzie jestes w hordzie twoi koledzy maja lipe
do 10 pokolenia:)
a inicjatywa jak najbardziej na plus
co do przepasci - ludzie my nie gramy od 3ech lat . na quantumie - co wy chcecie odrabiac
jak my tam nie gramy:)
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Varius ().
satanael napisał(a):
@Art czy mógłbyś się odnieść do założonego tematu ?
roermond napisał(a):
Jeżeli przejdzie to na quantum to na innych speed serwerach powinni zrobić to samo.Bez żadnych ankiet.Osobiście uważam,że pomysł nie przejdzie.I na quantum i na eridanusie 90% gra eko i z obawy przed większą ilością ataków,nie zagłosują na mniejsze spalanie.Co do fuzjii z quatum proponuje tej czwórce złożyć petycje do GF o przeniesienie was na tamten serwer.Bo poza wami resztę graczy dzieli przepaść z tamtym serwerem i nigdy nie powinno dojść do takiej fuzji.
No myślę że tego się od niego powinno wymagać prawda ? w końcu my tu jesteśmy dla nich a nie odwrotnie ... Póki co to jest kpina z jego strony po takim czasie nie dać żadnej odpowiedzi ...Fenrir napisał(a):
Art nawet w moje PW nie zajrzał, a wy oczekujecie, że się tu wypowie...
Bunny napisał(a):
Szkoda, ze nie ma wzmianki o braku sciagania kulek. Cos nie pyklo Glos oddany, trzeba wracac niedlugo do gry
Majs napisał(a):
bunny chyba dobry głos ? pochwal sie na co głosowałeś wiesz ze grasz flotka tez troszkeBunny napisał(a):
Szkoda, ze nie ma wzmianki o braku sciagania kulek. Cos nie pyklo Glos oddany, trzeba wracac niedlugo do gry
Zgodnie z tym co mowisz, raczej powatpiewam w powrot graczy z urlopow i urozmaicenie grySora26 napisał(a):
Co to za gra bez niszczenia kulek nawet na tak wymarlym uni jak eri dostarcza jakies emocje.. bez niszczy zbyt bezpiecznie
Ja takiego czegos bym nie poparla choc klepie eko
Gonzo napisał(a):
głos oddany, oby coś z tego wyszło
edes napisał(a):
Słyszałem że górnicy głosują za spalaniem na 1 na złość majsowi a jakby mogli to by więcej dali