Ruda napisał(a):
Gdybyś mogła się teleportować na 1h, jakie miejsce byś wybrała? hm hm hm wiesz gdzie
Strój 1-częściowy czy 2? dwu
Mieszkanie w bloku czy dom ? to i to ma swoje wady i zalety ale jednak dom
Koturn czy szpilka, a może trampki? wszytko dziś np były japonki! i trampki
Na czym ostatnio byłaś w kinie? nie pamiętam ale chyba jakis horror
Migotka
-
-
Myślałaś że umarłem jakie to słodkie : data-verified= ">
Przeciwko wielkiemu Cezowi memu Panu i Władcy na tym świecie zgrzeszyłam następującymi uczynkami...
(wymień tylko te najgorsze uczynki tak powiedzmy do 2 tys. znaków)
Boisz się piekła? : data-verified= "> -
Cezarcfc napisał(a):
Myślałaś że umarłem jakie to słodkie : data-verified= "> że ja? nigdy w życiu
Przeciwko wielkiemu Cezowi memu Panu i Władcy na tym świecie zgrzeszyłam następującymi uczynkami...
(wymień tylko te najgorsze uczynki tak powiedzmy do 2 tys. znaków) Migotki nie grzeszą! ostoja świętości i cnót wszelakich
Boisz się piekła? : data-verified= "> nie bardziej niż baby jagi
-
Jaki ostatnio koktajl dobry sobie zrobiłaś? Bo jakoś brakuje mi weny
Na czyj koncert byś się wybrała?
Ulubiona zupa?
A czego najwięcej korzystasz na telefonie?
/me mówi dobranoc! -
Ruda napisał(a):
Jaki ostatnio koktajl dobry sobie zrobiłaś? Bo jakoś brakuje mi weny z dzisiejszego ranka: truskawki, kefir, odżywka, płatki owsiane i wiórki kokosowe
Na czyj koncert byś się wybrała? czatuje na Rammsteina, chętnie bym zobaczyła Avantasie
Ulubiona zupa? pomidorowa, żurek i szczawiowa
A czego najwięcej korzystasz na telefonie? gg
/me mówi dobranoc! jakie dobranoc! nie ma spania
-
Czego najbardziej nie lubisz w swojej pracy?
Gdybyś mogła zamienić się miejscami z osobą z bajki/filmu, kogo byś wybrała?
Pa! -
Ruda napisał(a):
Czego najbardziej nie lubisz w swojej pracy? głupich ludzi
Gdybyś mogła zamienić się miejscami z osobą z bajki/filmu, kogo byś wybrała? kot filemon
Pa!
-
Elo!
Gdybyś na jeden dzień mógła być kimś sławnym, to kto by to był?
Gdyby jutro miał być koniec Świata, to co byś dziś robiła?
Co sprawia Ci radość?
-
Ruda napisał(a):
Elo! no cześć
Gdybyś na jeden dzień mógła być kimś sławnym, to kto by to był? nie chciałabym być sławna
Gdyby jutro miał być koniec Świata, to co byś dziś robiła? to samo co robie teraz-grała w diablo
Co sprawia Ci radość? ostatnio to mało co sprawia mi radość, jak już to wysiłek fizyczny
-
Siemano Rude 2
Jaka jest zazwyczaj Twoja pierwsza myśl rano?
Uważasz, że warto pracować nad swoimi wadami i dążyć do ideału? Uzasadnij.
Dlaczego McDonald nie sprzedaje hot-dogów? -
Migotka!
Czemu olałaś Rudzielca i jej nie odpowiedziałaś?!
Jaką lubisz kawusie?!
Jakie lubisz ciacho do kawusi lub dla rozkoszy podniebienia?!
-
Ruda napisał(a):
Siemano Rude 2 no hej
Jaka jest zazwyczaj Twoja pierwsza myśl rano? "jak mi sie nie chce....."
Uważasz, że warto pracować nad swoimi wadami i dążyć do ideału? Uzasadnij. hm, zawsze warto nad nimi pracować aby być z dnia na dzień lepszym od samego siebie
Dlaczego McDonald nie sprzedaje hot-dogów? nie wiem
Superman napisał(a):
Migotka! Supcio!
Czemu olałaś Rudzielca i jej nie odpowiedziałaś?! zapomniałam
Jaką lubisz kawusie?! orange mocca
Jakie lubisz ciacho do kawusi lub dla rozkoszy podniebienia?! każde aby było bez orzechów rodzynek i innych takich dziadostw
-
Dzień Dobry w Poniedziałek! o/
Musiałem przelecieć cały temat by wiedzieć na co już odpowiedziałaś
Jak wspominasz zlot we Wrocku?
Ulubiona książka? Czy jest jakiś tytuł do którego wracasz?
Ulubiony film?
To lubisz biegać czy nie?
Masz pluszaka z którym sypiasz?
Plany na wakacje 2018?
Jesteś głodomorem?
Ulubione warzywo? Ulubiony owoc?
To będzie na tyle! Miłego Dnia
-
Superman napisał(a):
Dzień Dobry w Poniedziałek! o/ no cześć !
Musiałem przelecieć cały temat by wiedzieć na co już odpowiedziałaś :uhuh: powinieneś znać odpowiedzi na pamięć!
Jak wspominasz zlot we Wrocku? bardzo miło i sympatycznie zgniły sklerotyku
Ulubiona książka? Czy jest jakiś tytuł do którego wracasz? każda książka staje się moją ulubioną, nie zdarzyło mi się wracać do jakiejś
Ulubiony film? jest wiele takich tytułów, nie mam jakiegoś ulubionego-ale preferuje horrory i sensacyjne
To lubisz biegać czy nie? nie lubię ale czasami to robię, chociaż nie powinnam!
Masz pluszaka z którym sypiasz? no pewnie tweety
Plany na wakacje 2018? na razie brak
Jesteś głodomorem? hm....nie?
Ulubione warzywo? Ulubiony owoc? ogórek i mango
To będzie na tyle! Miłego Dnia miłego wieczoru!
-
Hej
Jak podoba Ci się nowa ranga?
Nowe stanowisko, nowe obowiązki jak odnajdujesz po dniu pracy jako sgo?
Gdzie planujesz spędzić majówkę?
Jak rozwiązujesz trudne sytuacje? -
Ruda napisał(a):
Hej no siema
Jak podoba Ci się nowa ranga? bardziej intensywny pomarańcz, ładniejszy kolorek
Nowe stanowisko, nowe obowiązki jak odnajdujesz po dniu pracy jako sgo? jak zobaczyłam ile tego jest to się trochę przeraziłam, po kilku dniach już jest troszkę lepiej
Gdzie planujesz spędzić majówkę? mam niestety dyżury więc pracuję
Jak rozwiązujesz trudne sytuacje? staram się podchodzić ze spokojem i rozsądkiem ale nie zawsze się udaje, nerwusek ze mnie
-
bry!
1. Czego bałaś się jako dziecko?
2. Uważasz, że płacz jest oznaką słabości czy siły?
3. Czy można kłamać bez wypowiadania słów?
-
Ruda napisał(a):
bry! hej!
1. Czego bałaś się jako dziecko? pająkuuuuffffff i do tej pory sie boje
2. Uważasz, że płacz jest oznaką słabości czy siły? to zalezy od sytuacji, dodałabym tu jeszcze bezsilnosci
3. Czy można kłamać bez wypowiadania słów? czasami mina mówi wszystko
-
Dzień Dobry, Cześć i Czołem
Jaka rzecz jest według Ciebie najsłodsza?
Czego nigdy nie zjesz?!
Masz się za uparciucha?
Lubisz zmiany?
Czego nie lubisz u facetów?
Co Cię denerwuje u kobiet?
Co z moimi postulatami?!
Szmyru myru -
Superman napisał(a):
Dzień Dobry, Cześć i Czołem Witam szanownego modka
Jaka rzecz jest według Ciebie najsłodsza? gofersy z bitą śmietaną i polewą truskawkową
Czego nigdy nie zjesz?! owoców morza i pajęczaków
Masz się za uparciucha? i to jeszcze jakiego
Lubisz zmiany? zmiany są dobre ale niekoniecznie je lubie
Czego nie lubisz u facetów? mam ograniczoną ilość znaków na tą odpowiedź nie lubie m.in "stroszenia piórek"
Co Cię denerwuje u kobiet? oj wiele tego jest, ale przede wszystkim jak dużo gadają bez sensu
Co z moimi postulatami?! żaden nie zostanie spełniony! za słabo się starasz!
Szmyru myru macu mac :*
-
/me zabiera się z odkopywanie
- Jaką radę przekażesz nowemu członkowi teamu na dalszą współpracę w teamie?
- Niedługo miną 3 lata w teamie, składając podanie przyszło Ci na myśl, że będziesz w tym miejscu, gdzie jesteś teraz?
- Jakie jest Twoje ulubione ćwiczenie?
- Jaką radę przekażesz nowemu członkowi teamu na dalszą współpracę w teamie?
-
Ruda napisał(a):
/me zabiera się z odkopywanie
- Jaką radę przekażesz nowemu członkowi teamu na dalszą współpracę w teamie? duuuuużo cierpliwości
- Niedługo miną 3 lata w teamie, składając podanie przyszło Ci na myśl, że będziesz w tym miejscu, gdzie jesteś teraz? szczerze to nie spodziewałam się że będę tu tak długo, czas się nad tym zastanowić
- Jakie jest Twoje ulubione ćwiczenie? przysiad ze sztangą i martwy ciąg
pa Rudełku
- Jaką radę przekażesz nowemu członkowi teamu na dalszą współpracę w teamie? duuuuużo cierpliwości
-
Migotka napisał(a):
Ruda napisał(a):
To ja póki co tylko jedno pytanie
Za co tak bardzo lubisz koty?Coś o mnie o tu
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
Ex - Jaką radę przekażesz nowemu członkowi teamu na dalszą współpracę w teamie? duuuuużo cierpliwości
-
Jak to jest być super?
Jak to jest zaczepiać Zaqesa?
Jaka byłaby Twoja ulubiona tortura?Wyobraź sobie, że idziesz piękną, górską doliną....
Wokół Ciebie ptaki śpiewają, a potok płynie muskając Twoje stopy swą przejrzyście czystą wodą.
Drzewa, które Cię otaczają szumią wesoło, a kształty chmur przypominają Ci o Twojej największej miłości.
Jakiego kształtu są chmury?
"jedyny wymog to miec w sygnie "kruszynka jest najkochansza na swiecie" "-->kruszynka :* -
Zaqes napisał(a):
Migotka napisał(a):
Ruda napisał(a):
To ja póki co tylko jedno pytanie
Za co tak bardzo lubisz koty? No jak to za co....są takie słodziutkie, mięciutkie i puszyste i mają charakterek!
Mihusz napisał(a):
Jak to jest być super? eeee nie wiem zapytaj kogoś kto jest super
Jak to jest zaczepiać Zaqesa? @Zaqes to nasz pluszaczek a pluszaczki lubimy zaczepiać
Jaka byłaby Twoja ulubiona tortura? hm....co tu wybrać z tylu dobroci
-
Cześć
Rower, czy spacer?
Lubisz chodzić na grzyby?
Łowiłaś kiedyś ryby?
Często się złościsz, czy jesteś oazą spokoju?
Ulubiony deser?
Kawa czy herbata?
Blondyn, czy brunet?
Młody Emeryt -
Ingolf napisał(a):
Cześć no witam
:kawa: /me dziękuje za kawę
Rower, czy spacer? zdecydowanie rower ale spacerki też lubię
Lubisz chodzić na grzyby? bardzo! ten zapach lasu....
Łowiłaś kiedyś ryby? pewnie nawet kilka udało mi się złapać
Często się złościsz, czy jesteś oazą spokoju? hm...to zależy od sytuacji, raczej jestem spokojna ale potrafię się też mocno zdenerwować
Ulubiony deser? chyba lody....ale! nie lubie czekoladowych, bakaliowych i kawowych goframi też nie pogardze
Kawa czy herbata? to i to lubie ale taka pyszniutka kawusia wygrywa
Blondyn, czy brunet? hm i blondyni i bruneci mi się podobają, zależy od człowieka
-
Siemka
- Jakiej ostatnio piosenki słuchasz ostatnio najczęściej? /me nie ma czego słuchać :
- Jaką zabawę z dzieciństwa wspominasz najlepiej?
- Najsmaczniejszy koktajl jest z...?
- Jesz czereśnie z pestkami czy bez?
- Jakiej ostatnio piosenki słuchasz ostatnio najczęściej? /me nie ma czego słuchać :
-
No pięknie! O Rudej tak zapomnieć! Więc przypominam!
Ruda napisał(a):
Jak rozwiązujesz trudne sytuacje? staram się podchodzić ze spokojem i rozsądkiem ale nie zawsze się udaje, nerwusek ze mnie Skoro to tak to potrafisz przeprosić jak cię poniesie lub przyznać się do błędu? :P
Może jajeczniczka z kurkami?
Albo suszysz i dodajesz do czegoś bardziej esencjonalnego, np. do Bigosu? Lubisz w ogóle jeść grzyby?
Wolisz ostre jedzenie czy bardziej zbalansowane?
Ile najwięcej kilometrów ci się udało przejechać na rowerze i dokąd wtedy zmierzałaś?
Jak się zapatrujesz na zimę?
Czy w tym mroźnym okresie zaszywasz się pod kocykiem i leniuchujesz czy raczej starasz się tym bardziej aktywnie spędzać czas?
Czy deszcz krzyżuje twoje plany czy raczej robisz to co masz robić na przekór pogodzie?
Jakie zachowanie u kogoś najbardziej wyprowadza cię z równowagi?
Co takiego zawsze poprawia ci humor?
Uważasz, że umiesz dobrze jeździć autem?
Co sądzisz o stereotypie kobiety za kółkiem?
Hmmm... Chyba wystarczy
/me podaje muffinka z malinami Migkotce i głaska na pożegnanieCoś o mnie o tu
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
Ex -
Ruda napisał(a):
Siemka hej
- Jakiej ostatnio piosenki słuchasz ostatnio najczęściej? /me nie ma czego słuchać : hmmm...ostatnie w głowie mam Sabatona i Beast in black
- Jaką zabawę z dzieciństwa wspominasz najlepiej? wojna
- Najsmaczniejszy koktajl jest z...? truskawek!
- Jesz czereśnie z pestkami czy bez? oczywiście że bez
Zaqes napisał(a):
No pięknie! O Rudej tak zapomnieć! Więc przypominam! teraz mi sie przypomniało!
Ruda napisał(a):
Jak rozwiązujesz trudne sytuacje? staram się podchodzić ze spokojem i rozsądkiem ale nie zawsze się udaje, nerwusek ze mnie Skoro to tak to potrafisz przeprosić jak cię poniesie lub przyznać się do błędu? tak potrafie
Albo suszysz i dodajesz do czegoś bardziej esencjonalnego, np. do Bigosu? Lubisz w ogóle jeść grzyby? grzyby akurat uwielbiam w każdej postaci i wszędzie
Wolisz ostre jedzenie czy bardziej zbalansowane? zdecydowanie ostre, pali dwa razy
Ile najwięcej kilometrów ci się udało przejechać na rowerze i dokąd wtedy zmierzałaś? koło 60 a gdzie......przed siebie daleko
Jak się zapatrujesz na zimę? niech sobie już idzie
Czy w tym mroźnym okresie zaszywasz się pod kocykiem i leniuchujesz czy raczej starasz się tym bardziej aktywnie spędzać czas? to zależy od dnia...ale z reguły raczej aktywnie
Czy deszcz krzyżuje twoje plany czy raczej robisz to co masz robić na przekór pogodzie? robie na przekór pogodzie
Jakie zachowanie u kogoś najbardziej wyprowadza cię z równowagi? po prostu ludzka głupota i bezmyślność
Co takiego zawsze poprawia ci humor? k kotecki
Uważasz, że umiesz dobrze jeździć autem? oczywiście
Co sądzisz o stereotypie kobiety za kółkiem? sprawdza się w 50% ale facet za kółkiem to też czasami nie jest idealne połączenie
Hmmm... Chyba wystarczy
/me podaje muffinka z malinami Migkotce i głaska na pożegnanie /me bardzo dziękuje i przyjmuje głaski
- Jakiej ostatnio piosenki słuchasz ostatnio najczęściej? /me nie ma czego słuchać : hmmm...ostatnie w głowie mam Sabatona i Beast in black
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0