bruner111 [Exp] vs. tbs- 63283.269 %

• Antares
  • bruner111 [Exp] vs. tbs- 63283.269 %

Podziękowania dla obrońcy za możliwość zabawy,która dostarczył mi zostawiając bez opieki swoją flotkę XD

Pozdrowienia dla sojuszu EXP za podrzucenie skana i pomoc w zbiórce.
    Nie będąc oryginalnym napisze jak kolega Bibek ( fajny tekst)
    "stało już nie stoi"

Dnia 31-08-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor bruner111 [Exp]

Lekki myśliwiec 1.092.887
    Krążownik 30.089
    Okręt wojenny 29.946
    Bombowiec 18
    Pancernik 50.429

Obrońca tbs

Mały transporter 57.759
    Duży transporter 10.335
    Lekki myśliwiec 274.550
    Ciężki myśliwiec 3.611
    Krążownik 28.776
    Okręt wojenny 9.468
    Statek kolonizacyjny 59
    Recykler 90.025
    Sonda szpiegowska 3.320
    Bombowiec 20
    Niszczyciel 5.685
    Gwiazda Śmierci 13
    Pancernik 29.695

Po bitwie...

Agresor bruner111 [Exp]

Lekki myśliwiec 610.675 ( -482.212 )
    Krążownik 27.796 ( -2.293 )
    Okręt wojenny 29.469 ( -477 )
    Bombowiec 18 ( -0 )
    Pancernik 49.919 ( -510 )

Obrońca tbs

Mały transporter 0 ( -57.759 )
    Duży transporter 0 ( -10.335 )
    Lekki myśliwiec 0 ( -274.550 )
    Ciężki myśliwiec 0 ( -3.611 )
    Krążownik 0 ( -28.776 )
    Okręt wojenny 0 ( -9.468 )
    Statek kolonizacyjny 0 ( -59 )
    Recykler 0 ( -90.025 )
    Sonda szpiegowska 0 ( -3.320 )
    Bombowiec 0 ( -20 )
    Niszczyciel 0 ( -5.685 )
    Gwiazda Śmierci 13 ( -0 )
    Pancernik 0 ( -29.695 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 2.067.315.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 2.073.486.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 7.754.580.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 7.884.580.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 3.981.232.500 metalu i 2.347.094.400 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 47.591.600 metalu i 38.218.600 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal: 2.779.784.996
    Kryształ: 2.029.731.476
    Deuter: 99.685.316
    agresor zyskał łącznie 4.909.201.788 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal: -4.506.423.896
    Kryształ: -3.052.008.476
    Deuter: -894.698.316
    obrońca stracił łącznie 8.453.130.688 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bruner111 ().

• Szpic...troszke wtopa bo Bruner spakowal Egzorcyste-pamiętasz?I to sam bo ja siedzialem spokojnie i nie mogłem go atakować bo byl S&D wiec możesz gratulować
    Jak doszlo do st to wiesz wiec to wina TAGu

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez .: Calineczka :. ().

• A co tu pisać Kaen ?

Poprosiłem Calineczkę by zezłomował tą flotkę i złom mi podesłał oczywiście się zgodził nawet linka podesłał jak jego GS lecą .

Wracając rano z pracy widzę jednak że to bruner zezłomował bo przecież Calineczka nie lubi puszerów wiec dał tą flotę wystawioną na tacy brunerowi . Więc tu skilów czy innych działań nie było. Mam nauczkę na przyszłość bywa niech się cieszą chłopaki pozdro ;)
  • Szpic-to ze moje konto zostalo zbudowane w taki sposob niezalezny odemnie to nie oznacza ze ja tak robie

Gdyby Tyski czytal forum to wiedzialby ze push-em sie brzydze i nie czerpie zyskow z push-u.Przeskanowalem tsb i udostepnilem raport z dopiskiem "Leccie jak chcecie".Brunera nie bylo ale byl Ktos ktory mial gs zajete w locie wiec odpuscilem i nie szukalem atakiera.Bruncio przyszedl,przeczytal,widzial skana i polecial.Pozbierali,wyzbierali i zadowoleni wrocili z zyskiem-taka cala historia starcia
    ja nie polecialem bo smierdzialo mi to pushem i jakos tag TAG mi nie pasuje no i Tyski wisi juz na stale na pregierzu wiec niechce robic interesu z nim zadnego:)

Pozdro i do nastepnego-moze dzisiaj:P

Edit:
    Tyski krs 01 to nie kaen :)-wiec przestan pic:P

Super ze sie przyznales-szacun za to ze chciales oszukac i sie przyznales:)
    Bruner nie wiedzial o niczym jakbys nie zauwazyl-spojrz na godizny o ktorej my pisalismy a o ktorej byl atak etc
    Mlody z U zdarzylby zejsc,zezlomowac tsb i wbic U z powrotem wiec o czym tu mowa:)

• Calineczką skoro mówisz że jesteś uczciwy to powinieneś mi odpisać żebym spadał na drzewo z taką propozycją a Ty się zgodziłeś .
    To że sam nie poleciałeś a dałeś sojusznikowi wiedząc że to czeka na Ciebie to mówisz że to uczciwe wszystko było ? Dobre :D
    Czyli Brunerem też już się brzydzisz :)
  • Nawet nie potrafisz przeczytac:)

Przyznam Ci racje ze wiedzialem o wystawce i ze puscilem gs ktore zawrcilem ( musialem puscic by ci zrobic screena bo juz niechciales sie logowac na konto-pamietasz?)
    Niestety według regulaminu Tyski moje gs ani zaden inny statek nie dolecial do moona TSB czyt.konta ktore wystawiles wiec ?
    Nie napisalem Ci spadaj na drzewo bo poprosilbys Bibka ( tak tak tez jest w TAG ) wiec wolalem wyeliminowac Ci ta mozliwosc spuszowania sie :) udostepniajac raport w sojku ( zreszta kazdy raport udostepniamy).Nie jest ciezko sprawdzic godzine raportu,minutki i czy sie logowales czy nie wiec jesli myslisz ze to push z Brunera strony to pisz smialo ticketa ( niech laduje na pregierzu bo taka kara za zlamanie regulaminu) lecz on go nie zlamal
    Boli Cie fakt ze chciales znalezc osla ktory zezlomuje Ci flote,pozbiera ( jakbys byl flociarzem to bys sobie policzyl ze ruszenie na 40ukladow +- 300.000 reckow to koszt okolo 250.000.000 dexu+odsylka zlomu do Ciebie ) a ty zaproponowales mi 200.000.000 dexu za pomoc.Pomysl chwile gdzie logika a gdzie sens?

teraz widzisz ze sam wpadles w pulapke?I to utwierdza mnie w przekonaniu ze jestescie oszusci ( nie wszyscy z TAG ale Ci co wiedzieli o tym ze chcesz konto na zloma) a bruner zrobil sobie starcie na ktorym zarobil.On sam farmil czy jeszcze ktos byl?Sprawdzales moze TYSKI?

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez .: Calineczka :. ().

• ??? Kaen to ja KaenRSA :P szkoda tyski twojej floty nie wiem czy jeszcze zamierzasz dalej grac jak tak to miło by było bo szkoda kolejnego gracza jak zamierzasz grać to miło i SzO a po za tym to uni ogólnie spada na psy niektórzy próbują zrobić coś nie osiągalnego z mały mi topami i piszą do połowy graczy z uni którzy nie lubią calina, calin to i tak wie pewnie oco chodzi :P wiec ostatnio to więcej konspiracji na tym uni niż wstawianych ST :P:P:P:P:P

Wiec nie chciałem nikogo urazić swoją wypowiedzią bierzcie to na miętko :P
    Spróbuj mnie złapać na Falandze :P
    ANTARES ( 05.08.2014 ) - GW-TEMP

:juzpotobie: Nie dla Islamizacji :juzpotobie:
    :juzpotobie: Nie dla Imigrantów :juzpotobie:

POLSKI HUSARZ

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez KaenRSA ().

• Kean bys nie pomyslil pojec:)
    Tyski gra pod nickiem Infinity na Antku a tsb dostal/kupil od eboli-chcial bym ja tsb zezlomowal i mu surke odeslal wiec zyczysz SzO komus kto chcial oszukac?

To ze spiskuja to wiem z tym ze poki nie ma acs to moga mi skoczyc ;) a nawet jak bedzie juz fuzji z Cygna ( na co licze bardzo ) to tak mnie gracze Antaresa wspomoga surka do tego czasu ze zostane ja+Exp i idlaki:P
  • Heheh to ja ostatnio nie w temacie urlop mi się własnie skączył :P od dziś wracam do żywych po miesiącu :P

a w resztę nie wnikam nie moja sprawa :P
    Spróbuj mnie złapać na Falandze :P
    ANTARES ( 05.08.2014 ) - GW-TEMP

:juzpotobie: Nie dla Islamizacji :juzpotobie:
    :juzpotobie: Nie dla Imigrantów :juzpotobie:

POLSKI HUSARZ
  • Wiecie co przez takie zagrania odechciewa sie całkowicie grać na tej unii.
    Tyski to wiadomo pushował się, nawet bana permanentnego dostał i co powrócił na kolejnym i robi dalej to samo.
    Zresztą jak Cichy też dostał bana i wrócił i zbudował na pushu kolejne konto obecnie w posiadaniu Calineczki.
    Teraz Calineczka takimi zagraniami jak to, buduje kolejne konto brunera, nie wiem po co, bo bruner za wiele nie pokazuje (szpic dobrze podsumował) i pewnie po laczeniu wiele nie pokaże chyba, że w przyszłości zamierzasz to konto zezłomować.
    Skoro brzydzisz się pushem i nieuczciwymi zagraniami to nie rozumiem jak tutaj twoja rola, jak mamy to nazwać.
    Trzeba było to odpuścić, a jeśli bibek by to zezłomował to wtedy zgłosić i dostał by bana, (z twoimi znajomościami wśród GO na pewno szybko) chociaż wątpię czy bibek by na poszedł.
    Ale ty jak to pięknie wszystko wytłumaczyłeś na swoją nutę i nawet teraz nie można na to powiedzieć push bo przecież czysty Calineczka tak powiedział.

Widzę tu jeszcze jedną tendencję, jak to co niektórzy pięknie wchodzą ci w d... co by sie nie narazić wielkiemu Calineczce :E bo zaraz ich pojedzie gwiazdkami.
    Nawet twoja znajoma z innej unii zaczyna widzieć twoją pyszałkowatość ( może to tylko mi się wydaje), ale chyba na innych uniach inaczej się zachowujesz.
  • chicki napisał(a):

Nawet twoja znajoma z innej unii zaczyna widzieć twoją pyszałkowatość

Na dowód Twoich slow podaj nick tej niby znajomej mojej

Takie wlasnie sa uroki bycia w centrum uwagi:) ale od następnych ST cos zmienimy:) i zobaczymy ilu zazdrośników się odezwie.I wiecie co?Nawet polubiłem czytać te Wasze wypociny
  • Chicki co Ci będę pisał na swoim starym koncie 3 razy źle zrobiłem dostałem nauczkę

Na tym koncie gram dość długo będzie z rok i klepie sobie czyste eko i nie muszę się puszować .

Fakt teraz może i chciałem to zrobić bo jak pisałem miałem 2 opcje sprzedać albo poprosić Calina ale nie wyszło wiec jestem czysty dalej kopie sobie kopalnie bo to przecież legalne nie ?

W jednym się zgodzę bibek by na pewno się nie zgodził a po za tym ni jak by się to miało do mnie jedynie Calin mógłby tylko pomóc
  • Drodzy gracze żeby rozwiać wątpliwości to, nie gram dla kogokolwiek dla pochwał czy uznania , a dla zabawy. XD Wielokrotnie podkreślałem że nie uważam się za dobrego gracza,wiec określenie przez chikiego że ZA DUŻO NIE POKAZAŁEM jest uznaniem. ( które mam to w d....)XD ale jeżeli ktoś próbuje ocenić kogoś zdolności i talent to niech oceni najpierw siebie , i tłumaczenie że siedzę na urlopie bo"Calineczka gwiazdkami zryje mi planety" świadczy o wysokim braku obiektywizmu. Co do tego zostawienia floty którą zezłomowałem, dziwie że nikt nie zadaje sobie pytań, ile takich sytuacji miało miejsce do tej pory, i czy lepiej dostać surke jak ktoś tu określił w stosunku do mnie za FREE ( Od Calineczki część) czy się z puschować ? Jak to robią gracze i jeszcze otwarcie o tym piszą
    Życzę wszystkim więcej zabawy dla SIEBIE a rankingi samorealizacji zostawcie na życie realne tam warto być wysoko w topce .

P.s
    Ja jestem spełniony w tej grze że do top 80 doszedłem bez żadnego wsparcia surkowego
    (polecam moje st z moich początków)
  • wejscie do top80 bez wsparcia surka jako sukces. Buahahaha xD

Równie dobrze moge wpisać do CV - potrafie zjeść zupę wez wylewania jej za siebie.

Tutaj do top20 da sie wejsc bez niczyjej pomocy. Tracac parę razy flotę. ( jak pokazuje przyklad jarka nawet kilkanascie razy).

Bruner smutna prawda jest taka, że gdyby nie Calineczka czy arabcal z jego gesiami to floty bys nie miał juz dawno :x ( pomijam juz za czyja surkę zbudowana :) )
  • Ludzie,Wy jesteście tak negatywnie nastawieni do osób które rozdają tutaj karty ze szok
    Wiemy ze Calineczka i bruner oszukują etc ( przecież tyle razy byli na pręgierzu ze aż dziw bierze ze nie maja stalego bana;) ) ale cos Wam zdradzę,odwieczna tajemnice:)
    Wystarczy wejść na Irc,poszukać SGO i spytać się co zrobić,jak to będzie wyglądać itp-po to oni czyli Team tutaj jest ale nie-lepiej stulic ogon i wyżalić się na forum
    Do starcia doszło bo jak Tyski pisal-chcial sie wspomoc czyli spushowac surka ale Calineczka niechcial pomoc wiec poleciał bruner i...to złe jest bo wiecie dlaczego?Dobrym byłoby dać się Tyskiemu spuhsowac-wtedy nikt hejtu nie widzi i byłoby ok-jak tak myślicie to jesteście debile dla mnie:)

Teraz cos Wam powiem odnośnie mojego zdania do graczy ktorzy graja na Antaresie i plączą ze Calineczka wysyła Was na urlop
    Ja nie jestem jakimś pro elo graczem,jestem noobem z tym ze...to Wy pozwoliliscie na taka przewagę bo jak były wyrównane floty to siedzieliście cicho ( nawet jak grałem na starym koncie )wiec pretensje miejcie do siebie-zwłaszcza ekowcy,leszcze które siedzą na U a w sumie pouciekali

Edit:

Szpic bruner byl moim sojsuznikiem nawet jak byly wyrownane floty i latal a za flociarze nie umieli go trafic to...tym zasluzyl sobie na moj szacunek,ze jego pierwsze konto i gonga nie mogl mu nikt dac a Wasze ktore juz konta/I po zlomach wieksozsc.
    Co do Arabcala to lata sobie bo dalem slowo mu ze nie zezlomuje go wiec niech sobie lata ale tez napisalem ze jak jeszcze raz zaatakuje kogos z Exp to slowo cofne i z ktos-iem zapolujemy na niego wiec nie mow hop co do Arabcala ( aha zapomnialem wy myslicie ze top2 flot na Antku to moja moonowka-chcialbym )

• Calineczka odpowiem Ci.
    Nikt tutaj do Ciebie nie był negatywnie nastawiony, grałeś z nami w sojusz jeszcze jak większość była aktywna, wtedy królował jeszcze ebola miał przewagę, ale ile to razy go skubaliśmy, a to bartek albo cycu mu czyscili moony z paliwa, nikt wtedy nie uciekał na urlopy, bo gra jeszcze była dość aktywna. Jakoś wtedy nie robiłeś z siebie nie wiadomo kogo, miałeś silną flotę i aktywnie złomowałeś, byłeś i odnosiłeś się do ludzi normalnie. Przejąłeś konto Cichego i nagle odwrót o 180 stopni, nie wiem czemu, ale swoim zachowaniem spowodowałeś, że i ludzie na unii mają Cie w głębokim poważaniu i to co wypisujesz również, bo starasz sie niektóre sprawy wybielić bądź nadać historię, która tobie pasuje.
    Co do wchodzenia na irca rozmów z GO SGO itp. szczerze to każdy ma już to głęboko w d.. bo każdy widzi co się dzieje w GF zlikwidowali pręgierz zmniejszyli kary, teraz kto wydaje kase na anty ten rządzi i GF nic im nie zrobi bo dojnej krowy się zabija, a tak na marginesie to skąd wiedziałeś ze to ja piszę zgłoszenia do GO aby sprawdzali niektóre akcje (znajomości wśród GO górą prawda i wypisujesz że piszcie, zgłaszajcie jak i tak wiesz, że nic z tym nie zrobią i ja też wiem, że to nic nie da skoro dostaje tylko info, że problemem się zajmą i nawet nie napiszą o rezultacie bo nie mogą ). Większość gra już na innych uniach, a tutaj mają urlopy.

Co do Cibie bruner to szpic podsumował twoje osiągnięcia chyba wystarczającą. Ja grając tylko eko nie złomując i nie farmiąc nawet idlaków bo nie mam na to czasu, i mając 4 miesięczny urlop osiągnąłem top 18 bez zakupu żadnej antymaterii i nie mam któregoś konta z kolei jak to napisał Calineczka, większość ludzi z topki ma swoje konta od początku unii co oczywiście nie można powiedzieć o twoim Calineczka.

Co do tyskiego to historia chyba większości znana ban pernamentny za pushe, później jeszcze chyba ze 2 konta po drodze, aż teraz sporo czasu na jednym nie wiem, czy czysto prowadzone, ale jak widać chęć podskoczenia o pare cyferek zawsze pozostaje. :E

Odpowiem dalej Calineczce, że my pozwoliliśmy na zbudowanie takiej przewagi Cichemu, nie to nie my tylko GF i GO tego unii, każde konto które cichy kupował i topił w swoje było zgłaszane, i to przez kilku graczy na raz z mojego sojuszu, przedstawiliśmy screeny z transportów sórki wszystko co się dało i co GO i SGO mieli to w poważaniu bo Cichy szybko topił wszystko za pomocą anty i wydawał kase. Po prostu ma znajomości, które mu na to wszystko pozwalały. Calineczka a co stało się z twoim kontem na którym grałeś, przed przejęciem konta Cichego ???? chyba wszyscy wiedzą jak skończyło, więc nie musisz już odpowiadać :quasi:

Co do konta Arabcala co wróciło właśnie z bana to czemu ma takie chody u Cibie może też załapię się na jakieś fajne przywileje. :>
    Jeszcze tylko jedna odpowiedz: Calineczka tylko jedna pani wpisuje Ci się w St nie wliczam tutaj Rudej, bo Ruda mało ci słodzi.
  • Chicki to jest moje dopiero drugie konto na którym gram aktywnie eko było dość wysokie a sam poprawiłem jeszcze wyżej zbieranie surki tygodniami to nie problem kopalnia i tak kiedyś się wybuduje.

Miałem też kiedyś konto u was w sojuszu ale tylko na chwilę bo potem i tak trafiło gdzie miało trafić każdy wie .

Co do tych cyferek by podskoczyć od ponad roku jakoś chęci nie miałem wiedząc co mnie wcześniej spotkało szkoda by mi konta było chciałem spokojne klepać i to mi wychodziło. A że teraz mnie naszło cóż może jakiś szatan ;)
  • Arabcal ma fajne chody u Calineczki bo albo jest drugim jego kontem albo przypucował się tym jak mi zdjeli księżyce. arabcal przez ok 5 godzin odświeżał falangę co 3 sekundy....a nasz mistrz mi dał dwie opcje....niezawracać floty i zostawi mi 10 k recków albo zawrócić i nic mi nie zostawi.....ja wybrałem trzecią opcję, albo umiejętności pomogły albo arabcala przycisneło i przez załatwianie się do słoiczka odświeżył za późno.....gość mi pisał że zaczyna przygode z ogame itp a tu tak sobie ładnie poczynia (top 2 floty).Ciekawy przypadek z niego

Tak jak chicki pisał, jak calin grałeś u nas w soju byłeś naprawde spoko gość...szacun do wszystkich był...jeśli chodzi o umiejętności i inteligentny tok myślenia w grze to trzeba przyznać że masz na wysokim poziomie ale to jak się odnosisz do innych to sama porażka (chociażby po tym jak mi się udało szczęśliwie zawrócić....wpierw pogratulowałeś a później jak załączałem urlop to cisnąłeś we mnie).....Twoja sprawa ile poświęcasz czasu na tą grę. Może wkońcu tu jest miejsce gdzie coś znaczysz...natomiast nie mam obowiązku zdejmowania urlopu na Twoje żądanie......jesli nie mam czasu na grę to nie bede tego robić bo to się wiąże ze stratą floty...

Bruner gratuluje Tobie starcia...ładny procencik wykręciłeś...i bądź czujny bo na tej znajomości możesz się kiedyś przejechać

Edit.

btw...mówisz o uczciwej grze a sam sprzedałeś ("oddałeś") konto tyskiemu jak byłeś u nas w soju....czy to było zgodne z regulaminem ?

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jacekszw ().

• Chicki z niektorymi Twoimi slowami sie zgodze ale Wy caly czas pijecie do mnie a ja gram czysto ale tego nie widzicie bo niechcecie
    Jakie znajomosci z GO/SGO etc?Chlopie ogarnij sie bo to co piszesz to jest nie prawda:)
    A skad wiem?Ogame nie tylko zmusza do latania ale takze do myslenia na wyzszym poziomie niz klapanie jezorem i nic nie robienia ( tak mam na mysli Ciebie) bo roznica taka ze ja klapie dziobem ale udowadniam to na kazdym kroku moimi lotami ( kto zrobil najwiecej st na A?)
    Bylibyscie w Exp to widzielibyscie ile czasu jestem offline a ile gram ale lepiej sami wysuwać wnioski
    Co do mojego konta ktore gralo z Wami to niestety zalamie Was ale zamienilem sie z Tyskim legalnie! tylko ze on nicka nie zmienil:)
    Tak chicki masz u mnie przywilej...masz taki ze swoje 3000 gs podziele na najwieksza ilosc slotow jak bede Cie oral :)
    Chucki chodzi Ci o Legionistke?Kurcze moze sama niech sie wypowie na ten temat-moze byc mojej osoby bo zadna inna znajoma nie wpisuje mi sie w ST

Do Ciebie Barakuda-masz racje ze Arabcal tym ze spogladal na fale przez tyle czasu wyrobil sobie u mnie oddanie i moze grac jak chce-ale to tez jest do czasu ( fakt taki ze musial isc do kibelka i to w zlym momencie bo wiesz o tym ze dostalbys drugi raz zloma odemnie )

Jacekszw napisał(a):

...jeśli chodzi o umiejętności i inteligentny tok myślenia w grze to trzeba przyznać że masz na wysokim poziomie ...

Bede bezczelny ale...mecze sie z tym od 2007 roku-stara szkola z nowa nie moze sie rownac bo teraz o wiele latwiej ejst

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez .: Calineczka :. ().

• Bresia (L) napisał(a):

chicki, weź pisz nickami, bo mam wrażenie, że chodzi Ci o mnie. A jak chodzi CI o mnie to pisz wprost o co Ci chodzi.

Oczywiście, że o Ciebie mi chodziło, a nie chodzi mi o nic i nie robię żadnych przytyków do twojej osoby (nie znam Cię nie grasz tutaj z nami) po prostu chciałem ożywić trochę rozmowę. Chyba nie tylko Calineczka i jego poplecznicy ma monopol na wypowiedzi na tej unii.
    W ostatnich 3 starciach Calineczki już nie słodziliście sobie i dogadzaliście, tylko skomentowałaś w inny sposób, nawet brunerkowi się dostało, że tak włazi w tyłek Calineczki i dwa razy gratuluje jego st ( nie czepiam się tego, pewnie mu dwa razy wysłało to samo)
    Jak to Calineczka sam stwierdza trzeba hodować troli, a dzieki temu coś się dzieje chociaż na forum, bo na unii wszyscy na U przez Calineczke :E
  • chicki napisał(a):

(nie znam Cię nie grasz tutaj z nami)

Wiesz co?weź się chłopcze ogarnij bo masz tak głowę zryta i nienawieść w sobie ze szok

Ona czyli Legionistka jest w Exp -dlatego właśnie chicki miedzy innymi nalezysz do grupy..."nie ogary ktore szczękają",Czsami mam wrazenie ze Ty nie udajesz tylko powaznie taki nie ogarnięty jesteś ( właśnie Ci co maja zerowe pojecie o uni pieją najwięcej)

Ps.Tak to Bresia i jakbys nie zauwazyl to ona dostala odemnie zloma ale tak wlasnie sie interesujesz-wypisujesz glupoty tam gdzie chcesz,w pojedynczych jednostkach
  • Ale o jakiej nienawiści ty piszesz ja tam do nikogo takich uczuć tutaj nie wykazuje, bardzo widzę ubodły Cie moje wypowiedzi, czyżby prawda w oczy kole.
    A tak masz racje przez okres wakacyjny i w ostatnim czasie nie wiele byłem na unii, zmian narobiłeś, że nie moge się połapać (zresztą ja zawsze miałem nos tylko w swoich kopalniach i nigdy się nie wychylałem, więc mało wiem co się dzieje na unii) akademie zlikwidowałeś, naprzyjmowałeś nowych ludzi nauczyłeś ich jak latać na niszcz gwiazdkami, a i jeszcze jak założyć konto na forum i zamieścić posta :E i jeszcze pewnie paru przydatnych dla siebie rzeczy. A i jeszcze przyjąłeś kogoś tam kogo nie udało Ci się pojechać ( chyba umiejętności za małe u pomocników) A dobra nie będę się zagłębiał bo teraz to i tak konto pozostaje mi skasować bo cały exp będzie po mnie jeździł, zresztą nie zamierzam wam dać tej satysfakcji ;P

Bresia nie gniewaj się ale do Ciebie nic nie mam, ale też za często wcześniej się nie wypowiadałaś chyba, że pod innym nickiem.
  • To prawda wcześniej za dużo w dziale antares się nie wypowiadałam...zaczęłam po wspomnianym przez Calinę złomie:) tak zjechał mnie, ale na marny %;P bo taka ta gra moja jest:)
    Ja oczywiście też do Ciebie nic nie mam, bo CIe nie znam właściwie:) Ale Calineczki nie znam z innych u..poznałam go tu w ciekawy sposób i tyle;) hehe a wypowiadam się w zależności od tego jak mnie zaspokoił danego dnia:) więc czasem jestem miła, a czasem nie...tyle ode mnie:)
    Pozdrawiam i myślcie sobie co chcecie teraz haha
    Legionistka
    Caryca Marcysia I