Antymateria a wykupywanie surowców

• Antymateria a wykupywanie surowców

Siemanko,
    Może pytanie już padło ale nie mogłem się nigdzie doszukać, grałem ostatni raz około 2 lata temu stąd moje pytanie, a mianowicie grałem sobie dzisiaj wieczorem około 3 i po komunikacie że magazyny można zapełniać do 100 tysięcy, zauważyłem, że ceny np. badania astro wynosi 6k antymaterii w stosunku do surowców które posiadałem ( gdzie brakowało mi gdzieś 30k surowców), później rano zauważyłem , że ceny zaczęcia badania,budynku, czegokolwiek z antymaterią, nagle drastycznie skoczyły byle jakie badanie gdzie powiedzmy brakowało mi 10k kryształu i pare k deuteru kosztowało aż 30 k anty. Dlaczego tak się dzieje?

Pozdrawiam
    PASIPHAE Paragwajski TOP 10 OFF

:fa: Emerytura :fa:
  • był to błąd, pomyłka nie wiem jak to nazwać jestem ciekaw czy GF zrobić coś z tym i dojdzie do cofnięcia serwerów... ponieważ osoby które był w nocy miały możliwość skorzystania z takiej promocji i po paru godzinach została ona zlikwidowana, niestety ma się to nijak do jakichkolwiek promocji czy coś bo takowe zawsze są zgłaszane. a w skróconym regulaminie jasno brzmi że :

Punkt nr 6. w grze w zakładcena dole strony "Zasady Gry"
    Celowe wykorzystywanie błędów w grze jak również ich nie zgłaszanie jest surowo zabronione.

elfi - ex członek teamu napisał(a):

Bug jest wadą oprogramowania i przejawia się błędnym działaniem gry (np: "walczące" floty nie oddają żadnych strzałów). Wykorzystywanie bugów do własnych celów jest zabronione i może skończyć się kasacją konta. Jeżeli gracz odkryje bug (np. możliwość wybudowania więcej niż 1 powłoki na planecie), to ma obowiązek zgłoszenia tego do SGO.
    Nie przejmuj się tym co ludzie o Tobie myślą.
    Oni za Ciebie życia nie przeżyją
  • Nie bardzo rozumie o co chodzi autorowi tematu

Pomieszal pojecia, zakup surowcow za antymaterie ( byl event ) z kosztem rozpoczecia budowli , badania za antymaterie ( nie ma czeos takiego )

Chodzilo o to ze na zakup brakujacych surowcow do rozpoczecia budowli ,badania trzeba wydac tyle antymaterii
    Event sie skonczyl , to cena wzrosla
    Proste i jasne jak budowa cepa

To nie byl zaden blad ani Bug tylko zle zrozumienie autora tematu

Pozdrawiam
    "KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM"
  • Nie bardzo rozumie o co chodzi autorowi tematu

Pomieszal pojecia, zakup surowcow za antymaterie ( byl event ) z kosztem rozpoczecia budowli , badania za antymaterie ( nie ma czeos takiego )

Chodzilo o to ze na zakup brakujacych surowcow do rozpoczecia budowli ,badania trzeba wydac tyle antymaterii

To nie byl zaden blad ani Bug tylko zle zrozumienie autora tematu

Pozdrawiam

Ps
    Do usuniecia dubel
    "KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM"

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez john malkowitz007: Dubel ().

• john malkowitz007 napisał(a):

To w końcu bug czy super mega promocja na której ludzie się dorobili za malutką ilość anty tony surowców? :D Bo po przeczytaniu wszystkich postów już nic nie wiem, można prosić o wypowiedź GO? :)
    PASIPHAE Paragwajski TOP 10 OFF

:fa: Emerytura :fa:
  • john malkowitz007 napisał(a):

Jaki Event ? :E Każdy jest ogłaszany na forum, spróbuj podrzucić link do "tego" :E
    Widzisz tu gdzieś Event ( Masz kilka godzin, żeby za garstkę anty naładować tonę sury ) ?
    Szczególnie, że jak mówią inni, kupując surowce w magazynach, a kończyć budowę/badanie, przy takiej samej ilości surowców była kolosalna różnica potrzebnej do tego antymaterii?
    Ostatnie uni - Rigel top 30 ~ off