Mój pomysł ma na celu drobne urozmaicenie budynków, a dokładniej elektrowni słonecznej. Nie wiem czy innym też znudziło się kolonia za kolonią budować to samo ale mniejsza oto. Chodzi mi o zastąpienie elektrowni słonecznej w poszczególnych miejscach:
- Planety 1-3 Elektrownie termalne
- Planety 4-6 Elektrownie słoneczne
- Planety 7-9 Bioreaktory
- Planety 10-12 Turbiny wiatrowe
- Planety 13-15 Hydroelektrownie
Koszty i statystyki były by identyczne co elektrownia słoneczna i zaznaczam, że to tylko zmiana estetyczna, która ma wprowadzić urozmaicenie, a nie jakieś ułatwienie gry.
- Planety 1-3 Elektrownie termalne
- Planety 4-6 Elektrownie słoneczne
- Planety 7-9 Bioreaktory
- Planety 10-12 Turbiny wiatrowe
- Planety 13-15 Hydroelektrownie
Koszty i statystyki były by identyczne co elektrownia słoneczna i zaznaczam, że to tylko zmiana estetyczna, która ma wprowadzić urozmaicenie, a nie jakieś ułatwienie gry.
dobre wlasnie w tej grze jest to, ze grasz w nieskonczonosc i gra jest prosta jak drut bez wiekszych udziwnien. Jedynie tylko zmienia sie oprawa graficzna ale do kazdej zmiany kwestia czasu jest sie przyzwyczaic. Wprowadzili kilka ulatwien jakby chociaz wysylka reckow bezposrednio z podgladu galaktyki, przegladanie galaktyki bez straty dexu, pola wrakowe i dok kosmiczny wiec i tak gra sie ciut latwiej i przyjemniej niz wtedy gdy zaczynalem i przez dlugi czas nie wiedzialem nawet co to AntiGame
postawcie sobie eko na 40/34/36 plus wysoko nanity plus do tego jeszcze wyciagnijcie na wysokie poziomy kilka badan i powiedzcie znowu, ze jest nuda
a dostał hejta