cieki lopek [B-S] vs. dziadek70 [EMERYCI] ~ 1415.42%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• cieki lopek [B-S] vs. dziadek70 [EMERYCI] ~ 1415.42%

jako że ładne TAGI sojuszy po właściwych stronach to i wystawie a co :ocb:
    myślał ja że flota siądzie no ale się nie doczekałem złomem się podzieliliśmy 100kk u mnie resztę u dziadka =)

pozdro dla łowieczek i faremki cervezy co by się tu żaliła a nie mi pw zaśmiecała :ocb:
    pewno ju słownik poprawnej polszczyzny otwarty i literuje wszystkie wyrazy żeby móc coś napisać :ocb:
    no to korzystając jeszcze z okazji pozdrowię resztę Nielotów z olszyny BOYS BENDu :ocb: Niech Mocz Bedzie z Wami :ocb:

Dnia 07-02-2018 13:14:59 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor cieki lopek [B-S]

Pancernik 55.555

Obrońca dziadek70 [EMERYCI]

Duży transporter 14.744
    Wyrzutnia rakiet 200
    Lekkie działo laserowe 100
    Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor cieki lopek [B-S]

Pancernik 55.555 ( -0 )

Obrońca dziadek70 [EMERYCI]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    0 Metalu, 0 Kryształu i 200.000 Deuteru

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 177.548.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 70.771.200 metalu i 70.771.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 200.000 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 70.771.200
    Kryształ: 70.771.200
    Deuter: 200.000
    agresor zyskał łącznie 141.742.400 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -89.024.000
    Kryształ: -88.524.000
    Deuter: -200.000
    obrońca stracił łącznie 177.748.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
  • Hihihihi nielotów powiadasz, dzięki :thumbsup:
    Widzę dalej Ci zazdrość pupke zżera, tyle już na mnie paliwka ostatni przepaliłeś,
    że aż na forum chcesz się wypłakać ? :thumbup:
    Nazywasz mnie nielotem, a ja latam ciągle koło Twoich kulek i nie umiesz nielota trafić.
    Jak już mówiłem, skoro ja nawaliłem "w karierze" ponad 400 ST i jestem nielotem....
    to kim Ty jestes ?? ]:-D

Pozdrowienia dla moich kolegów nielotów haha 8-)

Xalynth [N-A] OFF 99 ST
    Cygnus [N-A] TOP 1 OFF 141 ST
    Izar [N-A] OFF 30 ST
    Quaror [N-A]
    OFF 68 ST
    Dorado [TOR]
    ON 48 ST
  • hahahaha niezawodny jak zawszę :E
    z przepałami nie mam problemów w końcu i tak u was się tankuje albo za waszą surkę :E
    owszem latasz jak ja ide spać w dzień ci pampersy nie wytrzymują z ciśnienia chyba :E
    twoja kariera jest przytłaczająca jak twoje farmingST nigdzie ich nie widać no może jeden albo dwa :E
    pewno muszą być szczególne skoro je liczysz :quasi:
  • Każde jest dla mnie szczególne, małe czy duże ;*
    Latam jak idziesz spać hahah, to akurat Ci wyszło, weekend idzie to i poczucie humoru Cie się wyostrza :thumbsup:
    Czy to tylko to słynne, wiecznie głodne ego ?
    Wydaje Ci się synku, że ktoś sie Toba przejmuje, każdy lata i ma Cie gdzies,
    bo oprócz płaczu na forum niewiele umiesz.
    Jestes takim dyslektykiem, że gdyby nie Asia to bys na atak słał 11 pc a nie 11k, bo cyferki również
    sprawiają Ci problem z czego wiem :D
    Obiecywales, że sie mna zajmiesz, takim nielotem to chyba niezbyt ciezko sie zaopiekowac co?
    To czego sie boisz? ;)

Xalynth [N-A] OFF 99 ST
    Cygnus [N-A] TOP 1 OFF 141 ST
    Izar [N-A] OFF 30 ST
    Quaror [N-A]
    OFF 68 ST
    Dorado [TOR]
    ON 48 ST
  • [ciach]

Nazywasz mnie farmą? na jakiej podstawie? nawet 1 RW na mnie nie zrobiłeś ani Ty ani żaden inny Członek BS, za to ja u siebie w reckach razem z Lodzikiem ugościłem 30k pancy BS Kobry. wiec jakby nie liczyc CerVezA vs BS 1:0 u siebie :D na wyjazdy kiedyś przyjdzie pora, ale w przeciwienstwie do Ciebie nie bede rzucac pustych obietnic :D

ps. a żeby jeszcze troche posmyrać twoje wybujałe ego to Ci powiem, że przez 15 lat gry Nigdy nie dostałem złoma i od Ciebie też nie dostanę (dla większej zachęty powiem, że istnieje zakład którego warunkiem jest iż mój pierwszy złom całej floty oznaczać będzie moją emeryture od Ogame zakład powstał w 2008 roku na uni 23 albo 39 nie pamietam i do dzis czeka!), a sam zrobiłem ponad 100(może 200) ST na różnych Uni i na nie jednym byłem w top10 gdy grałem od początku Uni, tutaj niestety zaczynałem jak Asia miala juz ponad 20kk pkt i wiadome było od poczatku ze ścisłej topki nie dogonie(mając tak dużą strate czasową na starcie) ale w pare miesiecy zrobilem to konto top 50 i nadal rosne! Eko i badania skonczylem i od paru tygodni robie flote i juz prawie 4kkk lata, ale jakos nie widze zainteresowania moja flota? Powiesz ze jest mała hipokryto? a latasz na puste DT i wstawiasz to na forum. Jesteś poprostu śmieszny i żałosny, rzucasz dużo gróźb obietnic, ale to sa tylko puste słowa i zawsze były i zawsze będą. Pozdrawiam i tyle ode mnie, teraz mozecie sobie dac upust i hejtowac do woli ja nawet nie zamierzam tego ani czytac ani odpowiadac. dobranoc :D

Moderator Ruda:
    Flame
    EMERYTURA TIME
    15 lat gry
    232 ST
    100k+ %
    12 Serverów
    0 Złomów
    Setki Wspaniałych Ludzi poznanych dzięki tej grze :D