^ZemstA^ napisał(a):
Cześć Olu Cześć Przemku
Lubisz konie? Jeśli takto czy jezdzilas wierzchem, jeśli nie to czemu ich nie lubisz ? Lubię! Jak byłam młodsza, to 2 razy w tygodniu jeździłam do stadniny
Spodnie leginsy czy jeansy? Legginsy
Malujesz się na codzień jak jesteś w domu? W ogóle się nie maluję, straszę ludzi swoim wyglądem
Mówisz Hiszpania wiec do zwiedzania Barcelona czy Madryt? Ehhh... wole Andaluzję, ale jak już muszę wybierać to Barcelona :)
Masz rodzeństwo? Jeśli tak to ile ? Jedynaczka
Jazda na motorze sportowym? Czy choper? Jeździłam jako plecak tylko na sportowym, chociaż podobają mi się bardziej Chopperki!
Inny ulubiony kolor niż zielony ? Nikt nie patrzy pisz prawdę Niebieski
Ulubiony film który wywołuje łzy? Często się wzruszam więc jest sporo takich filmów. Chociaż... Ostatnio "Ukryte Piękno"
Skąd jesteś ? Śląsk! :D
Lubisz spacery z psem? Czy raczej chodzisz bo musisz ? Lubię pospacerować z pieskiem, chociaż wole pojechać gdzieś dalej z psem, a nie krążyć po mieście..
Kolacja we dwoje w...? górach, w chatce drewnianej ;>
Lubisz czytac ksiazki ? Jesli tak to jaka jest twoja ulubiona książka ? Jeśli nie to jaka czytałam ostatnio przeważnie się pamięta bo było ich mało . Lubię czytać, chociaż ostatnio brak weny na czytanie. Ostatnio czytałam Harlan Coben - Bez skrupułów. A ulubiona to... niech pomyślę... Éric-Emmanuel Schmitt - Oskar i pani Róża
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy