Nasze sojusze, jak wiadomo, są w stanie wojny. Niestety - wojna flot zmienia się w wojnę na słowa! Sam w tym nie uczestniczę, ale proponuję wszystkim zainteresowanym pokłócić się tutaj, żeby nie spamować działów wojny/ST :D. Podejrzewam, że albo nikt nic nie napisze, albo zacznie się flejm, niemniej mam nadzieję na jakąś zabawną (a w miarę kultutalną) dyskusję. Do dzieła!
Przekomarzanki - RedBaron vs Minionki
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Drogi Tomie, "niestety" Tobie nie mam nic niemiłego do napisania więc na ten moment posiedzę cicho i poczekam na rozwój sytuacji
-
29 Wrz 2017 był ostatni post "flejmowy" w temacie waszej wojny, potem same rw, więc jak dla mnie temat na siłę otwierany i nie widzę sensu jego istnieniaKupie Deuter
-
Tori Black napisał(a):
29 Wrz 2017 był ostatni post "flejmowy" w temacie waszej wojny, potem same rw, więc jak dla mnie temat na siłę otwierany i nie widzę sensu jego istnienia
-
.
zostawiam taktyczną kropkę, żeby otrzymywać powiadomienia. Czekam na rozwój sytuacji i chętnych osób do dyskusji
Może zrobimy "Jestem Nieletnia Roast 2k17" ?
Ponad 50 ST w dorobku & Minionki są spoko
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość