Jest tu ktos z tamtego magicznego uni !?
Chetnie bym powspominal ale sam ze soba nie za bardzo ;D

Penioozm napisał(a):
Sienio z VVV ? dobrze pamietam ;)?
 Niewiele bo po nowy komp.. Do starego już części brak, jak teraz to czytam, jaki ja byłem młody i głupi
 Niewiele bo po nowy komp.. Do starego już części brak, jak teraz to czytam, jaki ja byłem młody i głupi  

Poleciały też moje.
 Poleciały też moje. 

kloss - za deuter, dziękuję
 kloss - za deuter, dziękuję  Site Master - dzięki za recki
 Site Master - dzięki za recki  HoXoH za tych 20 rakietek
 HoXoH za tych 20 rakietek  

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Aramil ().

także nawet sobie nie pooglądam bo samemu nie chce mi się tego przerabiać
 także nawet sobie nie pooglądam bo samemu nie chce mi się tego przerabiać  - już nie te czasy
 - już nie te czasy  
									Penioozm napisał(a):
to byly czasy ;D mialem 16 lat heh , teraz o 10 wiecej ;D
powiedzcie jak to zrobiliscie ze zachowaliscie swoje konta na forum ? moje przepadlo ....
 10lat w tym bagnie już
 10lat w tym bagnie już  

Penioozm napisał(a):
dokladnie 91´ , ja wrocilem w sumie po kilku latach ... ale to juz i tak nie to samo heh

Może mam pecha do ludzi
 Może mam pecha do ludzi  

ale  lamka straszna ze mnie hehe
 ale  lamka straszna ze mnie hehe									 tak się złożyło że pod koniec 2019 wróciłem po latach przerwy. UNI 38 to było jedno z tych miejsc, które również wspominam najlepiej. Założenie Fear Factory z kolegami z uczelni, legendarny Zoltrix oraz cała masa innych znajomych z którymi niekiedy kontakt pozostał do dzisiaj (pzodrowienia dla ogordnika).  Przedzierając się przez forum spotykam co niektóre znajome osoby z tamtych czasów, sporo osób albo się jeszcze nie wyleczyło albo wrócili tak jak ja
 tak się złożyło że pod koniec 2019 wróciłem po latach przerwy. UNI 38 to było jedno z tych miejsc, które również wspominam najlepiej. Założenie Fear Factory z kolegami z uczelni, legendarny Zoltrix oraz cała masa innych znajomych z którymi niekiedy kontakt pozostał do dzisiaj (pzodrowienia dla ogordnika).  Przedzierając się przez forum spotykam co niektóre znajome osoby z tamtych czasów, sporo osób albo się jeszcze nie wyleczyło albo wrócili tak jak ja  

Penioozm napisał(a):
Jest tu ktos z tamtego magicznego uni !?

to były czasy - wspaniałe czasy. to se ne wreti...
 to były czasy - wspaniałe czasy. to se ne wreti... 
									DarthBartek napisał(a):
Jak ktoś ma kontakt z numerkami 7 i 8 to proszony jest o podanie namiarów
ewentualnie jak jakiś były członek FF tutaj zagląda to również zapraszam do kontaktu
pozdrawiam i fajnie, że temat jeszcze żyje, miło powspominać
 Gracza Zoltrix albo Krismax, z perspektywy olbrzymich skoków punktowych ( w czasach bez paczek surowcowych wymagało to dużego zaangażowania). Generalnie całą topkę złomiarzy kojarzę lepiej lub trochę gorzej. Najlepiej oczywiście Sowiaka któremu przekazałem swoje konto jakoś chyba w 2009 roku.
 Gracza Zoltrix albo Krismax, z perspektywy olbrzymich skoków punktowych ( w czasach bez paczek surowcowych wymagało to dużego zaangażowania). Generalnie całą topkę złomiarzy kojarzę lepiej lub trochę gorzej. Najlepiej oczywiście Sowiaka któremu przekazałem swoje konto jakoś chyba w 2009 roku. 

Max Weber:
"Nie osiągnie się tego, co na tym świecie możliwe, jeśli nie będzie się dążyć do tego, co niemożliwe."

1 gość