Malpiszon & Selmak vs. Sariel [Elite] & astell [Elite] - 2244,8% - OBRONA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Malpiszon & Selmak vs. Sariel [Elite] & astell [Elite] - 2244,8% - OBRONA

Dnia 31-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Malpiszon

Mały transporter 316
    Duży transporter 70
    Lekki myśliwiec 5.824
    Ciężki myśliwiec 201
    Krążownik 44
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 3.400
    Sonda szpiegowska 86
    Bombowiec 10

Agresor Selmak

Mały transporter 54
    Duży transporter 3.552
    Lekki myśliwiec 2.421
    Ciężki myśliwiec 1
    Krążownik 609
    Okręt wojenny 575
    Statek kolonizacyjny 4
    Recykler 1.643
    Sonda szpiegowska 182
    Bombowiec 398
    Niszczyciel 69
    Pancernik 533

Obrońca Sariel [Elite]

Lekki myśliwiec 31.509
    Krążownik 3.708
    Okręt wojenny 1.494
    Bombowiec 361
    Satelita słoneczny 409
    Niszczyciel 648
    Gwiazda Śmierci 10
    Pancernik 1.048

Obrońca astell [Elite]

Krążownik 2.200
    Okręt wojenny 985
    Pancernik 845

Po bitwie...

Agresor Malpiszon

Zniszczony!

Agresor Selmak

Zniszczony!

Obrońca Sariel [Elite]

Lekki myśliwiec 25.124 ( -6.385 )
    Krążownik 3.566 ( -142 )
    Okręt wojenny 1.493 ( -1 )
    Bombowiec 361 ( -0 )
    Satelita słoneczny 314 ( -95 )
    Niszczyciel 648 ( -0 )
    Gwiazda Śmierci 10 ( -0 )
    Pancernik 1.048 ( -0 )

Obrońca astell [Elite]

Krążownik 2.114 ( -86 )
    Okręt wojenny 984 ( -1 )
    Pancernik 845 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 315.273.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 32.509.500 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 141.518.300 metalu i 82.962.600 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal: -178.364.000
    Kryształ: -110.317.000
    Deuter: -26.592.000
    agresor stracił łącznie 315.273.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal: 117.713.300
    Kryształ: 74.761.600
    Deuter: -503.500
    obrońca zyskał łącznie 191.971.400 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.3
    PONAD 400 ST ogame.pl
    PONAD 150 HoF ogame.org
    .LK. Forever

"W życiu nie ma nic gorszego niż przeciętność"

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Sariel ().

• Przynajmniej rw ma historie :D

patrząc w staty dzisiaj myślałem, że Sariel przeszedł ogame i idzie dalej.
    Wyszło troche inaczej.

Wielkich strat nie ma, także no stress.
    Bawimy się dalej

"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"

WINTER

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez AmstelL ().

• Wydaje mi się, że graczowi, który był niżej w momencie starcia, zawsze można odesłać.
    Lepiej tak, niż pushować Migotkę albo Ciap :D
    Support odpowie, będzie wiadomo.
    Wyszło, jak wyszło, ale wielkich strat nie masz.
    Odrobisz raz dwa

"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"

WINTER

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez AmstelL ().

• Sariel napisał(a):

Pisząc że support zadecyduje miałem na myśli czy będzie można odeslać słabszym bo w sumie Astell był niżej w statach od Selmaka.

Złom oczywiście możesz odesłać słabszemu graczowi ale w chwili ataku musiał być niżej w statystykach niż atakujący czyli Malpiszon i Selmak

Tak było i chyba jest nadal :D jak bym się mylił to mnie poprawcie :)
  • Sariel napisał(a):

Czy wy się podniecacie tym że ktoś ST wystawił?
    Starcie się odbyło to jest wystawione, dzięki temu jest to przynajmniej jawne że taka sytuacja miała miejsce.

nie wiem czy ktoś by to tutaj mądrzej ujął.. ;") a i pewnie większość znowu tego nie rozumie .. to działa w obie strony ^^ starcie jak kazde inne .. ;) zlom pod dom i przetop na kopalnie to najlepsze co moze spotkac lotnikow :) ^ pozdrawiam agresorom większej rozwagi .. co wasze recki robiły w tych stadaach ;>
  • Ratownik999 napisał(a):

Sariel napisał(a):

Pisząc że support zadecyduje miałem na myśli czy będzie można odeslać słabszym bo w sumie Astell był niżej w statach od Selmaka.

Złom oczywiście możesz odesłać słabszemu graczowi ale w chwili ataku musiał być niżej w statystykach niż atakujący czyli Malpiszon i Selmak

Tak było i chyba jest nadal :D jak bym się mylił to mnie poprawcie :)

No przeciez o tym pisze Sariel,nigdy nawet przez chwile Sariel nie mysla zeby jemu cos skapło z tego rw dla jasnosci,zgloszenie poszlo zeby zlom rozdzielic wsrod słabszych
    co do tekstow typu push(czytaj SETY) troszke wystarczy pomyslec,to dzieki nam top 1 dostal bana ,to my obstawilismy jego planetki i codzienie go jechalismy ,pare h przed rw lecialo obstawienie jego ostatniego moona gdzie kitrał flo wiec zlom to kwestia czasu byla,to ze nie wytrzymal cisnienia ze z top 1 stał sie osiedlowa farma i puscil atak
    przysporzyło kupe klopotu,zgloszen i zero sury dla Sariela tyle w temacie
    Andzelina SzO sciagaj urlop bo bedziemy musieli zmienic relokacje :E
  • Top 2 a nie 1 :P to raz, a dwa skończyłem grać przez bana nie przez wasze niszczenie satelit. To akurat nie bolało. To konto miało tylko mnie przygotować do epic blue, żebym dokładnie wiedział co jest wyłapywane przez GO a co nie. I powiem że dopiero bezczelny Pusch byli w stanie wychwycić :P Kilka kont w różnych sojach moonówki, i inne nawet nie widzieli ba nawet jak bana dostałem to mieli tylko przypuszczenia i dali bana bo było larmo na forum. A dzięki tym informacją możecie się mnie spodziewać na epic blue w top 5 min:P oczywiście pod innym nikiem i e-mailem :) Powodzenia w grze.
  • Nigdy nie rozumiałem "Andzelmowego" podejścia do gry, jak i nie rozumiem kupowania sobie top za kasę.
    Jedno muszę mu jednak przyznać, kiedyś każdy GO szanował i miał respekt. Za pierdoły (porównując do tego co dzieje się dzisiaj) dostawali ludzie bany bez urlopu.
    Powodowało to, że gra była czystsza i więcej graczy grało w efekcie. Niestety obecny brak zasad i nieprzemyślana strategia z anty wyludnia grę.
  • Silveroak napisał(a):

Nigdy nie rozumiałem "Andzelmowego" podejścia do gry, jak i nie rozumiem kupowania sobie top za kasę.
    Jedno muszę mu jednak przyznać, kiedyś każdy GO szanował i miał respekt. Za pierdoły (porównując do tego co dzieje się dzisiaj) dostawali ludzie bany bez urlopu.
    Powodowało to, że gra była czystsza i więcej graczy grało w efekcie. Niestety obecny brak zasad i nieprzemyślana strategia z anty wyludnia grę.

Święta racja !! jak byly bany bez urlopu i za nawet małe wały to TOPkę się szanowało a teraz top 10 to prawe zawsze pushe, wały itp itd zaznaczę, że prawie zawsze o zaraz mi pogaszą światło :D

Ktos tam pisał, ze jak lot w reckami to na pewno push i nie powinno się wrzucać, sam kilka tego typu flot odbiłem od siebie i wiem, że to się zdarza :)

U kogo wyląduje złom temu życzę przetopu :)
  • Andzelm napisał(a):

Top 2 a nie 1 :P to raz, a dwa skończyłem grać przez bana nie przez wasze niszczenie satelit. To akurat nie bolało. To konto miało tylko mnie przygotować do epic blue, żebym dokładnie wiedział co jest wyłapywane przez GO a co nie. I powiem że dopiero bezczelny Pusch byli w stanie wychwycić :P Kilka kont w różnych sojach moonówki, i inne nawet nie widzieli ba nawet jak bana dostałem to mieli tylko przypuszczenia i dali bana bo było larmo na forum. A dzięki tym informacją możecie się mnie spodziewać na epic blue w top 5 min:P oczywiście pod innym nikiem i e-mailem :) Powodzenia w grze.

jasne top 5 farm uni chyba ,bez anty to jakwyzej sie doczlapiesz do top 1000,jak tak chciales sprawdzac GO trzeba bylo nie wydawac 750zł na konto tylko kupic sobie za 100
    zwykly pusz-nobek jestes ktory w ten sposob sie dowartosciowuje ,nie masz zadnych umiejetnosci tylko pare złotych po babci :]
  • O moją kase nie musicie się martwić nie z waszego płaciłem. A więcej zarobiłem niż wydałem więc się i tak opłacało. A w topce będę i anty nie jest do tego potrzebna bo zawsze są osoby co na allegro surkę sprzedają XD
  • Andzelm napisał(a):

O moją kase nie musicie się martwić nie z waszego płaciłem. A więcej zarobiłem niż wydałem więc się i tak opłacało. A w topce będę i anty nie jest do tego potrzebna bo zawsze są osoby co na allegro surkę sprzedają XD
    No przecież oni o tym piszą, że nie umiesz zdobyć szacunku i starasz się go kupować. Cóż każdy jest kim jest, gdyby nie było baranów, nie było by kogo strzyc