Gootek napisał(a):
To mówisz, że masz darmową wyżerkę z Kebaba Pewnie, kebab o mnie dba. Nie wiem w sumie czemu, ale.. :D
Czym dla Ciebie jest życie ? Życie to czas dany nam, który w każdej chwili może zostać zabrany. Nie wiem, nie umiem tego określić. Życie to krew, pot, łzy ale i chwile szczęścia, uniesień i namiętności. To czas, kiedy możemy się spełnić.
Jaką cechę u siebie chciałabyś zmienić, a jaką wzmocnić ? Hm, dobrze mi jest ze sobą. Wiem, że mam wady - nawet sporo wad, ale właśnie one mnie definiują, czynią mnie specyficzną. Nic nie chcę zmieniać. c;
Co robisz gdy Jesteś w podłym nastroju, a pogoda psuje go jeszcze bardziej ? Robię sobie kubek kakao.. ewentualnie cztery. Kładę się na łóżeczku, przykrywam kołderką i chowam nos w książkę. To najlepszy sposób. Uwielbiam to.
Co jest dla Ciebie esencją życia ? Osiągnięcie kompromisu, zaznanie wszystkich uczuć, których doświadczyć możemy i "zdobycie" ludzi którzy kochają mnie, i których również ja kocham.
/me robi unik i Tigerusek wgryza się w kubek kakao Ha, wiesz co lubię! Mru!
Witcher napisał(a):
Highlighta jakiegoś tu miałem, ktoś coś chciał? Pewnie, że tak. Zawsze czegoś od Ciebie chcę!