Tłumaczenie zgłoszone.
Dziękuję
Dziękuję
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Gully ().
Kopik napisał(a):
Wydaje mi się, że w jednej z ostatnich wersji został usunięty podobno problem, że podczas wyszukiwania gracza są ucinane koordynaty i inne szczegóły. Ja niestety mam nada poucinane.
john malkowitz007 napisał(a):
Witam
Zglaszam nastepujacy blad
Raport z powrotu reckow po zbiorce PZ
Od: dowódca floty
Twoja flota wróciła z planety Porzucona planeta na planetę Księżyc [xxxxxx].
Flota dostarczyła: 81.900 Metalu, 27.300 Kryształu i 0 Deuteru
Powinno byc wrocila z PZ
Zoonk napisał(a):
Zmiana ilości wysyłanych sond powoduje odwrócenie sortowania planet. Tak samo zmiana nicku i zmiana hasła. Nie wiem czy zmiana innych opcji w 'ustawieniach' też to powoduje.
Avinashi napisał(a):
Mając ustawione sortowanie planet wg współrzędnych [w górę], w momencie wejścia w ustawieniach i kliknięcia UŻYJ USTAWIEŃ, automatycznie zmienia kierunek sortowania planet w dół. Dzieje się tak, ponieważ w momencie przeładowania strony poprzez zapisanie ustawień kierunek sortowania sam z siebie zmienia się na "w dół". Chociaż i to nie jest regułą, bo nieraz samo z siebie klikając cokolwiek zmieni się kierunek sortowania planet...
Zoonk napisał(a):
Czasami po zmianie planet przy widoku stoczni, badań, obrony, surowców - wyrzuca na podgląd zamiast na analogiczne okno na innej planecie. Nie zauważyłem jeszcze w tym żadnej prawidłowości.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Crushader ().
Znane problemy:
Po utworzeniu nowego konta i otrzymaniu pierwszego zapytania buddy, powiadomienie zostanie wyświetlone w skrzynce odbiorczej. Zapytanie to może zostać zaakceptowane przez listę buddy, ale wiadomość nie zostanie wyświetlona, a powiadomienie pozostanie aktywne. Zespół ds. Rozwoju pracuje nad usunięciem tej niedogodności.
3 gości