pl1 [ZLY SEN] vs.Gwiazdolot ~ 6181.71%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No niestety stare konto padło. Nie pierwszy zresztą raz. Brawo pl1 uwinąłeś sie raz dwa.

W poprzednim ST juz nie komentowalem Twoich wypowiedzi bo komus obiecałem, ze dam spokoj.
    Powiem Ci to jeszcze raz bo raz już mowiłem, ze sie mylisz. Nie musiales nic obserwowac , zeby to wiedziec bo ci to napisalem.
    Nie zajmuje się już gwiazdolotem. Kontem miał się zajmować moj syn i wtedy ci to pisałem i sie nie wypieralem ... Po niecalym tygodniu stwierdzil, ze ta gra jest bez sensu i wrocil do swoich gierek a konto poszlo na urlop. Kto sie tym teraz zajmuje to ci nie powiem bo po co.
    Mozesz sobie przytoczyc te swoje wszystkie przyklady teraz co w tamtym ST napisales , ze nie wiesz jak jest a sie wypowiadam. Odwroc i zastosuj do siebie.
    Wasza skutecznosc w likwidacji celow jest porazajaca. Zasmuca mnie ..
    Niestety nikt nie chce jakos mnie sluchac co z Wami zrobic.. zreszta nie dziwie sie ludzie maja tez swoje sprawy. Wielkosc Waszych kont teraz juz niestety zniecheca. Gdybym ja sie zajmowal multi jak to nazywasz gwiazdolotem zareczam ci,ze ksiezyc w 7 gali nie przetrwlbyci doby.. no moze tygodnia..bo nie mam jednak tylu GSowek co Wy (czy to sa multi inna sprawa)
    Pozdrawiam cie w imieniu tlukow i nieogarow czy jak to tam nas nazywasz. Czym sa jednak twoje male zwyciestwa skoro robione na ludziach ktorych nie szanujesz i masz za nic ?
    ..i jeszcze do tamtego ST. Ja ci nie moge zabronic gratulowac i nie taki byl moj cel .. sila entuzjazmu Twojego mnie tylko zdziwila ...wydawalo mi sie, ze dla takiej fachury jak Ty lot na stojaca flote to nic nadzwyczajnego.Myslalem, ze zabraknie ci gradacji na lepsze numery. Ciesz sie jak chcesz jednak ..ciesze sie, ze masz przyjemnosc z gry. Zwyczajnie mnie zle zrozumiales.
    Pozdrawiam
    Eol
    Jezeli wydaje ci sie , ze probuje ciebie tu gdzies obrazic czy sprowokowac do klotni to sie mylisz..to sa wrazenia autora tekstu i moge sie mylic we wszystkim lub w czesci jak to nieogar.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez staruch ().