Przyklejony thug life [DOLAR] vs Shamman - 75417,3%

• Quantum [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• thug life [DOLAR] vs Shamman - 75417,3%

POZDRO DOLAR

[center]Starcie z 2015-01-24 01:42:40 następujących flot:

Agresor thug life [DOLAR] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 1.852.071
    Bombowiec 1
    Panc. 200.114
    Niszcz. 106.338

Obrońca Shamman (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    G.Smierci 1.024
    Obrona:
    Wyrz.rak 3.104
    Plazma 20
    M.powloka 1
    D.powloka 1

...po 2 rundach:

Agresor thug life [DOLAR] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 1.764.376 -87.695
    Bombowiec 1
    Panc. 190.670 -9.444
    Niszcz. 101.374 -4.964

Obrońca Shamman (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 30.256.739 metalu, 13.668.116 kryształu, 5.224.263 deuteru.

Agresor stracił łącznie 1.774.020.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 10.248.928.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 4.174.971.499 metalu i 3.366.758.500 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 75417,3%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 3.360.983.238, K: 2.666.771.616, D: -210.895.737, P: 5.816.859).
    Bilans obrońcy (M: -5.152.423.939, K: -4.109.986.116, D: -1.029.419.263, P: -10.291.829).
    *Przy założeniu że agresor zebrał cały złom.
    Created by cuteConverter v 0.3.3 - Adam Woźniak[/center]

szczekac
    10.05.2015 END!
  • MoonDragoon napisał(a):

gościu chciał sprzedać konto :D
    teraz trochę potanieje :P
    Graty
    Witam,
    To jakieś oszczerstwo wobec mnie. Skąd posiadasz takie informacje?? Jedyna prawda w tym wszystkim to co napisał Torquemada..
    Myślałem, że to się nie pokaże w starciach tytanów, ja bym się wstydził wstawiać takie coś..

Miałem sobie darować... ale za taką obrazę to ja dziękuję.. Proszę info poniżej niech wszyscy widzą i wiedzą..Gracz proponuje wspólną grę..

Info to że nie chce mi się grać bo takie info nie raz pisałem na w sojuszu (z różnych względów) ale to oznacza, że nie chce mi się flocić.. Pozatym gra się nie rozwija..Ale głównie brak czasu dlatego jestem górnikiem.. Jak zobaczycie sobie to konto ustawione nie jest typowo pod górnika mogę z niego grać UFS .. Poza tym ja nie "odziedziczyłem" konta top 2.. Sam doszedłem tak daleko.. Z tym, że ostatnie planety stricte pod EKO z racji braku czasu.. Jak napisałeś "Gościu" to się mylisz ja gram dla przyjemności.. A tylko brak czasu mnie ogranicza.. Wydałem tyle antymaterii aby na szybko wybudować 9,4 k recyków po czym je skasowałem kilka h temu też tracąc antymaterię.. Niestety nie udało się ochłapów zebrać.. Poniżej mały wycinek z rozmowy z 20 min po wysłaniu gąsek, mogłem je wycofać!!!! Walka była o godz 01:42:40..

Rozwijając temat jak mnie zjechał Pawelos jak dobrze pamiętam około 100 gąsek to mu pogratulowałem. To było dawno i wtedy to było dużo dla mnie.. Ale to co tu jest to jakaś porażka jak dla mnie i to nie moja (pod względem ekonomicznym oczywiście, że tak).. Nie wiem kilka.. razy rozmawiałem z Fundacją, którego pozdrawiam .. Sprawa jasna: rozmowa - rozmową.. gra - grą.. Gracz Ira - nie mam z nim kontaktu, kilka razy mnie zjechał i zażaleń też nie mam bo to jest gra.. Ale żeby do takiego poziomu się zniżać i oszukiwać to brak słów..

Od:thug life [x:xx:xx]
    Do:Shamman
    Temat:Nie dotyczy
    Data:23.01.2015 22:51:43

jak masz jakis fajny cel mozemy poleciec mam 3k gs :)

..Gracz jest blisko mnie .. Wiadomo, że widział gdzie lecę.. Napisałem, że już puściłem lot a gram ze służbowego laptopa ale mam ciekawe miejsca a tam potrzebne są 4-5 k gwiazdek albo i więcej.. a łupy porządne.. i się zgadzam.. Odpisałem, że następnym razem jak będę przy kompie to się odzywam.. Zresztą zobaczcie sobie na godziny rozmowy.. lot trwał jak dobrze pamiętam 1h 25 min w jedną stronę mogłem się w każdej chwili wycofać.. Ja gram inaczej dbam o swoją opinię. Podstępnie ale udało się thug life mnie zjechać.. Także mogę Tobie też pogratulować i więcej takich błędów nie popełniać..

Pozdrawiam,
    Shamman
  • hehe, dobra historia Shamann :) jak to przeczytałem oplułem monitor :D

nie wiedziałem z czego się smiać:

1. z tego że jesteś naiwny.
    2. z tego że nie znasz poczynań szpryca - akcja klasyk.
    3. z tego że top 2 potrzebuje do lotu takiego leszcza jak ty

wierze Ci że doszedłeś do wszystkiego sam, nie oszukiwałeś i jesteś porządny, ale jednocześnie szpryc wydymał już tak wiele osób które opisywały to na forum że jakoś trudno tobie współczuć...

p.s. napisz do szpryca może da Ci coś na odbudowe :D

Prawo niesie ze sobą obowiązek, a ci którzy nie wypełniają swoich obowiązków, nie zasługują na żadne prawa

Quantum - top 13 - Off