Ban pl1?

• ^ZemstA^ napisał(a):

19dawid45 napisał(a):

Widać jak Whisky i Adaś siedzą niektórym na żołądkach...
    robić temat na forum o banie kogoś do czego te ogame doszło:(

Za rok będziecie robić temat na forum że @bocieek poszedł na urlop haha

Ich konta ich ban ich sprawa!!!
    może i by tak było jakby sprawa tyczyla się tylko ich ale tak nie jest. A że ludzie pytają a inni wiedzą to tej odpowiedzi udzielić mogą

19dawid45 napisał(a):

1. info nie jest potwierdzone faktami
    2. że inni pytają a inni (niby wiedza) nie stanowi powodu do rozmowy o tym
    3. jesli juz mowic to niech mowia ludzie ktorych temat dotyczy
    4. pytaja zazwyczaj Ci ktorzy zyja innymi :) nie karm trolla
    1. Będzie potwierdzone jak będzie odpowiedz od niemcow ?2. Ban jest.powód znany jest więc można mówić co w tej chwili jest.
    3.to tak, jasna stronę może widzieć każdy ale ciemnej juz nie i chcecie ukryć? Nie on pierwszy nie ostatni dostał bana, nie o nim pierwszym się mówi
    4 może i tak ale taka natura człowieka ze jest ciekaw .
    Nawet w realu- nie jesteś ciekaw co u twojej rodziny czy znajomego? Nie dzwonisz nie pytasz?

Więcej dyskutować nie mam zamiaru, tylko objaśniam czemu się odezwałem . Dystansu a nic boleć nie będzie1
    1. chodzby od kogos z administracji
    2. Ban jest to fakt. Powod znany? Bo TY czy ktos inny z zwyklych uzytkownikow forum tak powiedzial?
    3. Dokladnie nie on pierwszy nie ostatni, prosze stworzyc temat o banie chodzby smyka. Przedyskutujmy tego bana skoro taka moda o dyskusji o banach graczy topowych czemu by nie?:)
    4. Ciekawosc to 1 stopien do piekla a i czesty powod wizyt u dentysty haha:)
    W Realu jestem Ciekaw co u rodziny i znajomych ale powiedz mi jedno : zbanowani-jaka to rodzina czy znajomi dla was?:)

Nie bronie ich bo każdy ma swoje za uszkami , śmieszy mnie ten temat ktory powstal tylko dlatego ze bana dostali akurat Ci gracze i te konta będące problemem dla wielu graczy tego uni (ataki, zlomy itd) Sam dostawalem od Pl1 po koloniach :)

Jeśli nawet komuś grozili (takie plotki chodza) czemu nie dyskutuja o tym gracze grozacy i Ci ktorym grozono?
    Powolywanie sie na Irca tez jest nie na miejscu-nie kazdy go uzywa:)
  • chcemy dyskutowac, pl1 byl zawsze pierwszy co wyciagal wszystkim bany i to zwlaszcza na fotum, juz widze jego komentarze jakbym na banie znalazl sie ja albo ktos inny, a teraz nagle jego ban jego sprawa szkoda ze tak nie uwazales jak innym go wytykales..ale mnie to nie dziwi Hipokryzja to domena Z SU,bardzo dobrze sie stalo wkoncu ktos normalnie zareagowal brawo dla Supportu :D pl1 morde komus obic? tak to on moze sobie napisac na PW i tyle. akurat na swieta kazdy dostal prezent a mikolaj szczodry w tym roku :D wiekszosc i tak zbudowales nie czysto na spicy na quantum niewiem to nie bd sie wypowiadal ale na spicy to wiem, wql sie nie liczyles dopoki EKB nie posprzedawalo kont a ty je trafiales jedne po drugim nie powiem skila masz w tej grze ale ja nie wierze w takie przypadki konta co byly do oddania padaly jedne po drugim potem doki jeszcze kasowane, ktos mi przypomni ile razy konto waita bylo trzaskane na spicy przez pl1? 4?5? razy? szkoda gadac karma wraca w ten czy inny sposob , jakas sprawiedliwosc na tym swiecie jest jak widac i to mnie cieszy :) tyle hajsu w piach jakby sie postawic na twoim miejscu to nawet troszeczke zal mi Ciebie adas stracic cos tak waznego w swoim zyciu. no ale jak sobie poscielisz tak sie wyspisz tyle odemnie bez odbioru
  • Dla was pl1/adaś był czarną owca a dla mnie kompanem do pisania a nawet lepszym człowiekiem i nie ze względu jak go każdy opisuje lecz dla tego że jak ktoś chciał podstawki to ja miał .,

nie ważne jakim byś był człowiekiem w grze ważne jakim jesteś teraz i w życiu realnym.

Adasiu życzę ci wesołych świąt jak i innym członkom i członkiniom ZS
    ...........................................
    Wisi mi co o mnie napiszecie ..............
    zawsze byłeś najlepszym graczem i zawsze będziesz.
    THE BEST NUMER 1 PL1/ADAŚ
  • MAXI miło że trzeźwo oceniasz!! i dzięki !! czasem jest tak że walisz głową w mur!! powstaje nowe speed Uni, jak zawsze są ci co niby potrafią i ci co robią swoje ;) niektórzy nawet mają wtyki u tych wyżej ....co by pushować gdy nikt nie widzi...czasem jednak znajdzie się ktoś kto widzi!! i tu mają problem, najlepiej przypisać mu swoje grzeszki!! nikt nie kapnie bo on impulsywny a my elokwentni ;D sprowokujemy,Go zbanuje i luzik!! robimy dalej swoje ;D popiszemy bo jest nas wielu a ich jak na lekarstwo....no i mnoży się ta zaraza ;D klan Pajaców co tą grę ma za nic , byle zaistnieć ;) MAXI, twoje zdrówko!! ..a dla PL 1 SZACUN!!.....tą grę toczy RAK i Adaś go wycinał!!...poczekaj a ...nożyce się odezwa! ;)...jak zwsze ;D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mort69 ().