Witam!
Ech, 10 lat minęło od mojej rejestracji tutaj, szczególne pozdrowienia dla Uni28
Z sentymentu wszedłem na forum, hasła oczywiście nie pamiętałem - ale widzę że gra jeszcze się kręci. Dla wszystkich graczy mam propozycję - potrzebujecie serwera TeamSpeak3? Jeżeli tak, zapraszam! Jest to od lat niekwestionowany lider w dziedzinie rozmów głosowych. Dla graczy OGame na hasło "grawitony" ranga i kanały VIP od ręki. Krótka prezentacja:
Naszą ideą jest dać gościom spokój i wygodę, nie bez kozery mamy w sloganie "jak u mamusi" Na czym to polega?
W domyślnej konfiguracji TSa użytkownik ma podane wszystko na tacy. Was też wkurza to, że musicie latać po całym serwerze (jak Gesslerowa po restauracji) w poszukiwaniu regulaminu, admina lub informacji o kanałach? Jak to jest u nas?
Zapraszam do korzystania!
Pozdrawiam,
Artur
Ech, 10 lat minęło od mojej rejestracji tutaj, szczególne pozdrowienia dla Uni28
Z sentymentu wszedłem na forum, hasła oczywiście nie pamiętałem - ale widzę że gra jeszcze się kręci. Dla wszystkich graczy mam propozycję - potrzebujecie serwera TeamSpeak3? Jeżeli tak, zapraszam! Jest to od lat niekwestionowany lider w dziedzinie rozmów głosowych. Dla graczy OGame na hasło "grawitony" ranga i kanały VIP od ręki. Krótka prezentacja:
Zapraszamy na nasz serwer Teamspeak3: ts.virtual-gaming.eu
Jedyny w swoim rodzaju Co oferujemy?
Jedyny w swoim rodzaju Co oferujemy?
- Serwer jest dostępny oczywiście 24/7 (również w dni wolne i święta państwowe!)
- Oferujemy miłą atmosferę. Wszystkich mruków, spiętych i nerwowych zapraszamy do konkurencji
- Darmowe kanały prywatne! W nieskończonej ilości! Nie wierzysz? Bot na bieżąco dorabia brakujące kanały. Sprawdź nas!
- I kanały VIP. Tak, też darmowe!
- A, jeśli nie chcesz, to bez ograniczeń masz kanały tymczasowe. Pewnie, że darmowe!
- W zasadzie wszystkie usługi, od kanałów po rangi są za free.
- Pomocni Administratorzy. Wystarczy że pojawisz się na kanale pomocy lub "mam sprawę do...", a zaraz ktoś się zjawi
- Jeśli chcesz pogadać z konkretnym Administratorem, wystarczy, że wejdziesz na jego kanał. Na pewno Ci pomoże, a bynajmniej nie zaszkodzi
- Nie chcesz marudzić Administracji? 99% spraw rozwiążesz na kanałach automatycznej obsługi. Rejestracja (obie płci!), LiveHelp - wszystko błyskawicznie i automatycznie.
- Jesteśmy serwerem legalnym. Żadnych crackowanych skryptów czy żadnych łamanych licencji. Bazujemy na oryginalnej licencji NPL TeamSpeak3. U nas możesz czuć się bezpiecznie bo nie znajdziemy się nagle na czarnej liście
- Posiadamy autorską szatę graficzną i własne ikonki administracyjne a nie ściągane z internetu
- Jeśli nie podobają Ci się ikonki, to u nas możesz mieć swoją. Wybierz dowolną i ta dam! - masz! Szczegóły: ts.virtual-gaming.eu/ico/
- Unikalny system rang, który możesz zobaczyć online. Szczegóły: ts.virtual-gaming.eu/rank/
- Boty automatyzujące pracę są na Twoje usługi Są one rozwiązaniami autorskimi bazującymi na dostępnych rozwiązaniach. Mamy funkcje, które jeszcze nie znalazły się w oficjalnym obiegu :-),
- Boty muzyczne i wszelakie umilacze pobytu. Z różnych gatunków muzyki, nawet relaksacyjna. Disco Polo i Despacito ... nie, raczej nie
- Spodobało Ci się u nas? Zaproś swoich znajomych i przyjaciół!
- Nie spodobało się? Skieruj tu swoich wrogów
Naszą ideą jest dać gościom spokój i wygodę, nie bez kozery mamy w sloganie "jak u mamusi" Na czym to polega?
W domyślnej konfiguracji TSa użytkownik ma podane wszystko na tacy. Was też wkurza to, że musicie latać po całym serwerze (jak Gesslerowa po restauracji) w poszukiwaniu regulaminu, admina lub informacji o kanałach? Jak to jest u nas?
- Po wejściu, żeby zmniejszyć stres, naszego gościa wita muzyczka
- W pierwszej wiadomości od hosta jest informacja, gdzie szukać pomocy
- Najważniejsze informacje są w pierwszym rzucającym się w oczy kanale - Poczekalni. Wystarczy poczytać opis, a wszystko będzie jasne
- Kanały prywatne, rejestracja - obsługiwane automatycznie, w kanałach które nie sposób nie zauważyć. Po rejestracji bot znów przerzuca do Poczekalni, więc cały czas wszystko odbywa się w ramach jednego okienka!
- Najważniejsze informacje podane są też we wiadomości od bota. Oprócz tradycyjnych suchych informacji technicznych są też klikalne linki do zakładania kanałów prywatnych, rejestracji, wejścia na nasze forum a także dodania naszego serwera do zakładek. Dziękujemy :-)
- Gdy chcemy ciutkę bardzie zaawansowanych rzeczy, np. innych rang (województwa, gry, 4Fun) to tam właśnie możemy je sobie przyznać. Komendy wydawane botowi w czacie.
- W razie problemów - pomoc na Centrum Pomocy. Tak, wystarczy zajrzeć do opisu, nawet rysunki tam są
- W centrum Pomocy linki do strony www (w opisie i w nazwie kanału), wystarczy kliknąć. System rang, statystyk, własne ikonki, regulamin. Z poziomu strony www można podejrzeć serwer TS i połączyć się jednym kliknięciem.
- Oczko wyżej kanał z aktualną liczbą Adminów. W opisie kanału jest lista szczegółowa z aktywnością administracji online oraz gdzie ich znaleźć. Linki klikalne.
- I rzecz jasna - szybkie informacje na bannerze, z czego najbardziej istotne dla użytkownika to adres serwera oraz liczbę Adminów którzy pośpieszą z pomocą.
Zapraszam do korzystania!
Pozdrawiam,
Artur