Hate [PZT] vs. Semy [F-K] ~ 3005.7% + 59 życzeń :))

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Hate [PZT] vs. Semy [F-K] ~ 3005.7% + 59 życzeń :))

Siema cz. 3 :))

Nooo ale w końcu też pacnąłem coś co można zapisać w pełni na moje konto :))

Po STuknćieniu Hadesa czekałem późna godziną na powrót trampków z Hadesa, by bezczynnie nie czekać, postanowiłem trochę poskanować. Odezwał się wówczas Riddick, który czynił to samo i tak przy rozmowie przeglądaliśmy sobie sąsiadów. Ja nic konkretnego nie wyskanowałem, natomiast Riddick znalazł Omara, który mi przypadł w udziale, za co jeszcze raz należą mu się podziękowania :) Stwierdziłem jednak, że musiałem cos przeoczyc.... i przeoczylem :) zacząłem latać po galaktyce i nagle moją uwagę przykuła kolonia Semy'ego, która o ile mnie pamięc nie myli wczesniej się tu nie znajdnowała. Chciałem puscic skana, ale wpierw kliknąłem falangą - a tu niespodzianka, 60 Geśi leci na planete w układzie. Sam nie wierzyłem, że taka niespodzianka mi się przytrafia, a także ze tylko ja to dostrzegłem. Nie zameirzałem jednak odpuszczać, rzuciłem szybko większą ilość dexu na najblizszego moona i ustawiłem budzik po odebraniu floty wracajacej z Omara. Rano pobudka, wszystko jak w zegarku wraca na planetę obroncy, pomniejszone o 1 sztuke drobiu, która pewnie padła w akcji ofensywnej. No to szybko, atak, oczywiscie na moim starnym netboku nie lada wyczynem było wpasowanie się za obronce i musiałem robić lekka koretke, lecz wszystko sie udało, potem tylko recki i obserwowac co sie dzieje. Szybko sie uspokoilem, że nikt nie leci, teraz juz tylko zostaly obawy ze ktos zobaczyl moj lot i tylko reckami wytartuje, a moje wpadalo 2 sek po ataku, wiec pole manewru było. Cale szczęscie obylo sie bez atrakcji, poza jednym skanem od Tomsona po wlocie :))

To ST za to musze zadedykować Farcikowi, który też sobie ostrzył zęby na te GSy, tylko nie liczyl, ze zostana dorwane w taki sposob :))

Pozdrowienia dla całego PZT i wsystkich znajomych :))

Meritum:

Dnia 10-06-2017 08:32:57 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Hate [PZT]

Krążownik 1
    Okręt wojenny 4.006
    Pancernik 38.000

Obrońca Semy [F-K]

Gwiazda Śmierci 59

Po bitwie...

Agresor Hate [PZT]

Krążownik 1 ( -0 )
    Okręt wojenny 3.894 ( -112 )
    Pancernik 37.094 ( -906 )

Obrońca Semy [F-K]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    3 Metalu, 4 Kryształu i 98.859 Deuteru

Agresor stracił łącznie 83.730.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 590.000.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 163.610.000 metalu i 136.960.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 98.866 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 22%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 131.390.003
    Kryształ: 99.040.004
    Deuter: -13.491.141
    agresor zyskał łącznie 216.938.866 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -295.000.003
    Kryształ: -236.000.004
    Deuter: -59.098.859
    obrońca stracił łącznie 590.098.866 jednostek.