@up - grałeś tam w ogóle? Oficerów nie było widać na każdej jednej stronie
Międzynarodowe uni w starym interfejsie
-
-
Ciekawy powrot, ale to nie to samo, robia przyslowioa "laske",a gracze niech sie ciesza. Typowa marketingowa zagrywka,zeby zatrzymac jeszcze tych niezadowolonych graczy, a przy okazji namowic starych na powrot,a co, moze wroca i na te nowo otwierane!?
Przeciez to nowa wersja miala przyciagac,a nie odwrotnie.
Jak to sie mowi, tonacy brzytwy sie chwyta.
salut,amor,dinero..%)
Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy, a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd.
para siempre Valencianistas
Todo por el Valencia! -
No i po co tyle jadu?
Może i robią laske ale ja nie widzę w tym nic złego
O ile będzie tak jak to ma być, czyli stary interfejs, stare rozwiązania typu chowanie się na moonie, brak antymaty i o ile to nie będzie tylko tymczasowe uni to nie widzę w tym zdrożnego i mnie jak najbardziej zatrzymają przy gierce na dłużej dzięki tej marketingowej zagrywce.
Ja to bym prędzej widział to inaczej, że puścili famę, że wypuszczą takie uni ale nie spodziewali się, że będzie taki odzew i teraz debatują nad tym czy nie powinno to uni zostać zamknięte po jakimś czasie bo w konsekwencji dojdzie do tego, że tysiące graczy z unii z antymaterią przeniesie się na to bez anty-maty i siłą rzeczy będą mniej płacić a dochody spadną jeśli się tego nie zagospodaruje w inny sposób poprzez choćby reklamy. -
Nie widzę przeszkód, żeby anty była. Tylko opcje z tamtych czasów.Maraton - Top1 uni43/Top6 uni68/ilość zabudowanych pól na planecie-380/342/najbardziej wartościowa planeta-20.745.310/20.316.859
Maraton - Ikariam-Top1 Kappa/Top7 Beta/poziom budynków w jednym mieście-678/najbardziej wartościowe miasto-3.876.627 -
Fox wątpię raczej w twoją teorie.
Ja miałem taką teorie, że dzięki temu uni zyskają graczy, po pierwsze będą oficerowie na full serwerze na pewno ktoś kupi a po drugie może zarejestrują się potem na uni z anty, ważne żeby marka zyskała na popularności jak za dawnych czasów. -
ciekawe czy będą ogólnoeuropejskie reklamy na interfejsie - bo przecież uni za "coś" musi się utrzymać :-]
-
mam nadzieje że nie każą nam już długo czekać na to uni
-
O kurcze a już myślałem, że to się nigdy nie stanie.
Również zgłaszam swoją obecność, bo w antymaterialnym świecie Ogame nie mogę się odnaleźć.
Eshhh i znowu ciągłe pytania żony.... co Ty tak wstajesz w nocy? porypany jesteś czy co? :D:D10 lat gry w Ogame...
200 Starć Tytanów...
Tysiące wspomnień...
N C - Kalisto, H GROUP u45,u49 - all top 10
Supek, DILDO VAGINS, The Suppressor
OGAME - OFF
( 2006 <- -> 2016 ) -
Fox napisał(a):
Przydałby się antigame
Ale chyba "that's not gonna happen"...."Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona."
-
Pewnie ogłoszą w przyszłym tygodniu uni
-
Narzeczona mnie zabije
Moderator Indestructible:
Upominam za spam; proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Co wy po nocach gracie zamiast spać?
-
DLuGi xD napisał(a):
Narzeczona mnie zabije
Mnie dziewczyna też
Miała spokój przez pół roku no ale..."Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
No ja też bywało, że na Deimosie wstawałem o 3 w nocy, ale najgorsze jest, że ustawiałem budzik a ktoś obok spał i lekkie zdziwienie co ja robię xD
Uroki gry flotą -
Stare dobre czasy, i planety powyżej 325 pól?Rigel OFF - Montes
Vega, Antares ON - ManWithBeard
-
Patrząc po wpisach widzę, że spotka się Polska czołówka old playerów - a co ciekawsze pewnie i światowych. Byle tylko dali stabilną i niezbugowaną wersję kodu gry i będzie grubo. Pozdrawiam i powodzenia Polskie Ogame.10 lat gry w Ogame...
200 Starć Tytanów...
Tysiące wspomnień...
N C - Kalisto, H GROUP u45,u49 - all top 10
Supek, DILDO VAGINS, The Suppressor
OGAME - OFF
( 2006 <- -> 2016 ) -
-
jak nie bedzie astrofizyki to i ekspedyci nie bedzie mam nadzieje"Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona."
-
W odpowiedniej chwili zajrzałem po wielu latach zobaczyć co słychać na Ogame. Dwóch starych graczy z U46 i jeszcze jakiegoś, którego nie pamiętam powróci ;p.
Nawet jeśli tylko serwer będzie działał miesiąc to chyba na więcej nie znajdzie się wolnego czasu w życiu -
Jeżeli serwer będzie otwarty z góry ustalonym zamiarem zamknięcia go po jakimś czasie, to będzie to bezsensu.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Epic Blue!
Jo też zagram!
Będziecie mieli przyzwoitą farnę !
Nie mogę się doczekać!
Bądź prawdziwy, doceń prostotę bo życie to nie fotel na którym siedzisz z pilotem! -
Jako że w przyszłym tygodniu pewnie otworzą nowe uniwersum ktoś coś na temat tego czy to już będzie to epic blue czy jeszcze standardowa wersja 6.0.0
Moderator Indestructible:
Post przeniesiony do odpowiedniego tematu. -
Dajcie info tydzień wcześniej to będziecie mieli full serwery.
-
Yayy, tyle lat. Człowiek nagle wpada na pomysł, żeby zajrzeć. Trafiłam na odpowiedni moment. Mam nadzieję, że wszystko szybko dojdzie do skutku i będzie można farmić i złomować, tak jak to było kiedyś.
Pozdrawiam mordeczki z u39, jeśli jakiekolwiek tu są jeszcze ;d
Vega -
Witam
Dawno nie grałem będzie ponad 5 lat. Jednak ostatnio przez przypadek zobaczyłem że ma powstać nowe universum Epic Blue które ma cofnąć nas w czasie i przypomnieć jaki ogame był kilka lat temu. Co najważniejsze na tym serwie ma nie być antymaterii.
Czytałem trochę forum i widziałem że wielu graczy użala się że ogame się zmienił że teraz to gra typu pay to win.
Jestem ciekaw jak zapatrujecie się na te nowe universum które ma powstać?
Czy myślicie że może stara gwardia wróci do gry?
Jakie są wasze opinie, odczucia i przemyślenia na ten temat?
Pozdrawiam!
Super Moderator Toadie:
Przeniesione do właściwego działu. -
Ja jak najbardziej jestem gotowy do rozgrywki na nowym Uni... W sumie to już się nie mogę się doczekać, ponieważ sam miałem przerwę 5-7 lat i wróciłem na Ganimed. Bardzo miło by było, gdyby też nie było widać aktywności przy księżycach (tak jak kiedyś). No i ciekawe czy Uni będzie z Pancernikami i bombowcami czy też bez nich
-
całe szczescie ze od czasu do czasu wchodze na forum z ciekawosci:) miłe zaskoczenie napewno zagram PozdrawiamST=181
-
@up - wgrają ostatnią wersję Epic Blue. Będzie zarówno aktywność przy moonach jak i pc/bomby
-
Stary dobry ogame wraca ciekaw jestem jak to będzie wyglądać...
i ile ludu tam będzie znająć życie liczna przewaga polaków i niemców.. :PP
Bądź prawdziwy, doceń prostotę bo życie to nie fotel na którym siedzisz z pilotem! -
[MesaJah] napisał(a):
Stary dobry ogame wraca ciekaw jestem jak to będzie wyglądać...
i ile ludu tam będzie znająć życie liczna przewaga polaków i niemców.. :PP
Jestem niemal pewny ze serwer zapełni się w przeciągu paru godzin.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0