A ja się pytam gdzie cycki dużej kobiety?
Gra o Tron
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Lolexxx można powiedzieć, że w jej wypadku z tyłu plecy,z przodu plecy Bóg ją stworzył tak dla hecy.
Podobno już nie będzie żadnych cycuszków. -
Ale może dla poratowania sezonu w następnym odcinku ten eunuch jeszcze ostatni raz z Missandei? To by było coś! Przebije kazirodztwo, gwałt i co tam jeszcze było -
Władcą 7 królestw zostanie homoseksualny murzyn pochodzenia żydowskiego.
Nie no kaszanka się porobiła przez ostatnie kilka odcinków Znając holiłudzkie produkcje na tronie zasiądzie Aegon, który przebaczy Denerys i będą wspólnie rządzić bo pokaże jej inną ścieżkę niż ścieżkę nienawiściIn a closed society where everybody's guilty, the only crime is getting caught. In a world of thieves, the only final sin is stupidity. -
Varys sam to wiedział wcześniej, on wszystko wie.
-
Niedostatki $ przykryli ogólną ciemnością, a Starbucka to otworzyli zza rogiem.
Chyba, że nie zauważyłem informacji o lokowaniu produktów.
ed:
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Poka Bydlaka Smierdziela ().
-
małe wyjaśnienie dlaczego jest tak ciemno, a kubka nie widziałem, aż sprawdzęIn a closed society where everybody's guilty, the only crime is getting caught. In a world of thieves, the only final sin is stupidity. -
-
Lekki spam,ale musiałem. Kilka lepszych memików.
Co zobaczył euron w zwiastunie 5 epizodu.
i.redd.it/z4jdaizibmw21.png
vs
i.redd.it/t31imgkntmw21.jpg -
Trochę lasów wycięli, co by ewentualni agresorzy nie mieli się za czym chować
Lwica jest boska :) -
Mam wielką nadzieję,że nie mówisz tego poważne.
-
Niech już ten Martin dziarga tą książkę, bo serial to... kończ Waść wstydu oszczędź.
-
-
To Cersei czy Danka będzie szaloną królową? Jak myślicie?
-
Aczkolwiek ze spojlerów jasno wynika która z nich.
Pozostaje mieć nadzieję, że obie zginą
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Miało byc epicko, miało byc pompatycznie... ilość debilizmów mnie przytłoczyłaIn a closed society where everybody's guilty, the only crime is getting caught. In a world of thieves, the only final sin is stupidity.
-
A mi nie chce się odpalić odcinek. Znowu przeciążenie serwerów?
-
-
Jak to mawia mój dziadek:
Mądry kręci dla zabawy, głupi patrzy bo ciekawy
Arya na białym koniu pędzi zabić królową? -
Kolejny odcinek nudny i głupi. Niech to się już kończy.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Spokojnie, wiele nie zostało.
"Dothraki kinda forgot they all died vs Night King"
Szkoda strzępić ryja na to co się odjaniepawliło.
Liczyłem, że Cersei zginie w jakiś bardziej wyrafinowany sposób.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Poka Bydlaka Smierdziela ().
-
A mnie się nadal podoba Już się wydawało, że Cersei wykończy ostatniego smoka, a tu, punkt po punkcie, wybili ją w całości, razem z poplecznikami. Czyżby szykowała się wojna Starków z Targaryenami? Trochę za mało czasu, ale może być ciekawie, zwłaszcza, że teoretycznie ostatnia wojna skończona
A co myślisz o potraktowaniu złotej kompanii, która była kreowana na oh i ah mająca w swoim zanadrzu 2000 koni,a ostatecznie zwaliła się na nich brama/mur?
I po co wychodzić poza mury skoro agresor nie miałam machin oblężniczych?
Jestem podziwu dla Danki jak szybko się uczy i umie cała flotę wziąć z flanki, kiedy to w poprzednim epizodzie Skorpiony strzelały z szybkością oraz celnością karabinu maszynowego.
Gdyby odcinek traktować jako oddzielną całość to był fajnie zrobiony, ale jest masa niekonsekwencji względem poprzednich epizodow tego sezonu. -
Poka_Bydlaka napisał(a):
A co myślisz o potraktowaniu złotej kompanii, która była kreowana na oh i ah mająca w swoim zanadrzu 2000 koni,a ostatecznie zwaliła się na nich brama/mur?
Poka_Bydlaka napisał(a):
I po co wychodzić poza mury skoro agresor nie miałam machin oblężniczych?
Poka_Bydlaka napisał(a):
Jestem podziwu dla Danki jak szybko się uczy i umie cała flotę wziąć z flanki, kiedy to w poprzednim epizodzie Skorpiony strzelały z szybkością oraz celnością karabinu maszynowego.
Dobry odcinek. Bylo dużo mięska. W sumie historia zatoczyła koło. Zaczęło się obaleniem Szalonego Króla i teraz na Żelazny Tron wraca Szalona Królowa.
Ciekawe czy Cersei i Jaime finalnie zginęli.
Generalnie mają w tym sezonie rozmach. $$$ to musiało sporo pójść na realizacje tego sezonu. Szkoda, że to już koniec. Rozstania bywają trudne. Czekamy na książkę.Make Beer, not War.
-
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
No i W KOŃCU koniec
Żadnych fajerwerków, żadnych niespodzianek. Ot, takie zwyczajne zakończenie. -
Po tym co nam zafundował 8 sezon, to normalne zakończenie jest miłym zaskoczeniem. Szału nie ma, tragedii tez nie. Ujdzie.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Bardzo dobre zakończenie. Bran klap klap
-
Mnie się zakończenie spodobało. Nie spodziewałem się takiego rozstrzygnięcia. Jon jednak został królem a zima się skończyła.
Teraz daj Bóg ksiazki i będzie można wrócić do tego ciekawego świata pieśni ognia i lodu.Make Beer, not War.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0