Selene [P N] vs. Darth iwan666 [3 X] ~ 89265.62%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kin napisał(a):

Wysłać flotę po skanie gdzie minutki zgadzają sie to każdy lama umie..
    Szkoda ze nie slodzicie tak każdemu ST które pojawia sie w ten sposób w tym dziale..

Zwykły fart a zesrać chcecie sie ze szczęścia... :thumbsup:

Wiec
    Piszę i napisze jeszcze raz bo od łączenia unii nie pokazał nic każdy z was..
    Jak mawiał klasyk,straciłeś najlepszą okazje żeby siedzieć cicho.
    Ale przemówiłeś.No trudno.
    Nikt raczej nie chciałby Cię widzieć szczęśliwego..duży to musi być ciężar gatunkowy,te spodnie w kroku.
    Ciekawe masz doświadczenia w życiu. ;)
    "nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów"
  • Kin napisał(a):

Nie wypada przejść obojętnie
    Widziałem ten spadek w nocy i jeszcze jedno konto Uroborosa ;>
    Czy o czymś nie wiemy ?!
    Jakiś bonus w pakiecie ?!
    Tak myślałem ze to do ciebie szczęście zapukało , ale podwójnie ?! ;>

Graty bo pewnie aż mokro sie zrobiło.. :E

Obrońcy SZO życzę i :piwko: Na poprawę nastroju bo to cios podwójny..
    Racja skil to nakupować kont i miec przyrost 70 baniek w 11 dni lub wydać milion anty na przeniesienie nastu planet i dzieki przewadze z puszowanym kontem robic rw. :D
  • Uziel , Zemsto Lamo ( jak sama siebie wyżej opisałaś ) następnym użyje cudzysłowu żeby łatwiej było czytać wam ze zrozumieniem pojęcia jakim jest przenośnia :]
    I stwierdzam juz teraz ze dyskusje na temat moich doświadczeń lub tez kim jestem nie maja najmniejszego sensu bo to bedzie trudniejsze niż myślicie.

Bigot w końcu anty do czegoś sie przydaje zwłaszcza kiedy zwiększa potencjał tej gry bo ograniczać sie do gry typu: skan,lot,bum to trochę nudne i monotonne ;>
    A gra zespołowa daje więcej przyjemności „No ale co ja tam moge wiedzieć” :E
  • Kin napisał(a):

Bigot w końcu anty do czegoś sie przydaje zwłaszcza kiedy zwiększa potencjał tej gry bo ograniczać sie do gry typu: skan,lot,bum to trochę nudne i monotonne ;>
    A gra zespołowa daje więcej przyjemności „No ale co ja tam moge wiedzieć” :E
    No ok, anty się przydaje i kto chce może zachwycać się akcjami gdzie wydawane są góry anty (kasy), zachwyt przy tym wprost proporcjonalny do ilości użytej anty, ale są też gracze którzy nie chcą tyle wydawać na gierkę przeglądarkową i zaczęli kiedyś w nią grać właśnie dlatego że była darmowa. Tak więc nie można wymagać od pozostałych żeby grali tak jak Ci którzy lubią z niej korzystać na każdym kroku. Jeśli patrzeć w ten sposób to tak, my nic nie pokazaliśmy tutaj i prawdopodobnie nie pokażemy w ten sposób jaki sobie życzysz ;). Poza tym gramy dla własnej przyjemności więc wybacz, że nie spełniamy Twoich oczekiwań.
    Tak, gra zespołowa daje więcej przyjemności, tak więc kiedy następnym razem zaproponujesz mi ACSa dłużej się zastanowię zanim odmówię :D .
    Pokój wszystkim :D .
  • Selene boginio księżyca ;]
    Nie trzeba anty żeby zoorganizować fajna akcje nie tylko samodzielną ,ale również zespołową..
    Nie trzeba tez wydawać pieniądze żeby zdobyć anty..
    Nie wymagam też od nikogo jak ma grać..

Fakt nie spełniacie moich oczekiwań jeśli chodzi o jakoś waszej gry , ale to tylko moje zdanie również ktoś może sie z nim zgodzić lub też nie
    i to nie krytyka jak twierdzą niektórzy
    broniąc Twoich słabej jakości starć ci śmieszni „dupowłazy”
    Ogarnijcie sie!
  • Kin napisał(a):

Selene boginio księżyca ;]
    Nie trzeba anty żeby zoorganizować fajna akcje nie tylko samodzielną ,ale również zespołową..
    Nie trzeba tez wydawać pieniądze żeby zdobyć anty..
    Nie wymagam też od nikogo jak ma grać..

Fakt nie spełniacie moich oczekiwań jeśli chodzi o jakoś waszej gry , ale to tylko moje zdanie również ktoś może sie z nim zgodzić lub też nie
    i to nie krytyka jak twierdzą niektórzy
    broniąc Twoich słabej jakości starć ci śmieszni „dupowłazy”
    Ogarnijcie sie!
    Można tak odbijać piłeczkę tylko po co? Równie dobrze ja mogę napisać w tym samym stylu w drugą stronę, Wasza gra również nie spełnia moich oczekiwań a gratulujących pod Waszymi ( a raczej pod Twoich sojuszników i kolegów) starciami mogę nazwać śmiesznymi dupowłazami... cieszę sie że uznajesz w końcu że nie trzeba wydawać anty i że można robić akcje bez jej użycia - przypomnij mi ile to takich akcji zrobiliście? bo nie mogę sobie przypomnieć :D .
    Co do jakości starć - każdy może je oceniać inaczej, dla Ciebie moje jest słabe, ja jestem zadowolona, moi sojusznicy i znajomi też i to najważniejsze :) . I nie oczekuj po mnie więcej, tylko na to mnie stać :P .
    Nie będę wyliczać z pzta czy kontrować stojącej floty ?( . Po co robić akcje skoro nie ma takiej potrzeby i padacie jak muchy na bfsach? ;) .
    Popatrz na wilku, któremu tak wszyscy kibicują i rozpływają się w pochwałach - ile zrobił ST które nie było bfsem? :) . Jakoś nie masz z tym problemu?
    Daj spokoj, zapamiętaj juz sobie że my tak nie gramy, nie robimy już żadnych akcji, jak chcesz je oglądać to mobilizuj raczej swoich kolegow, mieliście już dawno nas poskładać.

@Rising

Rising napisał(a):

Pozdrawiam z uni Virgo :)

A marudzącym życzę więcej anty :P
    Jakie Virgo znowu, dajesz do nas :D .

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Selene ().

• Jako najwierniejszy i najstarszy fan składam serdecznie gratulacje :) Piękna sprawa, wietrzenie flotki na niespełna dwóch tysiącach Gęsi to jest wyczyn :) I to jeszcze z piękny ponad 3 miliardowym zyskiem :) Aż się łezka w oku kręci na myśl o dawnych czasach i lataniu razem na u21 :D

Uni 21

Łącznie 78x w ST
    Na sumę ~146.561%
    Średnio ~1.879%/ST

ex-MODERATOR ST u20, u25, u26, u27, u41, u56.
    ex-MODERATOR DiD u12, u20, u56.
  • Rising napisał(a):

Jako najwierniejszy i najstarszy fan składam serdecznie gratulacje :) Piękna sprawa, wietrzenie flotki na niespełna dwóch tysiącach Gęsi to jest wyczyn :) I to jeszcze z piękny ponad 3 miliardowym zyskiem :) Aż się łezka w oku kręci na myśl o dawnych czasach i lataniu razem na u21 :D

O rany !! Ty żyjesz !! Cho do nas, no cho.

bo jak nie to my przyjdziemy do Ciebie :) :bicz1:
    WoW oddaj Dydka !

I wish you bluebirds in the spring ! I agree ...
    "Van the Kamikadze"
    "AŁ" [A4"P"-4 ''14]
  • Gratuluje rewelacyjnego ST, TOP 1 nalezy do ciebie, i nie tak latwo to bedzie przeskoczyc widzac taki powalajacy %. A przy tym jeszcze wykrecony zysk na ponad 3kkk, , lmy w takiej pokaznej ilosci robia robote :super: Tyle gwiazdek spadlo, to chyba wszystkie Twoje zyczenia sie spelnia ;) Milego przetopu i kolejnych tak zyskownych!!!
    Nie sztuka jest zrobic finezyjne starcie na jakiejs lamie... sztuka jest wykrecic taaakieee ST na kims, kto sie skrupulatniej pilnuje! A to ze zlapalas obronce na bfs, swiadczy tylko o twoich umiejetnosciach i wyczuciu , ze znalazlas sie w odpowiednim miejscu i czasie, by spakowac obronce w recki. Zloty strzal!!! jeszcze raz gratuluje!!!
    A obroncy :gszo:
  • Ale o jakich umiejętnościach przy łapaniu bfs wy piszecie? :D przecież to jest skan, lot, bum - przecież to każdy nowy potrafi 0_0

Gratulacje dla Selene się należą, ładne trafienie i zysk zacny wyszedł przy starciu z taką ilością GS, a dla iwana karny :)
    u4 - 10669% - 14 ST - średnia 762%
    u7 - 18291% - 34 ST - średnia 537%
    u35 - 53941% - 43 ST - średnia 1254%

"Honor nie szpeci godnego, ani godny honoru."
  • Krwawy Tapicer napisał(a):

Ale o jakich umiejętnościach przy łapaniu bfs wy piszecie? przecież to jest skan, lot, bum - przecież to każdy nowy potrafi
    Kazdy potrafi, ale nie kazdemu wejdzie :XP: Uwierz mi ze jest wiele osob, ktore moga skanowac 24h/na dobe i nie wypatrza zadnego celu, lub jesli wypatrza to za pozno i cel sie zdazy zalogowac przed dolotem, lub tez przeskanuja pustego moona, na ktorego za 5 min siadzie flota, i pozniej sie dziwia, ze sasiad to dorwal , i wtedy snuja teorie o ustawkach.
    W moim mniemaniu, umiejetnoscia ( lub jak wolisz nazwij to fartem lub dobrym nosem ) jest samo wyskanowanie celu w odpowiednim momencie i wlasciwym miejscu, bo mozna przeskanowac 90% uni, a potencjalny cel ominac.
    Tobie umiejetnosci tez nie brakuje, i szczerze pogratuluje jesli Ty bedziesz autorem TOP 1 , ba nawet w TOP 2 sie ladnie wpisze. :D
    A poki co to gratulacje dla Selene za rewelacyjne ST i podniesienie poprzeczki tak wysoko!
  • Chapeau bas Selenko :)
    Procent jak i zysk marzenie
    Poprzeczkę podniosłaś na prawdę wysoko ,tak wysoko że niektórzy przez to mają silny ból dupy :D
    Bycie OGNiowcem to wyzwanie,któremu większość nie jest w stanie stawić czoła.To jest naprawde bardzo trudna ścieżka, ale prowadząca na sam szczyt.
  • GRatulacje mimo wszystko :)
    Selene chyba kazdy lotnik czeka na takie okazje, nie wazne czy na bfs , wazne ze flota jest uzywana i efektywna.
    Ladny %
    Az strach sie bac :)
    salut,amor,dinero..%)
    Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy, a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd. 8-)
    ]:-D

para siempre Valencianistas

Todo por el Valencia!
  • Jestem pod duzym wrazeniem tego stracia. Takie solo miec to bajka i jeszcze na x-ach :> Genialna przyczajka i rypniecie po lapkach :> Ogromne gratulacje za Taka solówkę !!! stawiaj flote/eko - co tam chcesz i kos nastepnych :D bo pieknie to wyglada :P
    Kromak[P N]&CelestialGeneral[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Van[P N]vs.obserwator[BOSS]~1855466.62%
    kruchy[P N]&Kromak[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Andre[P N]vs.Bociek(wojtekreal)[3 X]~2407655.4%
    ancymon[P N]&Kromak[P N]&Andre[P N]&Hamer[P N]&Lzk kupie dex[PZWP]vs.Mili[3 X]~369787.52%
    Selene[P N]&Andre[DoF]&Kromak[P N]vs.wilku[MISIE]~102650.3%
    Mallory[DoF]&Warka[COMA]&fnk[P N]&Kromak[P N]vs.dziob[3 X]~98143.53%
  • Takie walenie kotka za pomocą młotka - lamy to są Ci co narzekają na akcje typu lot, skan bum - no to kuźwa cwaniaczku jeden z drugim rób takie eSTe :P zazwyczaj są to zakąpleksione farmy, które potrafią tylko narzekać i próbować napisać coś "mONdrego" frajerstwo i tyle - powiem Wam Lamy czepiające się - czepcie się tramwaju :P

Gratuluje STarcia TOPowego - nie jestem z tej Uni ale pięknie to Ci wyszło BRAWO - na taki procent to te lamy płaczące to mogą tylko popatrzyć bo nigdy same takiego nie będą miały chyba że jak sami nazbierają i ich odwiedzi taki flociarz (nie ma chyba słowa flociarka:D ) jak Ty

Obrońcy SzO - nie jesteś pierwszy i pewnie nie ostatni, który tak stracił cyferki :)

tak ładniej
    kasai.

Imperare sibi maximum imperium est

ST#262 NEKKAR ON
    ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF
    ST#67Fenrir - OFF
    ST#3 Dorado - ON
    ST łącznie - 421

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ZDOBYWCA1 ().

• Gratki Selenko pięknego starcia, takie solo to miód a jak czytam wpisy niektórych baranów to nie wiem czy śmiać sie czy płakać. Starcie na iksach w moim mniemaniu smakuje bardzo teraz czas klepnąć jakiegoś bosiaka :D Masz czym latac i tłuc im dupska wiec czyn swoją powinność :thumbsup: Sporo życzeń możesz spełnić....
    Zakrzys - Uni 68
    COMA rzondzi
  • Maciek2 napisał(a):

fantastyczne rw, takiego procenta to ja nie widział jeszcze !
    Widział, widział :E :E :E
    Iwan, szo :)

Swoją drogą widzę, że u niektórych ta gra dalej wzbudza wielkie emocje. Chociaż sami z tym rw mają niewiele wspólnego to piszą jakby dołożyli do niego jakąś cegiełkę.
    Wiem... ten tag działa na wyobraźnie ;)
    Kozak nad kozakami
    Narcyz nad narcyzami

***181ST*** ^^ ***2.226.215%***

• Zaka napisał(a):

Gratki Selenko pięknego starcia, takie solo to miód a jak czytam wpisy niektórych baranów to nie wiem czy śmiać sie czy płakać. Starcie na iksach w moim mniemaniu smakuje bardzo teraz czas klepnąć jakiegoś bosiaka :D Masz czym latac i tłuc im dupska wiec czyn swoją powinność :thumbsup: Sporo życzeń możesz spełnić....
    XD
    Wciąż piecze, że zostales wybrany jak piskle z cieplego gniazda? :E W sumie nie ma co sie dziwic ]:-D
    Niech sie tam dobrze goi i zabliznia tego zycze :thumbsup:
    PB: SOLO: 14405% ACS: TOP1 U55: 21370%

*ku pamieci Mameja z u55 ]:-D

NAJLEPSZE EKO???... TWOI SĄSIEDZI :D

I SEE YOU MAN...