pogromca kredek [The Best] & Leyto [CBS] & Sputnik [The Best] vs. diament [Veto]- 4958.4%

• pogromca kredek [The Best] & Leyto [CBS] & Sputnik [The Best] vs. diament [Veto]- 4958.4%

Pozdro dla TB i RKR i znajomych : dzięki bober za cynk
    Obrońcy odbudowy :)

Dnia 27-01-2018 00:16:10 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor pogromca kredek [The Best]

Pancernik 80.000
    Sonda szpiegowska 1

Agresor Leyto [CBS]

Sonda szpiegowska 66

Agresor Sputnik [The Best]

Sonda szpiegowska 66

Obrońca diament [Veto]

Mały transporter 24.627
    Duży transporter 18.766
    Lekki myśliwiec 22.493
    Ciężki myśliwiec 4.013
    Krążownik 23.487
    Okręt wojenny 87
    Recykler 6.785
    Sonda szpiegowska 18.000
    Bombowiec 36
    Niszczyciel 282
    Gwiazda Śmierci 17
    Pancernik 2.460

Po bitwie...

Agresor pogromca kredek [The Best]

Pancernik 78.942 ( -1.058 )
    Sonda szpiegowska 0 ( -1 )

Agresor Leyto [CBS]

Sonda szpiegowska 22 ( -44 )

Agresor Sputnik [The Best]

Sonda szpiegowska 23 ( -43 )

Obrońca diament [Veto]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    14.151.684 Metalu, 22.527.408 Kryształu i 22.527.408 Deuteru
    7.075.842 Metalu, 78.998.428 Kryształu i 74.725.730 Deuteru
    3.537.921 Metalu, 39.099.214 Kryształu i 37.362.865 Deuteru
    1.768.961 Metalu, 19.549.606 Kryształu i 18.681.433 Deuteru
    884.480 Metalu, 9.774.804 Kryształu i 9.340.716 Deuteru
    442.240 Metalu, 8.684.845 Kryształu i 4.670.358 Deuteru

Agresor stracił łącznie 90.018.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.697.865.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 301.251.600 metalu i 194.588.100 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 373.803.943 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 297.372.728
    Kryształ: 330.814.405
    Deuter: 151.438.510
    agresor zyskał łącznie 779.625.643 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.000.293.128
    Kryształ: -784.853.305
    Deuter: -286.522.510
    obrońca stracił łącznie 2.071.668.943 jednostek.

Pozdrowienia dla Jumka tym razem nie udało się sojusznika zezłomować ?(
    Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
    [/align]
  • Niszczarki weszły by bez strat a Ty się na tę puchy upierasz :P
    Lot w ulu, lampek jak w święta na choince a sojusznicy nawet nie zauważyli co się stało :E Obrońca już od kilku dni prosił się o strzała aż w końcu dostał to czego chciał, ciekaw jestem czy teraz też pójdą bany za push :wrr: veto aż sie prosi o sanki za multi, z czasem myślę na nowo rozkrecimy pewien wątek ]:-D

Graty Szajek, wiesz ze kozak jesteś więc nie będę Ci już słodził :P zarobek do pozazdroszczenia, krec kolejne z dużo większym tego Ci życzę :thumbup:
    Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
    Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę
  • Gratulacje.
    Sojusznik pomylił godziny.
    Błąd wykorzystany.

Co do Ciebie TW Leyto, puszerku i multikonciarzu.
    Nikt nie powinien się przejmować złomami dostanymi od Ciebie czy szajki, gdzie obie floty postawione są za surowce z lewych kont.
    Zobaczymy kiedy znowu zawiśniesz na banie bo coś tam kombinujesz ;)

UNI 39: OFF
    UNI 40: OFF
    UNI 69: OFF
    UNI Nekkar: ON
  • schweppes65 napisał(a):

Niszczarki weszły by bez strat a Ty się na tę puchy upierasz :P
    Lot w ulu, lampek jak w święta na choince a sojusznicy nawet nie zauważyli co się stało :E Obrońca już od kilku dni prosił się o strzała aż w końcu dostał to czego chciał, ciekaw jestem czy teraz też pójdą bany za push :wrr: veto aż sie prosi o sanki za multi, z czasem myślę na nowo rozkrecimy pewien wątek ]:-D

Gratyj Szajek, wiesz ze kozak jesteś więc nie będę Ci już słodził :P zarobek do pozazdroszczenia, krec kolejne z dużo większym tego Ci życzę :thumbup:
    Troszkę bym pokory Mr Chomik Ci życzył bo mieć Moonówkę lub GSówkę(każdy Sojusz takowe posiada i niech ktoś rzuci kamieniem pierwszy jak tak nie jest) to nie to samo co mieć milion kont i stawiać z nich swoją flotę a później być wielkim kozakiem na Uni (dla mnie kozaki nie potrzebują lewych kont aby zbudować swoją flotę) - właśnie przez takie coś odechciało mi się grać bo nie ma sensu - hejt w grze, hejt na boardzie to tylko świadczy o "graczu"...

Diament cóż nie pierwszy raz został spakowany więc tak samo powinniście się cieszyć jak ja przy pakowaniu Świętego :P
    Oczywiście jak najbardziej gratuluje i jak będziecie robić takie STarcia (oczywiście nie na Veto) to może choć trochę odzyskacie w oczach innych graczy tego co np. mi nikt nie zabierze ;)
    pozdrawiam

Ku chwale Veto!!!

Imperare sibi maximum imperium est

ST#262 NEKKAR ON
    ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF
    ST#67Fenrir - OFF
    ST#3 Dorado - ON
    ST łącznie - 421
  • Ja nie muszę niczego udowadniać, w szczególności wam, na ten przykład ja nie mam gsowki czy moonowki i sam zdejmuje moony jeśli mam taką potrzebę. Pokorę? Za jakiś czas porozmawiamy o pokorze w innym temacie, chciałem pewne sprawy załatwić w inny sposób ale wtedy Wy nie okazaliście pokory więc rozegram to na mój sposób i podyskutujemy wtedy w jaki sposób powstały duże floty także i w veto. Co do hejtów to nie ja zacząłem ale z pewnością rozkręcę temat i jestem ciekaw czy tez będziecie mieli tyle do powiedzenia w kwestii push kont.
    Jeszcze raz gratuluje trafienia i oby jak najwięcej tego typu starć ;)

Tyle z mojej strony, póki co..
    Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
    Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę
  • Taaa srutu tutu majtki z drutu... nie pierwszy raz piszesz Mr Chomik jakies rewelacje kompletnie niczym nie podparte... to tak jakby Niemcy oskarżali Żydów o holokaust masakra jeszcze kiedyś w miare sensownie sie z Toba rozmawiało jesteś jednym z wiekszych puszerów na tej Uni i w dodatku próbujesz się wybielić poprzez ciągłe pierdzielenie jakiś głupot...pokora to bardzo ważna cecha Ty jej kompletne nie masz...Ty nie masz GSówki i Moonówki Ty masz z 1000 kont, które dostarczaja ci surowców... czepiasz się Veto a Tato Antosia to co przypadkowe konto, ktore zawendrowało akurat się osiedlając jeden układ od Ula Veto?
    Skończ Pan mowic o puszach bo sie ośmieszasz...bo to tak jak by pedofil uczyl mnie jak mam wychowywać dzieci...

Gratuluje pięknego złotego strzalu Szajka i proszę Cię nie idz tą drogą bo Ciebie jeszcze jako gracza szanuje, gdyz nie raz pokazałeś że jaja masz

A Diamentowi SzO

Bez odbioru
    Pozdro600

ST#262 NEKKAR ON
    ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF
    ST#67Fenrir - OFF
    ST#3 Dorado - ON
    ST łącznie - 421
  • Szkoda Leszku zachodu na polemikę w tym, czy jakimkolwiek innym temacie z tą "ekipą". Kto ma oczy i nieco więcej komórek niż tą w kieszeni i tą, w której trzyma skradzione rowery to i tak widzi kto gra uczciwie a kto tylko tak mówi. Świadczy o tym pręgierz, świadczą statystyki, które kiedyś przytoczyłem, można by wymieniać dalej. Co do reszty, jeżeli pomimo to nie rozumieją, to żadne słowa ani argumenty i tak się nie przebiją. Dyskusję uważam za zbędną, nic nie wnosi a tylko można się pobrudzić.
    Co do samego ST - gratulacje, wyczailiście moment naszej nieuwagi i gotowe. Szkoda, że starczyło tylko na to i teraz znowu już jest niebieściutko jak nie ma komu kont w nocy pozasiadać ;)
    I amar prestar aen.
  • Predictive napisał(a):

Szkoda, że starczyło tylko na to i teraz znowu już jest niebieściutko jak nie ma komu kont w nocy pozasiadać
    Za to Wam z dnia na dzień idzie gładko złomowanie "ekipy" ?? Żeby móc tak pisać wypada mieć coś na poparcie waszej działalności nie na "niebiesko" :) Wszystko wymaga czasu więc jeśli pozwolisz ... postaramy się na pewno zrobić coś abyście nie byli tacy rozczarowani :)
  • Darth Sion napisał(a):

Predictive napisał(a):

Szkoda, że starczyło tylko na to i teraz znowu już jest niebieściutko jak nie ma komu kont w nocy pozasiadać
    Za to Wam z dnia na dzień idzie gładko złomowanie "ekipy" ?? Żeby móc tak pisać wypada mieć coś na poparcie waszej działalności nie na "niebiesko" :) Wszystko wymaga czasu więc jeśli pozwolisz ... postaramy się na pewno zrobić coś abyście nie byli tacy rozczarowani :)
    i to mnie się podoba zdrowa rywalizacja i o to w tej grze chodzi - wiadomo że będę kibicował mojemu ukochanemu Veto ale to jest właśnie kwintesencja tej zabawy aby rozstrzygać spory nie słowami na Forum ale czynami w grze, szczerze jestem bardzo ciekawy jak to się wszystko zakończy i kto wróci z tarczą a kto na tarczy :)
    powodzenia obu Sojuszom oczywiście Veto dużo większego :)

Graty Agresorowi a Obrońcy SzO!

ST#262 NEKKAR ON
    ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF
    ST#67Fenrir - OFF
    ST#3 Dorado - ON
    ST łącznie - 421