Dobra zmiana

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dobra zmiana

Mam pytanie, dlaczego są wycinane całe tematy? Czyżby były niewygodne dla pewnych osób nie potrafiących obronić swoich decyzji? Śmieszne jest to że kasuje się całe tematy i chowa głowe w piasek, niestety ten temat bedzie powracał, bo mamy tu do czynienia z niesamowitym dyletanctwem ze strony GO. Nie potraficie obronić swoich decyzji, a uzasadnienia sa dziecinne, ludzie jadą po was i traca szacunek.
  • o a to ciekawe posunięcie :)
    No w końcu stare dobre czasy kiedy ukrywało się dyletanctwo teamu :)

"Dyskutować możecie ale to My wam dam tematy do dyskusji"

Ręka Prawa i Sprawiedliwości dotarła także tu, oj nie wiem czy Niemiecki GF będzie zadowolony :)
    Ja wiem, polokoktowcy nas nie kochają. Ale my ich będziemy tak długo kochać, aż oni nas wreszcie pokochają
    - Szyszkownik Kilkujadek
  • Trza powołać KOD :-). Z resztą po co się chromolić z drobnicą jak można polecieć po całości, rach ciach i po kłopocie, wycieli wrzoda i tyle. teraz można zrealizować kupony na anty i sprzedać surkę na allegroszu. Ale cich sza bo psujemy klimat :)

Oj tam wykasuja nam zbiorowo pamięć :-). I temat nie bedzie istniał :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez toper ().

• Po pierwsze: w temacie była zawarta chęć oddania konta, co jest jednoznacznie sprzeczne z Regulaminem Forum i jak każdy tego typu post/temat wylądowało w koszu. Doprawdy nie interesuje mnie powód łamanie RF.
    Po drugie: na forum obowiązuje zakaz odwołań czy zażaleń na decyzje GO, takowe należy zgłaszać poprzez system support.
    Po trzecie: na podstawie punktu drugiego zamykam.
    OGame Tech