Toadie napisał(a):
Siema kruszonka o/ hej Ogrątko :)
Na początek gratulacje/wyrazy współczucia (wybierz sama to co jest odpowiednie :P), bo jutro minie Ci 2 lata w zielonych, a wczoraj minęło Ci 3 lata w pomarańczowej części teamu. hehe dziękuję Kurde ten czas tak szybko mija, że nawet nie zauważyłam że rocznica jest :(
Szybko minął Ci ten czas w teamie? Bardzo szybko :)
Żałujesz lub żałowałaś kiedyś decyzji o dołączeniu do teamu? Nie żałuję i chyba nigdy nie żałowałam. Czasami były chwile zwątpienia gdy gracze dawali mi w kość, ale ogólnie cieszę się że tu jestem!
Co Cię skłoniło do napisania podań? Do pomarańczek: namówił mnie etiud, a jeżeli chodzi o zielonki to kusiło mnie dość długo i namawiał Cez. Ale próbował mnie wcisnąć w złe działy aż w końcu zgadałam się z Dziubą i on przypieczętował mą decyzję :D
Zauważasz zmiany w obu teamach pomiędzy tym co było wtedy, a teraz? Tak, w jednym widzę zmiany na lepsze w drugim na gorsze Ale nie zdradzę w którym teamie jakie zmiany
Jest coś, co się zmieniło i za czym tęsknisz? Tęsknie za ludźmi, którzy odeszli a którzy wnosili dużo radości i śmiechu na kanałach IRC :)
Jak Ty się zmieniłaś przez ten czas? Hmm.. zmieniłam się głownie za sprawą przewrotu w życiu osobistym. Od lutego już trochę inaczej podchodzę do teamowania. Wcześniej byłam nakierowana na pracę typu "bot" a teraz już spokojniej do tego podchodzę. Wiem, że i Tobie dałam popalić swego czasu i za to Cię przepraszam Z wiekiem ludzie mądrzeją i inaczej patrzą na pewne sprawy.
Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
moją ogejmową encyklopedią jest ciap!