Kupno antymaterii przez drugą osobę.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kupno antymaterii przez drugą osobę.

Witam. Mam taki problem. Kupowałem kiedyś antymaterie dawno temu za pomocą karty Visa i teraz zablokowałem kartę, bo ją zzgubiłem. Nowej nie wyrabiałem. Mam pytanie czy może kolega koleżanka kupić mi anty ze swojej karty czy musi ona należeć do mnie? Ta osoba nie gra w ogame.
    Jeden za Wszystkich...Wszyscy za Jednego
    Największe bitwy:

Solo: 2485.97%, 2168.6%

ACS: 52359.31%, 12933.84%

1x po niewłaściwej stronie na 2609,53%
  • możesz użyć każdej karty by zakupić na swoim koncie anty tylko żeby właściciel karty był poinformowany że kupuje coś w ogame :) nie to że ktoś tacie czy żonie "skrobnie" kartę i kupi a później ta osoba w billingu będzie mieć duże oczy że za coś zapłaciła bez wiedzy :).
    Bez obaw jak to faktycznie kolega /koleżanka jest przy tranzakcji i zgadza się na zakup ci anty bo to ona wbija dane i potwierdza transakcje hasłem to może ci taki prezent zrobić :)
    A przy PayPal nie ma żadnych ograniczeń by zakupić i weryfikować kto płaci w ogame :) jak kolega /koleżanka posiada PayPal to miodzio
  • Dzieki za odpowiedź. W zasadzie mój problem się rozwiązał sam, bo okazało się, że płatnośc przy pomocy przelewu jakiejś takiej strony przelewy24 poszła tego samego dnia. Jeszcze raz dzięki.
    PS. Nikomu nie kradłem karty xD
    Jeden za Wszystkich...Wszyscy za Jednego
    Największe bitwy:

Solo: 2485.97%, 2168.6%

ACS: 52359.31%, 12933.84%

1x po niewłaściwej stronie na 2609,53%