Wisior napisał(a):
Toper - co chciałeś powiedzieć przez "swoich kont" ? Nawet z sojuszu jak komuś zalegają tony deuteru to nie kupuje po minimalu
nasz wielebny CZekoladkowy
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
No to niech skupują. Każdy zyskuje - ktoś sprzeda więcej niż po minimalu, a GF na antymaterii.
Nie znam wszystkich przypadków - z Nabu Sanem na czele, ale przypadek Czekoladowego znam dobrze bo już pisałem na niego do supportu 3 zgłoszenia. Na fali widziałem jak surka leci na jedno konto i jak jest wymieniana potem. Nie powiesz mi, że to uczciwe...
Pozdrawiam
Wisior -
Wymieniana ale jak, bo piszesz oględnie. Jeżeli kupił z multi deuter i wymienił to czym to się różni od handlu? Anty tez trzeba kupic, przewachlowac sure, a czasami uda się cos z takiego konta uszczknąc. Wszyscy zadowoleni.
Druga sprawa na slow uni prawie nikt nie sprzedaje bo bardziej opłaca się u handlarza raz na miesiąc wymienić, a w takim czasie zawsze się złapie jakiegoś na ekspach, co pozostaje jak nie zaopatrywanie się samemu w deuter.
Jeżeli tłumaczeniem było ze statki wiecej spaliły i multi konta straciły na transporcie to niech go wprowadza akcyze albo myto :-))) -
Toper - ja w ogóle nie zakładam istnienia multikont Może ktoś grać na wspólnym IP, może się wymieniać surką - sprzedawać deuter czy cokolwiek, ale nie wyobrażam sobie, żeby tylko jedno z tych kont miało jakiekolwiek przyrosty punktów...
Wątpie, żeby było takie tłumaczenie, ale nie widziałem korespondencji pomiędzy Nabu i Ciapką
Pozdrawiam
Wisior -
To ty żyjesz w bajkowym swiecie :-). Z surką nie ma problemu zawsze cie były lub obecny admin poratuje na allegro, a nie daj boże jak chcesz dobrze zrobic sobie sam, i o to biega :-).
-
handel po minimalu spoko ale kakao zsylal sure ze swoich 4 multi na swoje 5 najslabsze multi w swoim ulu po czym dopiero wowczas to skupowal pomijajac fakt ze pewnie najpierw kupil dex po minimalu a pozniej spowrotem go odsprzedawal po maxie az w koncu cala surka i tak trafila do niego bez strat wlasnych
2 pierwsze screeny ktore znalazlem jako ze to jeszcze z pegasusa to chyba nie ma potrzeby wymazywania koordow
no i tak ze wszystkich planet swoich multi tadam
[ciach]
no ale co mnie to
Super Moderator Dziuba:
Koordynaty w linkachPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez kostek92 ().
-
LOL pushować pod falą, ja to przynajmniej z moona słałem by ciekawskie gały nie kukały :-).
-
Ciap,
Wiesz, że Cię nie lubię, ale te czystki są obłędne
W tym przypadku Twoja nadgorliwość jest jak najbardziej spoko -
a ja naprawdę się czuję poszkodowana, nie przypominam sobie handlu z kontami, które niby mnie spushowały a a na mój ticket nikt nie odpisuje
Chyba czas powołać komisję!
Najuczciwsza na świecie Anek -
Nie powołasz bo wszelkie krytyczne posty kasuja. Zero pomyslunku, zwalczaja problemy któree sami stworzyli. Ciekawe kiedy ciachna na szczeście mam zrzuty ekranu bedzie beka z cenzorów
A z tego co tu pokazali to niejaka dziuba też sie pushowała i takich GO mamy :-). Na szczescie dla siebie wyciachała, bedą mieli łapy pełne robotyPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez toper ().
-
toper napisał(a):
Nie powołasz bo wszelkie krytyczne posty kasuja. Zero pomyslunku, zwalczaja problemy któree sami stworzyli. Ciekawe kiedy ciachna na szczeście mam zrzuty ekranu bedzie beka z cenzorów
A z tego co tu pokazali to niejaka dziuba też sie pushowała i takich GO mamy :-). Na szczescie dla siebie wyciachała, bedą mieli łapy pełne roboty
toper w team ogame jest prosta zasada i powina byc wszedzie taka grasz/grales na uniwersum to go nie sprawdzasz wiec zbierznosc nickow bo Dziuba tu nie gral gdzie gra to wiem jako byly czlonek team cos na ten temat wiem i nie byly tylko 1 projektu gf wiec nie gadaj jak nie wiesz i to ze modowie sprzedaja surke w grze nie uwierze bo wiem co bybylo jakby ich zlapali a to jest latwe do zrobienia ..
Sirius mode on
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość