nasz wielebny CZekoladkowy

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wisior napisał(a):

Toper - co chciałeś powiedzieć przez "swoich kont" ? Nawet z sojuszu jak komuś zalegają tony deuteru to nie kupuje po minimalu
    Zdziwiłbys się :-). Swoja droga zwykli handlarze maja spokój skupuja do 1,5 i wymieniają u handlarza duże paczki, nie mają stresu z lotami i spokojnie są w topce, wiec nie wiem o co chodzi, inaczej połowa uni do wywalenia a obecne bany przypominaja raczej stalinowska pokazówke, no chyba że reszta też poleci. Ale to niemozliwe. widac system xle działa jak za komuny kiedy karano spekulantów a kradł każdy :-).
  • No to niech skupują. Każdy zyskuje - ktoś sprzeda więcej niż po minimalu, a GF na antymaterii.

Nie znam wszystkich przypadków - z Nabu Sanem na czele, ale przypadek Czekoladowego znam dobrze bo już pisałem na niego do supportu 3 zgłoszenia. Na fali widziałem jak surka leci na jedno konto i jak jest wymieniana potem. Nie powiesz mi, że to uczciwe...

Pozdrawiam
    Wisior
  • Wymieniana ale jak, bo piszesz oględnie. Jeżeli kupił z multi deuter i wymienił to czym to się różni od handlu? Anty tez trzeba kupic, przewachlowac sure, a czasami uda się cos z takiego konta uszczknąc. Wszyscy zadowoleni.

Druga sprawa na slow uni prawie nikt nie sprzedaje bo bardziej opłaca się u handlarza raz na miesiąc wymienić, a w takim czasie zawsze się złapie jakiegoś na ekspach, co pozostaje jak nie zaopatrywanie się samemu w deuter.

Jeżeli tłumaczeniem było ze statki wiecej spaliły i multi konta straciły na transporcie to niech go wprowadza akcyze albo myto :-)))
  • Toper - ja w ogóle nie zakładam istnienia multikont :) Może ktoś grać na wspólnym IP, może się wymieniać surką - sprzedawać deuter czy cokolwiek, ale nie wyobrażam sobie, żeby tylko jedno z tych kont miało jakiekolwiek przyrosty punktów...

Wątpie, żeby było takie tłumaczenie, ale nie widziałem korespondencji pomiędzy Nabu i Ciapką :)

Pozdrawiam
    Wisior
  • handel po minimalu spoko :P ale kakao zsylal sure ze swoich 4 multi na swoje 5 najslabsze multi w swoim ulu po czym dopiero wowczas to skupowal :) pomijajac fakt ze pewnie najpierw kupil dex po minimalu a pozniej spowrotem go odsprzedawal po maxie az w koncu cala surka i tak trafila do niego bez strat wlasnych :)

2 pierwsze screeny ktore znalazlem :) jako ze to jeszcze z pegasusa to chyba nie ma potrzeby wymazywania koordow :)
    no i tak ze wszystkich planet swoich multi :) tadam

[ciach]

no ale co mnie to :P

Super Moderator Dziuba:
    Koordynaty w linkach

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kostek92 ().

• Nie powołasz bo wszelkie krytyczne posty kasuja. Zero pomyslunku, zwalczaja problemy któree sami stworzyli. Ciekawe kiedy ciachna na szczeście mam zrzuty ekranu bedzie beka z cenzorów :)

A z tego co tu pokazali to niejaka dziuba też sie pushowała i takich GO mamy :-). Na szczescie dla siebie wyciachała, bedą mieli łapy pełne roboty :)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez toper ().

• toper napisał(a):

Nie powołasz bo wszelkie krytyczne posty kasuja. Zero pomyslunku, zwalczaja problemy któree sami stworzyli. Ciekawe kiedy ciachna na szczeście mam zrzuty ekranu bedzie beka z cenzorów :)

A z tego co tu pokazali to niejaka dziuba też sie pushowała i takich GO mamy :-). Na szczescie dla siebie wyciachała, bedą mieli łapy pełne roboty :)

toper w team ogame jest prosta zasada i powina byc wszedzie taka grasz/grales na uniwersum to go nie sprawdzasz wiec zbierznosc nickow bo Dziuba tu nie gral gdzie gra to wiem :E jako byly czlonek team cos na ten temat wiem :) i nie byly tylko 1 projektu gf wiec nie gadaj jak nie wiesz i to ze modowie sprzedaja surke w grze nie uwierze bo wiem co bybylo jakby ich zlapali a to jest latwe do zrobienia ..

Sirius mode on