Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę
Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę
Typowy seba, nie zdziw się jak utkniesz w mniejszym grajdołku niż jesteś. Żadnego słowa nie dotrzymałeś,nie jesteś wart złamanego grosza, kup lepiej więcej kont bo swojej duszy już nie wykupisz, straciłeś ją w tym poście,jeśli nie wcześniej. Dalej nie czytałem bo nie ma sensu czytać człowieka który zawsze ma coś do powiedzenia, a najlepiej jeśli to tajemnica. Teraz zatryb paluszki i mnie zripostuj najlepiej jak potrafisz, poczekaj aż odbije się od głuchej ściany a następnie wyląduje Ci na twarzy. Jeśli zapiecze to nie wszystko stracone,jeśli nic nie poczujesz to próbuj do skutku,a jeśli poczujesz i będzie Ci z tym wygodnie to życzę Ci wszystkiego co najlepsze, ale fakt faktem - statystyki nie są łaskawe dla Twojego typu ludzi. Wieczni biedni malkontenci mają mało bo chcą dużo, nawet jak już mają miliony.schweppes65 napisał(a):
Jeszcze byś się zdziwił jak potrafią negocjować ceny Twoi koledzy na gg i to nie tylko na tym uni
Jeśli o to chodzi, obiecałem ze nie powiem nic na ten temat nikomu i słowa dotrzymałem do tej pory, zaczynam się zastanawiać czy nie złamać ślubów i nie rzucić trochę więcej światła na nasze gwiazdki.. Świat jest mały a ogame jeszcze mniejsze
Śmiechłem.schweppes65 napisał(a):
Specjalnie dla Ciebie..
Leyto [CBS] & Draconis [Hanza] vs. dzikuska ~ 4208.57%
Czytasz wogole to co piszesz?schweppes65 napisał(a):
Dziękuję.
Gdzieś wam dzwoni ale trochę za dużo sobie dopowiadacie, jestem cały czas aktywny i skupuje masę dexu z uni, zobacz jak wyglądają konta podobnych handlarzy i jakie kręcą przyrosty. Ja zbierałem 2 miesiące żeby mieć takie więc o co chodzi? Ta gra uczy ekonomi, hajs się zgadza a więc?
Pszczoła, no to jest nas dwóch, konto na którym grasz tez zostało kupione od sosny razem ze wspomagaczem. Pijesz do mnie a sam robisz to samo, szczyt hipokryzji.. galopującej
Może będziesz bardziej wylewny i napiszesz ile kont w lzb jest nabyte za realne pieniążki? Czy to tez sobie wymyśliłem? Gsy z konta które było do zakupu razem z Twoim tez poszły na żyletki, ciekawe kto wtedy kręcił przyrosty
Banda hipokrytow z paroma debilami udowadnia coś co jest oczywiste i opisywane juz kilka razy a sam obwiniany ma już dość przyznawania się po raz enty.. Wiecie że bezsilność jest najgorsza? Wiecie o tym dobrze
Nie strasz, nie strasz.schweppes65 napisał(a):
Dość tej żenady, juz 2x obiecałem sobie ze nie odpisze wiec do 3x sztuka ELO!
Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez xLORD SITHx ().
FILU napisał(a):
"biały" ban był reaktywowany za wulgi ale upadł jak powstał trudno jest określić czy dziecko, czy świadomy dorosły przesadza z emocjami świadomie. Również "biały" ban jest nie równomierny dla górnika a flociarza bo w tym momencie rozdziela równowagę kary na mniejsze i słabsze straty.Kara ma być równomierna dla każdego. Dla tego górnik bez floty lub bunkrownik lżej by odczuł farmienie przez tydzień lub w kwestii mega bunkrów co się nie opłaca wlatywać takie konto ironicznie miało by przyzwolenie na push metodą "uda się nie uda i tak nic mi się nie stanie". W przypadku flociarza trwało by to kilka godzin i kilku letnia praca nad kontem poszła by w las a mało prawdopodobne że całe konta są robione z push bez użycia eco