Przyklejony Top 1 SOLO; pluszowy [FenikS] vs Sasik [B-N] - 4054,22%

• Sirius

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Top 1 SOLO; pluszowy [FenikS] vs Sasik [B-N] - 4054,22%

Pluszowy ponuro przechylał ciężki kufel piwa. Długie łyki zimnego złocistego płynu
    na chwilę orzeźwiały, by za chwile wypłynąć potem na rozpaloną upałem skórę. Odstawił
    ze stukiem prawie już puste naczynie i rozparł się wygodnie w rzeźbionym fotelu.
    Rozległ się głośny hałas. Szybkie spojrzenie w dół uspokoiło go. To tylko jego wyciągnięte nogi
    poprzewracały stojące pod ciężkim masywnym stołem z mapami szkło. Puste szkło.

Westchnął i nalał sobie znowu do pełna. Sasik był w sumie ok. Poza obecnym sojuszem oczywiście.
    Wywodził się jeszcze z tych szalonych i narwanych watażków z Ostatnich Czystych Bandytów.
    Tych co grali bez magii. Bez antymagii. Podniósł kufel.
    - Za Sasika i jego koniec - mruknął do siebie ponuro.
    Kilka kolejnych głębokich łyków piwa. Lżej. Ale nie tak jakby chciał. Jego ludzie napracowali się
    dziś a kiedy już wrócili po krwawej jatce - największej od niepamiętnych czasów co się okazało?
    Że Solo - stary chciwy i sprzedajny mag ograbił część pobojowiska. Pluszowy wzdrygnął się.
    Powiadali że on sprzedał swego brata Bezimiennemu by dostać jego wsparcie.
    Ciało zrodzone z ciała jego matki obdarł ze skóry i w takowej postaci przykuł swą wolą
    by mu woźnicą było w jego trupim zaprzęgu.
    Ten którego lubią dzieci wzdrygnął się na samo wyobrażenie takiej potworności.
    - Solo ...
    Dopił piwo.
    - Albo Graf ...

Kilka godzin wcześniej :

Agresor pluszowy [FenikS]

Flota:
    M.transp. 9.033
    L.myśliw. 151.086
    C.mysliw. 407
    Krazownik 18.358
    O.wojenny. 159
    Panc. 10.678

Obrońca Sasik [B-N]

Flota:
    M.transp. 3.689
    D.transp. 1.462
    L.myśliw. 55.436
    C.mysliw. 255
    Krazownik 6.359
    O.wojenny. 1.659
    Recykler 4.200
    So.szpieg. 166
    St.kolon. 2
    Bombowiec 11
    Panc. 6.263
    Niszcz. 351

...po 5 rundach:

Agresor pluszowy [FenikS]
    Flota:
    M.transp. 5.511 -3.522
    L.myśliw. 91.319 -59.767
    C.mysliw. 299 -108
    Krazownik 17.469 -889
    O.wojenny. 159
    Panc. 10.677 -1

Obrońca Sasik [B-N]
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 16.580.468 metalu, 15.335.167 kryształu, 22.456.663 deuteru.
    Przejął 2.331.666 metalu, 2.331.666 kryształu, 2.331.667 deuteru.
    Przejął 1.597.578 metalu, 1.390.028 kryształu, 3.262.393 deuteru.
    Przejął 798.789 metalu, 695.014 kryształu, 1.759.881 deuteru.

Agresor stracił łącznie 280.102.000 jednostek, z dofarmieniem 280.102.000.
    Obrońca stracił łącznie 1.193.611.000 jednostek, z dofarmieniem 1.193.611.000.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 252.643.800 metalu i 152.778.300 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca wynosi 4054,22%

Z czego 834,93% z floty agresora, a 3219,29% z floty obrońcy.

Bilans agresora (M: -89.844.499, K: 39.895.875, D: 28.017.604, P: -21.931).
    Bilans obrońcy (M: -658.651.501, K: -455.506.875, D: -150.323.604, P: -1.264.482).

Udało się zebrać 93.650.000 metalu i 93.650.000 kryształu.

Gdyby nie Solo byłoby prawie 200 kk na +
    a tak to powiedzmy że na zero

Starcie zupełny spontan. Bez przygotowania.
    Usiadłem do kompa odpocząć i zobaczyłem 22 min na moonie na którym Sasik trzymał flotkę.
    Telepek i lot bez zbierania całej floty i recków.
    W sumie zaskoczony byłem że weszło.
    A zaraz potem od razu Graf i Solo posłali recki i zaczęli kombinować z kontrą na recki
    Jak zwykle im nie wyszło bo to i bo tamto a bym spokojnie mógł sporo stracić.
    Tym bardziej że potem musiałem z fona podglądać.
    Graf mi napisał pw "i jak tam ze złomem ?"
    znaczy chyba był zadowolony że udało im się połowę złomu po dobrym koledze pozbierać
    Fajny powód do zadowolenia ;)
    Sasik - tak szczerze jak w historyjce to nie czuję zadowolenia ze złomu.
    Ale widziałem że uni Cię męczy i mam nadzieję że potraktujesz to jako uwolnienie od obowiązku.
    Przypuszczam ze powinienem pożyczyć najlepszego w życiu i tego życzę.

Każdy z kim mieliśmy styczność odciska ślad na naszej duszy.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pluszowy ().

• Pluszowy, wielkie graty wlotu, i wielki szacun za wpis. Dolaczam sie bez zlosliwosci do zyczen dla Sasika - powodzenia. Co do podkradania zlomu, to nie dziwota patrzac na towarzystwo. W sumie az dziwne ze Sasika nie dofarmili jak juz mu zdjales flote :P
  • Spontan udany jest czego gratulować, wynik STarcia ''Obleciał Cały Bezkres'' galaktyczny ze się Towarzysze zlecieli jak sępy, sami urażeni gdy się im złom podbiera i krytykują a tu ... Pozdrowienia dla sasika w realu, miłego :)

P.S. pluszowy jak to masz w zwyczaju chyba odbierzesz co swoje :D
    Maszeruj albo Giń
  • hukło...
    zatrząsło...
    a co miało spaść-spadło ^^
    Podium Sylwek Twoje, i aby wbić się na chociażby ostatni jego szczebel trzeba będzie już nie farta, ale troszkę skilla 8-)
    Wlot na TOP1 SOLO bez strat, rzadko można znaleźć nawet i na starych uni.
    Tobie to się udało :graty:
    Sasika flotka nie raz stała bez opieki, co nie jeden z FenikSów zauważył, więc było tylko kwestią czasu kiedy obróci się w śrubki na pz.
    nie mniej jednak życzę mu odbudowy, bo to chyba jeden z ostatnich graczy byłego OCB.
    tak więc Pluszowy przetapiaj w ciężki sprzęt
    Sasik dbuduj się i pokarz,że moża
    a zlodziejom złomu, którzy nie raz gratulowali postawy swoim ofiarom, gdy nie podbierali śrubek...
    KIJ W OKO :noob:
    Nawet najgorszy fleet save, jest lepszy niż jego brak.
  • Bardzo przykre to starcie bo na naprawde dobrej osobie ktora i do lotow i do flaszki ehhh... Wypadaloby pogrotulowac, ale nie gratuluje jak mi kolega pada taki zwyczaj.

A co do zlomu. Jak to kiedys ktos mi napisal, chyba to byl ten kogo lubia dzieci cyt " Najwazniejsze ze zlom jest w sojuszu";)

A co do odebraniu zycze powodzenia ;}
  • moher,zauważyłem ostatnio,że na każdym uni jest jakiś troll, który neguje wszystko co nie jest jego dziełem...
    ale z Tobą to jest już lekka przesada, bo trolujesz wszędzie i na prawie każdym serwerze...
    na 69,Y,M,T,X..
    nie chce mi się szukać dalej Twoich postów, a te znalazłem przez ostatnie 5min...
    tak więc nie smrodź tu swoimi wypocinami z pod bereta czegoś o czym nie masz pojęcia!!!

wracaj w wirtualny świat cyferek tam gdzie Cię znają i maja o Tobie już dawno określone zdanie.

SzO Sasik 8-)
    SZP Sylwek ;]
    Nawet najgorszy fleet save, jest lepszy niż jego brak.
  • Ładne osiągniecie dla Pluszowego - 4000% to naprawdę dużo. Szkoda Sasika bo w porządku gracz się wydawał. Ale to taka gra. Sasik będzie odbudowa czy koniec gry?.
    Cudok dostał złoma i teraz ładnie przedzie , przemysll to by nie rezygnować :)

Pozdrawiam

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez SirGuardian ().

• Wlot godny mistrza i takim zresztą jesteś Sylwek!!!! Gratulacje za sam procent- 4000% to kosmos, jak i takiej potężnej floty.

Szkoda Sasika, ale prędzej ,czy później, to się musiało stać.

Osobiście życzę Ci Sasik - jak najwięcej radości w realu i uwolnienia się od tego nałogu. Z pewnością nie jeden klnie na Ogame, ale gramy dalej :P Żonka moja, czasem się pyta - co masz z tego wpatrywania się w te cyferki i stukania w kalkulator? Hmm......

Sylwek gratulacje raz jeszcze!!!!
  • moherowy beret napisał(a):

rw z cyklu stało i się przelało
    każdy zmęczony weteran lubi widać kasiorke z przelewu
    flota przetopiona 20 min po powrocie recków
    no dobrze przygotowany spontan
    na 6 gdyby nie lipa z reckami
    ciekawe ile zer było w przelewie bo na pewno nie 6 :E

Odezwała się osoba która kupiła konto Bandyty :)
    i to nie za grosze XD Więc komentarz nie na miejscu ...

Misiu czym jest ten złom przy takim pięknym % i to na elicie OCB złom się nie liczy bo to było pewne że jeszcze spróbują Ci to odbić ale co zrobił Graf na tym uni bez Pluszaka ? nic ...

Sasik powodzenia bo pod koniec gry mojej na tym uni pokazałeś że jesteś dobrym graczem i nie tak narwanym jak reszta OCB :)
    Powodzenia w Realu bo pewnie nie będzie obudowy ;)
  • Piękny %, a starcie masakra.

Sasik jaki był taki był. Na tym uni dał się poznac jako dobry gracz, ale też najbliższy ZM - normalnie beton OCB :D więc chyba idąc w ślady poprzednika nabrał wody w usta i pewnie nadal w szoku.

Szkoda, że ci Pluszowy z tym złomem wyszło tak a nie inaczej.

Sasik jak szok minie może jednak zdejmiesz urlop, w końcu złomu sporo macie a dobrych graczy na uni nigdy za wiele ;)
    Tak więc szybkiego powrotu i i jeszcze szybszej odbudowy życzę.

Pluszowy - to teraz czekam na 5k+... ;)
  • Prędzej czy później "TO" paść musiało. Właściciel chyba już jakiś czas temu stracił ochotę do gry, niemniej ogromne gratulacje za % . Robi wrażenie.
    Szkoda że ze złomem wyszło tak jak wyszło...
    Sasikowi powodzenia w realu.