Praise The Sun [Hcs] vs. vtec [RMN] ~ 9182.5%

• Praise The Sun [Hcs] vs. vtec [RMN] ~ 9182.5%

Number 12.

Tak coś nudno ostatnio było , obronca w poniedzialek zrzucił mi 11 gąsek i mon kula stała dalej niestety, dzisiejszego natarcia już nie przeżyła , wystarczyło zaczekać na fsa ;) obrońca dość wulgarny się wydawał więc sie należało ]:-D szkoda,? wyfruneło gdzieś około 50 gwiazdek pewnie na stacje poleciało , wynik miał być w końcu 5 cyferkowy ale spokojnie !
    Po "Akrobatycznej" nocy coś na osłodę , chyba z czystej desperacji porannej , przyznaje że twarde masz te kulki chłopie. Ale trzeba było jakoś o sobie przypomnieć, bo okolica jest coraz chudsza. Pozdrawiam Libre ?( sorki Yoda, doczytalem gdzies tam ze to jakis twoj znajomy, ale dołączyłeś do mnie wczoraj .. więc nie było sensu informować Cie o działaniu =)

Pokaż spoiler
    Flota z Oxxxxdotarła do księżyca planety 3 Mooxxxx.
    Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces.
    Flota wraca na swoją rodzimą planetę.

Szansa na zniszczenie księżyca: 8.49 % Szansa na zniszczenie GŚ: 47 %

WWW KELBAN PL :)

Agresor Praise The Sun [Hcs]

Niszczyciel 15.000
    Pancernik 15.000
    Okręt wojenny 6.000

Obrońca vtec [RMN]

Mały transporter 14.914
    Duży transporter 2.046
    Lekki myśliwiec 40.706
    Ciężki myśliwiec 11
    Krążownik 14.151
    Okręt wojenny 1.749
    Statek kolonizacyjny 2
    Recykler 16.502
    Sonda szpiegowska 343
    Bombowiec 21
    Satelita słoneczny 323
    Niszczyciel 417
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 3.018
    Wyrzutnia rakiet 4.200
    Lekkie działo laserowe 4.246
    Działo Gaussa 64
    Działo jonowe 100
    Wyrzutnia plazmy 10
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Praise The Sun [Hcs]

Niszczyciel 14.965 ( -35 )
    Pancernik 14.735 ( -265 )
    Okręt wojenny 5.626 ( -374 )

Obrońca vtec [RMN]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    7.489.743 Metalu, 33.156.403 Kryształu i 8.774.104 Deuteru

Agresor stracił łącznie 49.340.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.402.752.500 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 587.680.100 metalu i 330.569.400 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 49.420.250 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    150.000.000 Metalu i 150.000.000 Kryształu
    437.680.100 Metalu i 180.574.300 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    587.680.100 Metalu i 330.574.300 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal: 568.289.843
    Kryształ: 345.770.703
    Deuter: 4.274.104
    agresor zyskał łącznie 918.334.650 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal: -836.961.743
    Kryształ: -491.681.403
    Deuter: -123.529.604
    obrońca stracił łącznie 1.452.172.750 jednostek.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Summerfun ().

• graty bejot pojechania bejota :D
    gsy Ci psuły bilans, czy zostawiłes sobie na gsówkę?
    [ciach]
    Będzie z Ciebie większy % :D
    i czekamy na finezyjne pojechanie Darth Ravena;)
    PS jeśli jakimś cudem nie jesteś be3jotem to oczywiście GZ, ale wątpie czy ktoś w to jeszcze wierzy :)

Administrator Forum Toadie:
    Obraza

"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"

WINTER
  • AmstelL napisał(a):

graty bejot pojechania bejota :D
    gsy Ci psuły bilans, czy zostawiłes sobie na gsówkę?
    masz człowieku obsesje , i to gra już tutaj nie ma nic do tego widzę ;/ juz nie mam ochoty nawet się tłumaczyć dla ciebie moge byc ten caly bejot i tak wyladujesz tam gdzie twoje miejsce ;]

te gs to mialem nadzieje ze leca z reszta floty , radze wrzucic w symulator zanim zaczniesz paplac .. strat 10kk wiecej a zysku 1,3kkk+ ale co ja ci bede pisać :) pacz i płacz a to nie koniec , zainwestuj w wiecej chusteczek , przekazujcie sobie te konta z rak do rak skuli mnie :) mało mnie te wasze zabawy interesują , mam na szczęście 2 znajomych nowo poznanych tutaj i reszta uni pod młotek ;) pozdrawiam

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Summerfun ().

• litek napisał(a):

a na co czekac?? niechaj kazdy swego nosa patrzy.. ten to tamten tamto a zza pazorow smrodu w cholere..

Bejocik ma parcie i urlop, więc się spieszy:D tylko drogi litku.... push jest złamaniem regulaminu. To że dostał jakieś konto i jest jego właścicielem, nie znaczy, że może je sobie zezłomować. Konto grające urlopem, schodzi z u, tylko po to żeby wysłać fsa 1 us od naszego słoneczka? No marna ściema, ale czego się spodziewać po bejocie...
    Dno i 3 metry mułu... czyli trzyma poziom:)

"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"

WINTER
  • Vtec mordo coś zrobił :O ale rozumiem praca na budowie po 14 h i ogame nie idzie w parze ale zwojowałeś swoje :) :gszo: jeśli będzie bo wiem że roboty opór masz POZDRO

AMELINOWY over z 3 miesiące temu wszyscy gadaliśmy z wami ja vtec Chardy Darth i Vlad o dojściu do WINTER b3jot już u was wtedy był .Ruda tak samo pisała z nami wszystkimi i nas zna trochę zresztą [RMN] potwierdzi mają nasze gg i nr.tel. Masz tupet AMELINOWY tak kłamać znając dobrze sprawę .Teraz nie dziwie się dlaczego wtedy Dartha złapałeś na podstawce gadając z nim i b3jotem na gg o wspólnych planach .Strasznie Fałszywy jesteś .

P.S. www kelban pl nie przejmuj się AMELINOWY tylko ferment sieje .A ty kelbi potwierdzasz swoją grą i osiągami byłeś za over-kiem 4 pozycję z tyłu w 2 tygodnie z top 31 na 17 samemu a over z 27 na 26 awans mając za sobą cały sojusz .
    over miał flo top 5 ty 17 a po dwóch tygodniach

6 stay [Hcs] Praise The Sun (-209.115)
    5.933.462
    7 stay [WINTER] Sky Is Over (349.718)

5.879.681

LUDZIE KŁAMIĄ LICZBY NIE!!!
    ty sam on z drużyną 8-) co będzie za kolejne 2 tygodnie myślałeś już nad tym AMELINOWY over-ku

I z tego co pamiętam to ty GĘSI na niszcz wysyłasz z 2 kont over-ek heh

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez MASTER YODA on DARK SITE ().

• Pogratuluje Starcia bo jak sama zima będzie to niedobrze raczej cały rok w kurtkach chodzić graty.
    Kim tam byś niebył bejot czy nie Bejot napewno nie nowy gracz bo umiejętności jakieś tam są.
    Co do multi kulti to wszyscy grają :D jedni je złomują drudzy gsowki robią co moim zdaniem też jest multikontem tyle że uznanym przez GF jako legalne multi
  • Yodo... bejocik nigdy u nas nie był, bo nie chcieliśmy robić z soja menażerii.
    Żebrał o to w każdej rozmowie, ale staramy się trzymać jakiś poziom.
    Więc bardzo proszę, bez oczerniania
    Słsyzałem, że też chciałeś, ale nie zyskałeś akceptacji, wiec co to ma do rzeczy?
    Doskonale wiesz, że wisiał za multi vtlec plus Dart Raven, więc nie opowiadaj bajek :D
    To że jego funfle wrzucały stejki jako swoje, tez go przed banem nie uchroniło.
    Jak się dalej będzie pushował, to pewnie zrobi flo. Potem go spakujemy i jak zwykle kiedy wtapia będzie udawał że to nie on:D
    Już za wczasu się zabezpiecza, bo doskonale wie, ze wszyscy na uni mają go za 0.

WINTER

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez AmstelL ().

• AmstelL napisał(a):

litek napisał(a):

a na co czekac?? niechaj kazdy swego nosa patrzy.. ten to tamten tamto a zza pazorow smrodu w cholere..

Bejocik ma parcie i urlop, więc się spieszy:D tylko drogi litku.... push jest złamaniem regulaminu. To że dostał jakieś konto i jest jego właścicielem, nie znaczy, że może je sobie zezłomować. Konto grające urlopem, schodzi z u, tylko po to żeby wysłać fsa 1 us od naszego słoneczka? No marna ściema, ale czego się spodziewać po bejocie...
    Dno i 3 metry mułu... czyli trzyma poziom:)

i zaś to samo.. skomlenie, lament i beznadzieja.. Ty żeś regulaminowy za to jak skurczybyk, aż mi się głupio zrobiło.. ehhh
  • MASTER YODA on DARK SITE napisał(a):

AMELINOWY over z 3 miesiące temu wszyscy gadaliśmy z wami ja vtec Chardy Darth i Vlad o dojściu do WINTER b3jot już u was wtedy był .Ruda tak samo pisała z nami wszystkimi i nas zna trochę zresztą [RMN] potwierdzi mają nasze gg i nr.tel. Masz tupet AMELINOWY tak kłamać znając dobrze sprawę .Teraz nie dziwie się dlaczego wtedy Dartha złapałeś na podstawce gadając z nim i b3jotem na gg o wspólnych planach .Strasznie Fałszywy jesteś .

P.S. www kelban pl nie przejmuj się AMELINOWY tylko ferment sieje .A ty kelbi potwierdzasz swoją grą i osiągami byłeś za over-kiem 4 pozycję z tyłu w 2 tygodnie z top 31 na 17 samemu a over z 27 na 26 awans mając za sobą cały sojusz .
    over miał flo top 5 ty 17 a po dwóch tygodniach

6 stay [Hcs] Praise The Sun (-209.115)
    5.933.462
    7 stay [WINTER] Sky Is Over (349.718)

5.879.681

LUDZIE KŁAMIĄ LICZBY NIE!!!
    ty sam on z drużyną 8-) co będzie za kolejne 2 tygodnie myślałeś już nad tym AMELINOWY over-ku

I z tego co pamiętam to ty GĘSI na niszcz wysyłasz z 2 kont over-ek heh

Trochę chyba żyjesz w bajce, nie wiem co naopowiadał Ci agresor ale większego klamcy jak on tutaj nie widziałam. Mąci swoją osobą w kotle i "zbiera" chętnych ale bez mniejszego efektu. Nie bronimy tutaj zbudowania opozycji na uni, wręcz przeciwnie będzie dużo ciekawiej grać :P
    Porównujesz do siebie dwie różne osoby, AmstelL nie gra 24h/7, sypia i nawet wychodzi z domu. ;) a nie tak jak nasza gwiazdeczka siedzi non stop i szuka okazji na jakiegoś pięknego bfsa którym obleje miodem serca biednych graczy Libry, których zasypała zima.
    Pamiętam jak zaczynaliśmy na tym uni, nikt nas nie brał tutaj poważnie... a tu suprise. :P
    Co do samego starcia... grats, niedługo dowiemy się czy to push czy nie. Jeśli tak ,nasza słoneczna gwiazdeczka na uni szybko znajdzie miejsce w worze, a jesli nie, będziemy grać sobie dalej.

[13:51] <+Mati> Wladza dla moderatorow, precz z GO!

:xfa: Rekrutacja MOD :xfa:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ruda ().

• Summerfun napisał(a):

odechciało mi się już wklejać tu cokolwiek ;) na własne życzonko , wszystkie st zostawiam od tej pory dla siebie , mimo wszystko jakoś nie rusza mnie ten syf ;) na uni 6 to się dopiero działo , pozdrawiam kelban

E tam gadasz, wstawiaj wstawiaj, na złość innym ;)

Jeśli rw czyste mimo oskarżeniom to gratuluję, jeśli push to czekam na nagrodę

Obrońcy SzO
  • Kurczaki emocje jak na grzybach :)
    Bejot, nie bejot takie snucie domysłów myślę, że najmniejszego sensu nie ma.
    Jak to Bejot to może nie chce być już Bejotem i dlatego został Summerfunem :)
    Ja tam też wcześniej używałem innego nicku, ale chciałem zostawić mroczną przeszłość za sobą :D

Tak czy siak.

Graty starcia. Jakiekolwiek by nie było :)
    LIBRA - ON
  • aaaa
    juz mialam nadzieje ze sie jakis dobry gacz sprowadzil na uni:(
    jesli to be3jot to oczywiscie push i to ordynarny. poprostu nie chce mu sie ogarniac az tylu kont
    ciekawe ze przydupasy be3jota odrzucone przez winterow sobie tak szybko znalazly nowego idola....
    a jak jakis nowy gracz skupuje konta to tez nie fajnie
    tak czy siak smierdzi pushem na odleglosc;/ szkoda
    pozostaje meic nadzieje ze to mruczki go spakuja a nie wintery ]:-D ]:-D ]:-D
    Uni28 - top 40 off
    Uni44 - top 80 off
    Uni Libra - ON
    Uni Oberon - ON
  • hahaha
    Dajcie już spokój temu całemu bejotowi...
    Be3jot oczywiście mógłby kłamać, ale nie podszywałby sie pod kelbana...
    Jesli to sie potwierdzi to mamy na uni mega oszusta, przy którym bejot to wzorowy gracz.
    Z resztą sami zoabczycie co się będzie działo za chwile :E :E :E
    Pushe, skrypty i przystosty z niczego.
    Za lepszych czasów miał już kasacje konta, ale wtedy operatorzy jeszcze coś robili.
    Dobrze że już mam w... nosie oszustów, bo tylko by się człowiek wkurzał

Nie gratuluje bo nie ma komu :E

• Jakiś czas temu Vtec poprosił mnie o przyjęcie do Sojuszu. Generalnie bardzo sceptycznie do tego podszedlem ponieważ tu i ówdzie słyszałem różne niepokojące symptomy związane z bejotem. Nie jestem osobą, która nie potrafi zaufać. Postawiłem ultimatum Vtec, że nie chce słyszeć o Banach inaczej pozegnamy się szybciej jak się poznaliśmy. Złożyło się tak, że mój kumpel zrezygnował z gry na Librze. Miałem dobre konto Eko do oddania. Dostał je Vtec. Ale zaznaczylem, ze codziennie będę sprawdzał jego stare konto i jak się coś stanie z jego stara flota to nie ręczę za siebie.
    Vtec znalazł osobe, która miała grać na tym koncie. Rzekomo jakiś Adrian z Eridaus. Resztę znacie. Fs na kolonizuj i złom. Oprucz zloma głównej floty resztę planet sfarmil Winter.
    Mysle, że Vtek musiał by być skończonym idiota żeby zaplanować to wszystko w taki sposób. Ja prowadzę również swoje dochodzenie w tej sprawie i proszę i info jeśli komukolwiek wiadomo cokolwiek. :wrr:
    DEIMOS OFF
    LIBRA ON: TOP 2
    LIBRA ON: TOP 1 EKO