TOP 1 ACS Void [M W] & Rentek [M W] & Mari [FenikS] vs. KarpKiller [U A] - 11830.75%

• Sirius

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP 1 ACS Void [M W] & Rentek [M W] & Mari [FenikS] vs. KarpKiller [U A] - 11830.75%

Pozdrowienia dla sojuszu KGW z uni Kallisto.
    Podziękowania i gratulacje dla Rentka i Hubasa.

Dnia 09-01-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Void [M W]

Recykler 1
    Niszczyciel 10.033
    Krążownik 25.095
    Okręt wojenny 10.000
    Mały transporter 75.458
    Lekki myśliwiec 207.859
    Sonda szpiegowska 4

Agresor Rentek [M W]

Krążownik 10.000
    Okręt wojenny 2.000
    Niszczyciel 3.000
    Pancernik 2.000
    Mały transporter 15.053
    Lekki myśliwiec 100.100
    Ciężki myśliwiec 640

Agresor Mari [FenikS]

Duży transporter 10

Obrońca KarpKiller [U A]

Mały transporter 17.252
    Duży transporter 2.500
    Lekki myśliwiec 122.593
    Ciężki myśliwiec 573
    Krążownik 16.223
    Okręt wojenny 2.153
    Statek kolonizacyjny 10
    Recykler 11.151
    Sonda szpiegowska 1.000
    Bombowiec 1.911
    Niszczyciel 1.900
    Gwiazda Śmierci 9
    Pancernik 19.136

Po bitwie...

Agresor Void [M W]

Recykler 0 ( -1 )
    Niszczyciel 9.926 ( -107 )
    Krążownik 22.890 ( -2.205 )
    Okręt wojenny 9.827 ( -173 )
    Mały transporter 41.821 ( -33.637 )
    Lekki myśliwiec 114.755 ( -93.104 )
    Sonda szpiegowska 4 ( -0 )

Agresor Rentek [M W]

Krążownik 9.083 ( -917 )
    Okręt wojenny 1.956 ( -44 )
    Niszczyciel 2.984 ( -16 )
    Pancernik 1.970 ( -30 )
    Mały transporter 8.312 ( -6.741 )
    Lekki myśliwiec 55.183 ( -44.917 )
    Ciężki myśliwiec 428 ( -212 )

Agresor Mari [FenikS]

Duży transporter 7 ( -3 )

Obrońca KarpKiller [U A]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    78.934.122 Metalu, 30.105.213 Kryształu i 70.059.908 Deuteru

Agresor stracił łącznie 837.253.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 3.522.925.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 707.673.000 metalu i 475.402.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 179.099.243 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    353.750.000 Metalu i 353.750.000 Kryształu
    318.876.600 Metalu i 121.743.400 Kryształu
    35.046.400 Metalu i 2.700 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    707.673.000 Metalu i 475.496.100 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal: 210.003.122
    Kryształ: 253.493.313
    Deuter: 61.518.908
    agresor zyskał łącznie 525.015.343 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal: -1.861.240.122
    Kryształ: -1.362.671.213
    Deuter: -478.112.908
    obrońca stracił łącznie 3.702.024.243 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.2
  • Ciężko mi się wpisywać pod ST sojusznika. Wiem, że ciężko będzie się pozbierać po takiej stracie ale mam nadzieje, że nie skończysz karpik gry i będziesz grał dalej. Konto masz wypasione, mimo straty floty jesteś wysoko, także głowa do góry i cały czas do przodu :).
    Na naszym uni od dłuższego czasu nic się nie dzieje, co w duży sposób ma wpływ na to ST. Po przez uśpienie łatwo popaść w rutynę, jednocześnie zacząć grać mało ostrożnie. Wykorzystali to sprytnie agresorzy a szczególnie Mari, mam na myśli, że zaczął grać na tym uni dość nie dawno, szybko rozbudowując swoje konto, jak się domyślam z pomocą innych. Cel był jeden, mamy tego przykład na podstawie tego ST. Ciekawi mnie tylko czy taki zamiar był od początku powstania tego konta czy pomysł padł w trakcie. Nie mniej jednak karpik popełnił bląd a agresorzy to skutecznie wykorzystali za co moje szczere gratulacje, mimo, że tak jak pisałem na początku ciężko mi przechodzą te słowa przez gardło, bo padł mój jedyny sojusznik.
    Dodam, że po części czuje się winny też tego starcia, ponieważ widziałem lotki mariego w układach karpia ale byłem przekonany, że karpik doskonale o tym wie i albo mari to jego znajomy którego karpio "chroni" lub zastosował odpowiednie środki ostrożności aby uniknąć zamieszczonego ST. Moim błędem było, że nie napisalem do karpia i nie podzieliłem się swoimi obserwacjami oraz obawami, za co karpik przepraszam. Wystawię Ci wszystkie swoje pushowki w ramach przeprosin oraz oddam wszystkich idlerów ;)

Jeszcze raz gratulację za akcję. Tobie karpik odpoczynku i szybkiego powrotu do gry, głowa do góry to całe szczęście tylko zabawa. :)

Tak na marginesie to mogliście wybrać sobie inny cel a nie Karpia, mojego jedynego sojusznika... Duży minus, oj duży. -_-
  • dz za lot i graty dla nas za udana akcje Mob lotki mariego wczesniejsze w ukladzie z karpiem to byl przypadek i praktycznie az do kilku dni
    wstecz mari wszytko robil sam:) karpik powodzenia w tym co zamierzasz 8-)

pozdrowienia dla wszystkich co chca byc pozdrowieni

Sirius mode on
  • mobdeep napisał(a):

Tak na marginesie to mogliście wybrać sobie inny cel a nie Karpia, mojego jedynego sojusznika... Duży minus, oj duży. -_-
    No dokładnie, zgodzę się. Ale strata pokonanego w ogólnym top stosunkowo nie duża.
    Trzeba Wam przyznać chłopaki, że nie często Was widać w st, ale jak już jesteście - to full konkret. 8-)
    Gratulacje starcia, aczkolwiek Karpia szkoda :-| bierzta się za te lepsze floty np :top1: flot.
  • Jakby nie patrzeć mam do siebie pretensje bo widziałem kolonie na 1 pozycji w karpia układzie ale nie spodziewałem się w życiu, że karpiu mógłby pozwolić sobie na tego typu akcję aby ktoś pod jego nosem zrobił grawity i jeszcze zdjął kulkę, dlatego głupio sobie wytłumaczyłem, że mari musi mieć jakiś układzik z karpiem jak postawił tam kolonie i pewnie karpiu będzie bronił satek. Wystarczyło pokierować się intuicją i napisać do karpia aby podjął odpowiednie środki ostrożności ale nie ma już co tego rozgrzebywać. Stało i się nie odstanie, niestety niesmak pozostał. Tyle ode mnie, już wystarczy moich przemyśleń bo nie daj boże jeszcze przyjdą mi do głowy teorie ustawki itd. ;)

Pzdr.
  • Oczywiście gratuluje atakerom bo wiedziałem, że będą takie próby, ale nie spodziewałem się tak szybko - trochę was poharatałem i myślałem że jeszcze coś tak będziecie chcieli postawić przed zamachem na mnie ;P. Zlamiłem, zresztą nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz, za co muszę przeprosić sojusznika. Ta gra mnie nie spina, tylko po prostu bawi i dlatego może raz goszczę po prawej, a raz po lewej stronie ST. Nadal mam trochę floty na innych moonach więc może jakaś odbudowa będzie :)

mond entmannen [4]
    My jsme Borg. Odpor je marny, budete asimilovani !

^obserwator^ napisał(a):

NAJLEPSZE EKO???.... TWOI SĄSIEDZI :D
  • Po stratach w statystykach widać było, że % jest ogromny, ale top1 ACS się nie spodziewałem... Wielkie graty za akcję, bo na pewno kosztowała sporo planowania i obserwacji. Z ciekawości- jeśli mogę zapytać- klikana zawrócona stacja, czy kolonizuj/własne PZ? Szkoda, że bez kilku zdań opisu, bo to zawsze najlepiej się czyta przed spojrzeniem na samo RW. Ponad 250kk na głowę, czego chcieć więcej... Miłego przetopu życzę! A Karp mam nadzieję, że się nie poddałeś, konto spadło tylko kilka miejsc więc wiele opcji masz do wyboru, tak czy siak :gszo:
  • Gratuluję imponującego Stejka. Pokazaliście na co Was stać.
    Karp zaś uśpił swoją własną czujność i mówiąc szczerze szkoda.
    Mimo, iż %, zysk, oprawa są naprawdę nieocenione to tak naprawdę jakoś mocno mnie to nie raduje.
    Życzę SZO, chociaż dla mnie to chyba byłby definitywny koniec...
    Pozdrawiam Wszystkich !
    Gracz : cześć , mam prośbe abys przestała skanowac moje gospodarstwo :) , z góry dzieki

Gracz : lub przestał ,
    sorki

Ostatnio nic bardziej mnie nie rozbawiło :D