Scharnhorst [COMA] vs. ImperatorPajda [UNI] ~ 750.47%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Scharnhorst [COMA] vs. ImperatorPajda [UNI] ~ 750.47%

Witam, dzisiaj tak króciótko dla przypomnienia o sobie.

Jeden poświęca mnóstwo czasu i nic nie może zyskać ( jak już to efektem są nędzne ochłapy - poniższe ST należy do tej kategorii), a drugi trzepie ST jedne za drugim bez stresu o przepał i zysk, gdyż obrońcy się nie logują, a niszczenie kończą się z pozytywnym skutkiem ( w ogóle kulka spada :E ). Gdybym miał zliczyć przepały oraz losowe niepożądane zachowania obrońców ( np. logowanie i odbieranie fs'ów, czego nigdy wcześniej nie robili, ale w momencie kiedy ruszyłem swoje cztery litery musieli odebrać :] ), zapewne poniższy bilans byłby zaledwie ułamkiem poniesionych strat deuterowych ( nie wspominam już o GS'ach).

Obrońca raz już uciekł (logując się minutę przed dolotem :E), po to by wpaść w recki zyguni. Od tamtego czasu pilnował się dość dobrze, ale jednak niewystarczająco, czego dowodem jest poniższe ST w "eksperymentalnym" składzie :). Zeby kombinować i musieć się wysilać przy tak żałosnym procencie naprawdę trzeba być zdesperowanym lub urodzonym pechowcem...

Pozdrowienia dla COMY i wszystkich odwiedzających ten temat.

Dnia 22-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Scharnhorst [COMA]

Krążownik 10.000

Obrońca ImperatorPajda [UNI]

Duży transporter 20.000
    Recykler 12
    Gwiazda Śmierci 1

Po bitwie...

Agresor Scharnhorst [COMA]

Krążownik 9.631 ( -369 )

Obrońca ImperatorPajda [UNI]

Duży transporter 0 ( -20.000 )
    Recykler 0 ( -12 )
    Gwiazda Śmierci 1 ( -0 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 10.701.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 13.388.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 240.216.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 250.216.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 38.250.000 metalu i 36.796.500 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 1.846.200 metalu i 1.563.300 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    40.096.200 Metalu i 38.359.800 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 96.626.953
    Kryształ: 113.657.546
    Deuter: 22.843.343
    agresor zyskał łącznie 233.127.842 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -190.184.753
    Kryształ: -203.163.746
    Deuter: -24.927.343
    obrońca stracił łącznie 418.275.842 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

PS: Liczę, że jeszcze coś trafię co nie zalicza się do nędznych ochłapów, ale po mojej niechęci do tej gry bardziej mam ochotę rozbić się o jakiś bunkier, niżeli poświecić tej grze mój cenny czas (bardziej gram z nawyku, niżeli czerpie z tego jakąkolwiek przyjemność). Zatem do następnego razu (o ile taki będzie i nie rzucę wcześniej tej gry w diabły).

Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez Kippei ().

• Gratki Rada, naprawde ciesze sie ze znow zawitales w tym dziale :) . Nie martw sie ja tez mam juz takie samo podejscie do tej gry, ba tak naprzepalalem deksu ze juz teraz na fsy brakuje. Hehe tak czy inaczej przetapiaj ta surke i zycze ci zebys jeszcze tu zawital ale z duuuzo wiekszym zyskiem. Gratki oby tak dalej :thumbsup:
  • Gratulacje
    Zysk jest %%% tez i lecisz dalej
    I nie zalamuj sie tym ze Ci wszystko ucieka
    Jak nie kupujesz kont , nie masz i nie zlomujesz pushowek to sie nie dziw ze tak trudno Ci zrobic ST
    To normalne
    Zycze wiecej szczescia przy naSTepnych lotach
    Obroncy standartowo BSZO , bedzie na naSTepne

Pozdrawiam
    "KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM"
  • jakbyś latał na sadu, Adam17. Kamil. . Coś tam to częściej wyciagalbys zyski albo zabrał je komus :E a tak jak sam wspomniałeś jest lipa. Podoba mi się twoje myślenie i spostrzezenie i choć nekasz skanami to i tak dam ci łapkę ;) . Więcej szczescia

A jak szczęścia nie znajdziesz zgłoś się do dziuniek albo duch z komorników oni cie nauczą jak prowadzić multi; )
  • Gratuluje ST!!! Pomimo ze % maly, zysk za to juz z z tej gornej polki ^^
    Rada, nie tylko ty robisz przepaly, mi wczoraj do celu zabraklo 2 min :-/ Kazdy robi przepaly, newet ci, ktorych ST pojawiaja sie bardzo czesto, tylko nie ma dzialu w ktorym mogli by sie pochwalic straconym dexem, i tego nikt nie widzi. Nie tylko Ciebie nerw bierze, kiedy skanujesz kilka dni a uni wydaje sie byc wyschnieta studnia, lub tak jak piszesz, znajdziesz jakies ochlapy, albo wyskanowany cel lognie Ci sie przed dolotem.
    Stara szkola wyszukiwania celow odeszla do lamusa. W moim odczuciu wiekszosc z nas zrobila sie na tyle wygodna, ze oprocz nieodebranego BFS nie szukamy niczego wiecej... a pozniej rozczarowanie ze nie weszlo :( . Zreszta to nie samo wygodnictwo, ale po prostu zabiegany real i brak czasu. Uwazam ze ilosc trafionych ST jest proporcjonalny do efektywnego czasu jaki poswiecamy tej grze (chociaz i od tej reguly sa wyjatki), no i do tego dochodzi jeszcze czynnik tak zwanego FARTA.
    Zazdroszcze...ale nie samych ST...tylko czasu jaki moga poswiecic nieliczne osoby na ta gre, i takim osobom ST sie naleza!
    Kromak, czy wilku tez swego czasu byli bardzo aktywni i efekty tego widac bylo na forum. Ty tez robiles ladne ST, wiec sie nie lam, cierpliwosc poplaca :)

^ZemstA^ napisał(a):

A jak szczęścia nie znajdziesz zgłoś się do dziuniek albo duch z komorników oni cie nauczą jak prowadzić multi; )
    Lecz sie chlopie na nogi, bo na glowe juz a pozno!!! Piszesz bzdury wyssane z palca, obrzucasz pomowieniami na lewo i prawo uczciwych graczy, dobrze cie dziuniek okreslil ze pajacykiem jestes, bo tylko pajacowac potrafisz. Mnie tez publicznie pomawiales ze z jakiegos innego konta na forum pisze. Otoz mi wystarczy moje wlasne, zeby wyrazic swoj poglad na temat takich pajacow jak ty. Bez odbioru!