Witam. Jako że w okolicach moich układów trudno o kogoś chętnego do wymiany surowców mam takie pytanie odnośnie bana za push. Mianowicie chciałbym handlować z silniejszym graczem (sprzedawać deuter) sęk w tym, że dla niego jest skrajnie nieopłacalne (szkoda slota floty) na odsyłanie mi innych surowców za każdym razem gdy wyślę mu deuter. Jeśli codziennie przez tydzień będę mu wysyłał deuter a on w zamian raz w tygodniu odeśle mi inne surowce to będzie to potraktowane jako push?
przykład: produkuję dziennie jakieś 2,5mln deuteru, z czego 2mln to nadmiar, którego nie jestem w stanie wydać, od PN do ND codziennie posyłam mu 2mln deuteru co finalnie daje 14mln, a on w zamian w PN odsyła mi jakie chcę surowce po ustalonym przeliczniku, dajmy na to przy 3:2:1 będzie to 28mln kryształu
przykład: produkuję dziennie jakieś 2,5mln deuteru, z czego 2mln to nadmiar, którego nie jestem w stanie wydać, od PN do ND codziennie posyłam mu 2mln deuteru co finalnie daje 14mln, a on w zamian w PN odsyła mi jakie chcę surowce po ustalonym przeliczniku, dajmy na to przy 3:2:1 będzie to 28mln kryształu