Toadie
- FA
-
-
Drakensang napisał(a):
Ulubiona książka Clancy'ego? Polowanie na Czerwony Październik. Oceniam na 8/10
Indestructible napisał(a):
Ogrze mój! Tygrysie!
Czo tu za jakieś nieznane osoby robią Ci krzywdę? Nie wiem właśnie :(
Czemu tak sobie pozwalasz? Bo jak doskonale wiesz, jestem osobą niezwykle kulturalną i dobrze wychowaną, czyż nie? :>
Chciałbyś zostać moim testerem żywności? Jeśli to oznaczałoby jedzenie (smaczne oczywiście i w dużej ilości) za darmo, to biorę tą robotę! :D
Wyczuwam dzisiaj 'dłuuuugie posiedzenie'. Obyś była złym prorokiem
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Cześć,
Jaka kategorie quizuw lubisz a jakiej nieznosisz?
Ulubiony film?
Ulubiona postac z dziecinstwa?
Edit:
Wkradl sie brzydki ortograf uw zamiast ow ;(Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez rqewfrsgdg ().
-
sanecrossek napisał(a):
Cześć, Bry
Jaka kategorie quizuw lubisz a jakiej nieznosisz? Chyba astronomiczne
Ulubiony film? Stowarzyszenie umarłych poetów
Ulubiona postac z dziecinstwa? Tsubasa Ōzora Właściwie zawsze wolałem Misakiego, ale jednak podczas meczów każdy chciał być jak Tsubasa. No chyba, że się stało na bramce, to wtedy jak Wakabayashi :D
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
to delete
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez rqewfrsgdg ().
-
sanecrossek napisał(a):
Dlaczego taki nick? Nick jest dziełem przypadku. Grałem kiedyś z całkiem innym nickiem, ale dostałem nowe konto więc musiałem tna szybko wymyślić nowy, tymczasowy nick. Nie pamiętam już czemu padło na Toadie, ale ten "tymczasowy" nick jakoś tak został :) A nie np. Toadwart czy Toudie Toadwart to nie jest popularna wersja w Polsce, no a Toudie to jakiś przekręcony zapis, więc nawet nie wiem czemu miałby być brany pod uwagę ;)
Co sądzisz o Tygrysach a co o Smokach?Czy mogłyby żyć razem na nizinnym terenie? Nie wiem czy by mogły, ale wątpię. Jedno wredniejsze od drugiego :P
Cebula co to takiego dla ciebie? Coś co potrafi zepsuć każde danie :(
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
to delete
-
sanecrossek napisał(a):
Dlaczego mrowki sa male? Bo nie potrzebują być większe
Czy zlo jest zle,czy ma przejawy dobra? Zależy jak bardzo złe jest to zło
Dlaczego kanaly w telewizji nie zaczynaja sie od #? Bo nie ma takiej potrzeby, więc po co dawać jakiś niepotrzebny znak na początku?
Jak dluga jest liczba rzeczy ktorych nie zrobiles? Nie robiłem takiej listy więc nie wiem :(
Ile lat chcesz zyc? Aż do śmierci
Co Ci sie podoba n IRC? Nie wiem, ale pewnie coś takiego jest, bo jednak wchodzę ;)
Dlaczego prowadzisz quizy? Bo przejąłem to po poprzednim moderatorze nauki. I tak zostało.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
to delete
-
sanecrossek napisał(a):
Jakie filmy,muzyke polecasz? Oj, jakbym zaczął wymieniać wszystko, co mogę polecić to limit znaków dla posta mógłby się wyczerpać :(
Czy sluchasz muzyki bez slow? W sensie, że muzyki instrumentalnej, czy że jestem cicho podczas słuchania? Lubię utwory instrumentalne, tu są dwa moje ulubione: klik i klik. W przypadku tej drugiej piosenki uwielbiam szczególnie to co jest od 2:38 do końca, choć początek też najgorszy nie jest ;)
Czy muzyka jest dla Ciebie przejawem przekazywania emocji,historii? Do tego też może służyć. Tekst nie jest najważniejszą dla mnie rzeczą w muzyce, ale piosenki z dobrym tekstem na pewno słucha się lepiej od takiej z kiepskim tekstem. Pewnie dlatego jedną z przyczyn tego, że nie lubię Hip Hopu sa właśnie teksty, pisane ewidentnie przez idiotów dla idiotów.
Czy uwazasz ze ludzie funduja sobie cierpienie?Dlaczego tak/nie? Fundują sobie, bo pewnie nie zawsze są świadomi skutków tego co robią.
Co sadzisz o marnowaniu/niszczenih rzeczy ktore moga pomoc innym? Nie lubię marnotrawstwa, ale uważam też, że każdy ma chyba prawo robić ze swoją własnością to co sam chce.
Czy segregujesz smieci? Nie, bo te posegregowane przez nas śmieci i tak trafiają do jednego pojemnika gdzie się wymieszają, a są potem segregowane w sortowni. Po co mam więc cokolwiek segregować? ;)
Dlaczego zyjemy w swiecie malych zmian na wielka skale,ktore zmieniaja bardziej sposob zycia,niz ich zachowanie wobec swiata? Nie mam pojęcia.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Czemu nie lubisz pomarańczowych smoków? Słyszałem, że faszerowany ogr z rusztu jest bardzo dobry, potwierdzisz?However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
“The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."GO - 2015-2016 -
Drakensang napisał(a):
Czemu nie lubisz pomarańczowych smoków? Słyszałem, że faszerowany ogr z rusztu jest bardzo dobry, potwierdzisz? Jak to nie lubię pomarańczowych smoków? Zapewne lubię, tylko nigdy nie miałem okazji jeść Ale to jest do nadrobienia
Co do drugiego pytania, to naprawdę nie wiem, jak można chcieć jeść tak szlachetne stworzenia jak Ogry? :(
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Ulubione radio?
Ulubiony kanał TV?
Kto Twoim zdaniem w ówczesnych czasach zasługuje na nagrodę nobla? -
Mari napisał(a):
Ulubione radio? Last.fm się liczy? Bo radia słucham tylko jak jadę autem. Skaczę wtedy między kilkoma stacjami i słucham tej która w danej chwili puszcza najlepszą piosenkę.
Ulubiony kanał TV? No i znowu problem, bo TV właściwie nie oglądam, poza sportem od czasu do czasu. Uznajmy więc, że ulubionym kanałem jest C+ Sport :)
Kto Twoim zdaniem w ówczesnych czasach zasługuje na nagrodę nobla? Zależy w jakiej kategorii ;)
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Czemu uważasz, że ogry są szlachetnymi stworzeniami? Szlachetne są gryfy, smoki, lwy, tygrysy i kilka innych ras, ale nie ogry.However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
“The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."GO - 2015-2016 -
Drakensang napisał(a):
Czemu uważasz, że ogry są szlachetnymi stworzeniami? Szlachetne są gryfy, smoki, lwy, tygrysy i kilka innych ras, ale nie ogry. Uważam, że są szlachetne, bo są A z tą szlachetnością tygrysów to pojechałeś po bandzie :D
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Ogry są szlachetne w jednej wypadku. Gdy są nabite na rożen nad ogniem. W innych wypadkach, nie są szlachetne.However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
Drakensang napisał(a):
Ogry są szlachetne w jednej wypadku. Gdy są nabite na rożen nad ogniem. W innych wypadkach, nie są szlachetne. Nie skomentuję tego...
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Ulubiony gatunek zwierząt?
Czemu ogr, a nie troll?
Ulubiona mitologia i postać z niej?However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
Toadie napisał(a):
A z tą szlachetnością tygrysów to pojechałeś po bandzie
Chyba się smrodzi zapomniałeś!
Kto jest gorszy? Ja czy Mati?
Czemu on?
Czemu nie chcesz zostać zjedzony?
Czemu ludzie uważają Cię za leniwego?
Czemu słuchasz brzydkiej muzyki? -
Drakensang napisał(a):
Ulubiony gatunek zwierząt? Uwielbiam pająki, bardzo fascynujące i łdne zwierzęta, bardzo mi imponuje ich przystosowanie do łapania ofiar. No i pajęczyna jest materiałem tak świetnym, że ludziom nadal nie udało się stworzyć nic o nawet zbliżonych właściwościach. Poza pająkami bardzo lubię też gatunek zwany canis lupus familiaris ;)
Czemu ogr, a nie troll? Bo ja wiem czemu? Toadie zawsze był ogrem i już :)
Ulubiona mitologia i postać z niej? Świetna ale zarazem niedoceniana i mało poznana jest mitologia Słowian, ale ulubionej postaci nie mam.
Indestructible napisał(a):
Toadie napisał(a):
A z tą szlachetnością tygrysów to pojechałeś po bandzie
Chyba się smrodzi zapomniałeś!
Kto jest gorszy? Ja czy Mati? Każde z was jest wredne na swój sposób, nie da się porównać i wybrać gorszego ;)
Czemu on? Jak wyżej :P
Czemu nie chcesz zostać zjedzony? Bo bycie zjedzonym mogło by sprawić mi pewne trudności w dalszym życiu....
Czemu ludzie uważają Cię za leniwego? Kto tak uważa?! Dawać mi ich! :<
Czemu słuchasz brzydkiej muzyki? Bo czasem nie mam innego wyboru Jak w pracy jest akurat ustawiony RMF czy Zetka i puszczają "hity" zespołów typu Enej, Feel, wszelkiej maści Hip Hopy, czy co najgorsze Bednarka, to płaczę w duchu, ale chcąc nie chcąc słucham brzydkiej muzyki... No ale podobno cierpienie uszlachetnia itd :P
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Co powiesz o Amon Amarth?However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
Że w życiu o nim nie słyszałem.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Co??
Amon Amarth "Deceiver of the Gods" (OFFICIAL VIDE…: youtu.be/CpAcxbtXUgQ
Link do jednej z ich piosenek. Radzę uważać z głośnością, bo są głośni.However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
Posłuchałem, i kompletnie nie trafiają w mój gust muzyczny.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Czy warto uczyć się geografii? Jeśli tak to czemu?
Ulubiona dziedzina geografii to?However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
Drakensang napisał(a):
Czy warto uczyć się geografii? Jeśli tak to czemu? Jak ktoś lubi, to czemu nie Ale studiów w tym kierunku zbytnio nie polecam.
Ulubiona dziedzina geografii to? Chyba geomorfologia :)
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Toadie napisał(a):
Drakensang napisał(a):
Czy warto uczyć się geografii? Jeśli tak to czemu? Jak ktoś lubi, to czemu nie Ale studiów w tym kierunku zbytnio nie polecam.
Ulubiona dziedzina geografii to? Chyba geomorfologia :)
Czemu je polecasz?
Teraz się zastanawiam jaki zestaw rozszerzeń wziąść i geografia jest na trzecim miejscu po historii i po WOS. Plus mojego liceum, że w pierwszej klasie muszę je wybrać.
Jaki jest ulubiony gatunek muzyki Ogra?However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
Drakensang napisał(a):
Czemu je polecasz? Pisałem, że nie do końca je polecam, ale na pewno są to ciekawe studia :)
Teraz się zastanawiam jaki zestaw rozszerzeń wziąść i geografia jest na trzecim miejscu po historii i po WOS. Plus mojego liceum, że w pierwszej klasie muszę je wybrać.
Jaki jest ulubiony gatunek muzyki Ogra? Rock progresywny :)
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Siema siema koleżko!
Co Cię najbardziej motywuje?
Wymień swoje trzy wady.
Co uważasz za swoją największa porażkę?
Jak widzisz siebie za 5 lat?
Ile chciałbyś zarabiać?
Nie wydaje Ci się, że to pytania z rozmowy o pracę?
Chyba dobranoc
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0