z czystej ciekawości dużo osób ma już 6 planet ?
3...2...1 Zapinamy pasy i startujemy :)
-
-
Z ciekawości ilu graczy zarejestrowanych?
Pytam się bo nie chce rejestrować konta aby sztucznie podbijać ranking. -
u68GRANDpa napisał(a):
Z ciekawości ilu graczy zarejestrowanych?
Pytam się bo nie chce rejestrować konta aby sztucznie podbijać ranking.
-
KONT okolo 4300 a ilu graczy heh pewnie mniej niz polowa z tego
-
Skalpelek napisał(a):
KONT okolo 4300 a ilu graczy heh pewnie mniej niz polowa z tego
Graczy którzy mieli przyrosty jest 1k-1,2k .... czyli 3k to puste konta... mmorpg-stat.eu
Ogólnie kicha jest bo łatwo jest być w top 200... żyjąc tylko z eko i być tylko moonówką -
nawet w top 10 łatwo się utrzymać żyjąc tylko z eko
-
Adeke36 napisał(a):
nawet w top 10 łatwo się utrzymać żyjąc tylko z eko
Na Sombrero miłości nie ma...
...znów mocno zaciskam pięści -
oczywiście z antymaterią wydaną na początu . bez anty nie ma nikogo w top 50
-
dawno chyba nie było takiego spokoju w DiD na początku uni ani tematu z farmami ani innych równie ciekawych
Panowie i Panie- których gra tutaj naprawdę dużo , piszcie jak tam wam się rozgrywka podoba -
Swieta to raz a dwa DiD juz to niestety nie te klimaty co kiedys tam o były spamy heh
-
niby święta ale tylu aktywnych graczy to chyba jeszcze nie było , nie wiem czy to dobrze ...
-
nie bedzie jak najwiecej zeby bylo z kim grac i na kogo latac;)
-
ja tam ekonom i o tym wolał bym pogadać , ale niech i twoje życzenie się spełni
-
Szukam kogoś kto chciałby wymienić latajki,za 3-4 dni.
Kontakt w grze: Matematyk
NIE AKTUALNE,ale może jeszcze będzie...Na Sombrero miłości nie ma...
...znów mocno zaciskam pięściPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Matematyk DS ().
-
Kiedy można spodziewa się otwarcia tematów typowo górniczych?
-
Adeke36 napisał(a):
Kiedy można spodziewa się otwarcia tematów typowo górniczych?
-
badam temat czy są chętni nie chce sam w nim uczestniczyć jak również nie mam doświadczenia w prowadzeniu takowych tematów
-
-
latają latają a może by jakaś wojenkę zaczęli
-
Witam wszystkich .
Miłego złomowania,kopania i farmienia.Queen - nie ta forma , nie ten wiek, nie te czasy, inne ogame. -
witaj;) niech ci sie dobrze gra daj kordy na priv w grze to cos podesle malego na poczatek rozbudowy
-
Skalpelek napisał(a):
witaj;) niech ci sie dobrze gra daj kordy na priv w grze to cos podesle malego na poczatek rozbudowy
a dla mnie też być coś mógł ? Nick Vulcano Avocado , z góry dzięki -
Skalpelek napisał(a):
Queen - nie ta forma , nie ten wiek, nie te czasy, inne ogame. -
Witam wszystkich
-
Queen Reaktywacja napisał(a):
Skalpelek napisał(a):
Milioner witaj na serwie -
Witam wszystkich
Miałam długą przerwę w grze i jestem tu rekreacyjnie
Siła człowieka nie polega na tym,
że nigdy nie upada, ale na tym, że potrafi się podnosić. -
Ewcia napisał(a):
Witam wszystkich
Miałam długą przerwę w grze i jestem tu rekreacyjnie
Wszyscy cię witają
Wszyscy gramy tu rekreacyjnie -
To ja też Was witam miło i serdecznie.
Zbuduje statki i zniszczę wasze floty. Będziecie moimi farmami, a co za tym idzie w odwiedzinach często będę.
Pozdrawiam -
Przeglądając St servera widać okropny ból pewnej części ciała odnośnie jednego zawodnika. Coraz głupsze teorie są snute niczym w polskiej polityce (dno). Raz że kupił XXX anty drugi raz pozbierał komuś złom a trzeci że kupuje konta i push dla swojego gł. To nawet nie jest głupie tylko żenujące lub jeszcze niżej. Nie żebym bronił go dla mnie to jest gość co przyładował hajsy bo ma do tego prawo i korzysta z tego. Gdyby nie tacy ludzie to nie było by servera bo nie oszukujmy się twórca gry nie dokłada do własnego interesu:)) Kolejna sprawa zakup anty i utrzymanie tego ranku jednak pokazuje że ma się skilla bo samo by się to nie utrzymało. A tymczasem top 2 severa dostał bana czyżby było coś na rzeczy np. jakiś push? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
dla Meowi kończył się okres próbny w Lumpach i z racji tego ze dowódca Lumpów NarImmor był niżej w statach i bardzo chciał wejść do top 20 to kazał dla Meowi wyzywać matki innych no i skończyło się jak skończyło . Dobrze że mi kazał tylko pushować siebie .
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 3
3 gości