Przyklejony ACS : tsubasa , Fechdk , Ira[ZLY SEN] vs dlis [SFA] - 129 694,49%

• Quantum [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• wladeczek napisał(a):

:wrr:
    no no akcja że aż klaskać tylko jak to prawda że miał w znajomych i zrobił na pewniaka atak to tylko wstyd dla IRY
    takie zachowanie jest żałosne no ale jak widać przykleiło się dwóch bohaterów do top 1 i atak zrobili może tsubasa do ZS zostanie przyjęty O_O
    obrońcy SZO

a Tobie nie jest wstyd takich kretynizmów pisać? A co to kogo obchodzi, że tsubasa miał dlisa w buddy?
    Zrozumiałbym pretensje dlisa i całego SFA do tsubasy, ale pretensje postronnych osób i to jeszcze do ZSu? Przecież to jest żałosne, już widzę jak każdy z Was otrzymując wiadomość o niepilnowanej flocie na prawie 130k % odpowiada
    a masz go w buddy? bo jak masz go w buddy to nie lecę, to nie fair
    , jesteście śmieszni.
  • co znowu ira zla ? i fech tez
    troche lykniete wiec swoje 3 grosze chetnie tez napizse
    CO MNIE JAKIES BUDY OBCHODZI
    BUDY JEST DLA LAMUSOW nigdy budy nie mialem i miec nie chce /

co tam trybson sapiesz? tsubasa co robi sprzedaje :D haha dobry zart - pierwsze slysze szkoda ze nie mi , ladna macie fantazje chlopcy : )
    edit;
    naskocz mi na pedzelka

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez .pl1 ().

• Ira skończ już, bo śmierdzi desperacją żeby mieć ostatnie słowo.

Puste pier...e to większość tego co tutaj się odbywa. Jakbyś Ty czy ktokolwiek z was miał dowody pushu czy innych krzywych akcji u wspomnianych osób to byś je udupił. To samo gdyby inni mieli dowody na wasze pushe. Więc skończcie już z tymi żalami. Polityka GF jest taka, żeby za dużo banów nie było stąd też można znacznie więcej niż w początkach gry gdy bany sypały się koncertowo, nie mniej bez dowodów można tutaj tylko budować coraz większy współczynnik politowania dla siebie.

Wlot jest, procent ładny, a jak było to się nie dowiemy, bo praktyka pustego pierd...a i przekrzykiwania się jest standardem w tym dziale ST.

PS. W kwestii buddy poćwicz logikę, bo czy Ty masz atakowanego w buddy czy ma go twój ACS to i tak jest to żałosna praktyka. Oczywiście, że nie łamie to zasad gry, ale świetnie świadczy o uczestnikach. Poza tym skoro jest dla lamusów, a Ty jesteś pro to na ch.. z lamusami latasz?
  • zawsze mnie zastanawialo ze czlonkowie teamu i ex czlonkowie mysla strasznie krotkowzrocznie
    otoz jest wiele mozliwosci dlaczego nie moge go udpupic , moze dlatego ze slepa dostaje surowce od kogos kogo znam kto te surowce sprzedaje ? i nie chce mu psuc biznesu ? bo niby po co.

moja logika ma sie dobrze , zorzumicie ze dla nas wy jestescie niczym innym jak metalem i krysztalem , nawet jak jabym wszedl w posiadanie tego budy to tez bym polecial , i co z tego .
    po co mial budy , po co komus ufal ? tu sie nie ma co przekrzywiac jest jedna strona my potem jest wielka otchlan i dno i potem wy . reszta uni . nawet gdy zs nie gra nie jestescie w stanie nic nam zrobic. NIC... lamagi od siedmu bolesci . smieje wam sie prosto w twarz i czekam na wasza reakacje na wasza odpowiedz na wasze wielkie niszczenie :D , jestescie smieszni i slabi .
    a kiedys te Q polacza do F i wtedy dopiero zobaczycie ZS . bo to co tu jest to zabawkowe floty.

nie musze miec ostniego slowa jestescie slabi byliscie slabi i bedziecie slabi .

misthunterze pokaz cos w grze a nie na forum - bo w potyczkach slownych napewno wygrasz:D nie znam sie na tym i slabo to ogarniam .
    i jak mowielm CALE UNI JEST DLA NAS METALEM I KRYSZTALEM . nie znaczycie nic i jestescie tak slabi ze az szkoda tu z wami grac .

edit:
    i co z tym zrobicie , nic bo jak wyzej:D
    wasz ruch : )

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez .pl1 ().

• .pl1 napisał(a):

co znowu ira zla ? i fech tez
    troche lykniete wiec swoje 3 grosze chetnie tez napizse
    CO MNIE JAKIES BUDY OBCHODZI
    BUDY JEST DLA LAMUSOW nigdy budy nie mialem i miec nie chce /

co tam trybson sapiesz? tsubasa co robi sprzedaje :D haha dobry zart - pierwsze slysze szkoda ze nie mi , ladna macie fantazje chlopcy : )
    edit;
    naskocz mi na pedzelka
    Problem masz i z czytaniem i pisaniem, odstaw alko, trawe i wyjdź z domu raz na tydzień chociaż bo stan Ci sie mocno pogarsza. Poza ogame też jest jakiś świat, naprawdę. Trzymam kciuki, jak nie możesz trafić do drzwi w domu zadzwoń po straż.

.pl1 napisał(a):

zawsze mnie zastanawialo ze czlonkowie teamu i ex czlonkowie mysla strasznie krotkowzrocznie
    otoz jest wiele mozliwosci dlaczego nie moge go udpupic , moze dlatego ze slepa dostaje surowce od kogos kogo znam kto te surowce sprzedaje ? i nie chce mu psuc biznesu ? bo niby po co.
    Może, a raczej na pewno, wałek za wałkiem leci i po waszej stronie i po innych, czy to powód do dumy? Gdzie Ty, taki krystaliczny gracz, umiejętności takie i pro plajer? Brawo za szczerość, wygrałeś paszport TV TRWAM.

moja logika ma sie dobrze , zorzumicie ze dla nas wy jestescie niczym
    innym jak metalem i krysztalem , nawet jak jabym wszedl w posiadanie
    tego budy to tez bym polecial , i co z tego .
    po co mial budy , po
    co komus ufal ? tu sie nie ma co przekrzywiac jest jedna strona my potem
    jest wielka otchlan i dno i potem wy . reszta uni . nawet gdy zs nie
    gra nie jestescie w stanie nic nam zrobic. NIC... lamagi od siedmu
    bolesci . smieje wam sie prosto w twarz i czekam na wasza reakacje na
    wasza odpowiedz na wasze wielkie niszczenie :D , jestescie smieszni i slabi .
    a kiedys te Q polacza do F i wtedy dopiero zobaczycie ZS . bo to co tu jest to zabawkowe floty.

nie musze miec ostniego slowa jestescie slabi byliscie slabi i bedziecie slabi .
    Śmiejesz się do monitora raczej, a nie komuś prosto w twarz, eh, co ta maryśka + alko robi z tym Twoim móżdźkiem. Jeżeli tak mocno podniecasz się punkcikami i cyferkami to pozostaje mi tylko Ci współczuć. Tak jak już pisałem wiele razy, wiekszość z osób gra dla rozrywki (nie na etacie, albo kilku, jak Ty) i oprócz Ogame ma jeszcze pracę (nie zawsze przed kompem, tak jak byś nie zrozumiał) i dużo innych zajęć o życiu rodzinnym nie wspomne bo może nie zrozumiesz :D. Jak się to wszystko połączy to wyjdzie Ci, że takie osoby zawsze będą dalej niż nolify które pierwsze co zrobią po obudzeniu wejdą na Ogame i już do położenia się spać bedą zalogowani. Wiele razy też wskazałem "czystość" waszych punktów, kilkanaście lewych konto poza ZS, z któych sobie korzystacie na różne sposoby. Podbnie z wysoko stojącymi kontami, które są nagle złomowane, a po jakiś dłuższym czasie w ZS. Mnie to nie boli, mnie to śmieszy, a pisać sobie mogę bo mam takie prawo i obłudę Waszą obnażać :D.
    Podsumowując, nie zazdroszczę Ci, a współczuję.

misthunterze pokaz cos w grze a nie na forum - bo w potyczkach slownych
    napewno wygrasz:D nie znam sie na tym i slabo to ogarniam .
    i jak mowielm CALE UNI JEST DLA NAS METALEM I KRYSZTALEM . nie znaczycie nic i jestescie tak slabi ze az szkoda tu z wami grac .
    Tu nie chodzi o potyczki, a to że chcesz być krystaliczny, wszedzie mówisz że oszczerstwa. Jak Ci się podaje przykłady wałków, to piejesz, że ZS czyste. Może i masz problem ze zrozumieniem zdania pisanego no ale to może chociaż warto skończyć edukację na podstawowym poziomie?

edit:
    i co z tym zrobicie , nic bo jak wyzej:D
    wasz ruch : )
    My wyjdziemy z domu, Ty pozwozisz kolejne kilka kk metki na moony. :E
  • Ty chyba gościu nie wiesz o czym mówisz, jestem ciekaw czy spotkałbyś się z nim na żywo i powiedział to prosto w twarz :)
    Wpadaj to Tychów trybson, poznasz nas :) Weź ze sobą kogoś do ACSa, tylko żeby Ci slotów nie brakło ]:-D

EDIT:

nie wezmę ze sobą miecza obiecuję :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez falku ().

• Ja to bym radził co niektórym odstawienie tabletek. :D
    "i jak mowielm CALE UNI JEST DLA NAS METALEM I KRYSZTALEM . nie znaczycie nic i jestescie tak slabi ze az szkoda tu z wami grac" - no czy Ty człowieku jesteś zdrowy ? Chyba nie... jesteście dla nas metalem i kryształem.. haha :D Dobrze, że nie chlebem i winem. ;)

Jeszcze czegoś pojąc nie mogę.. wszyscy są słabi.. tralala.. sialala.. a Ty dalej w to grasz. :> dziwne nieprawdaż ? Ja rozumiem, że to jest może dla Ciebie jakieś hobby, albo wypełnienie luki życiowej, ale sam sobie odpowiedz. Po co ogame, skoro all są słabi, oprócz ZS oczywiście. Może znajdź sobie inną, podobną, grę ? hmm ?

I nawet nie odpisuj na tego posta, bo znając życie wyśmiejesz mnie, wyzwiesz od farm, słabiaka, ofermy, forumowego szczekacza, metal i kryształ.. A nie chcę mi się tego czytać.

PS Także graj Ira dalej w to ogame, bo potrafisz, tylko nastawienie masz .... w sumie zabrakło mi słowa.
  • co za typy, grac nie potrafia a siedzi jeden z drugim na forum i wypisuje jacy to nie są w realu
    rozumiem że chcecie sie dowartościować :D i inne sprawy ale bez przesady
    co mnie interesuje ze ktos ma rodzine żonę dzieci, jak nie ma czasu to niech nie gra
    ale z wami typki tak jest, pierw kozaczycie w grze wtapiacie i wypisujecie na forum
    ze macie fajnie w realu albo siedzicie i z zawisci wypisujecie bzdury :D
    albo kolejna wersja trola to taka co gra urlopem i w czasie kiedy nie gra sledzi forum i wypisuje bzdury
    to jest dzial starc, jak chcecie sobie poopowiadac o sobie o waszych sukcesach w życiu realnym
    zrobcie sobie jakąś konferencje albo kanal na irc i sobie piszcie
    tu ufs wyłapał złoma i tyle w temacie
    gr adas starcia
    10.05.2015 END!
  • DarthMario. napisał(a):

I nawet nie odpisuj na tego posta, bo znając życie wyśmiejesz mnie, wyzwiesz od farm, słabiaka, ofermy, forumowego szczekacza, metal i kryształ.. A nie chcę mi się tego czytać.
    Hehe a zastanowiłeś się lamo komu chce się czytać twoje frazesy ?
    I oglądać ten pedalski avek po lewej stronie Twoich postów ?

Swoją klasę pokazałeś na Forku jako zastępca który tak nagle osłabł z sił ]:-D

Szpryc. napisał(a):

co za typy, grac nie potrafia a siedzi jeden z drugim na forum i wypisuje jacy to nie są w realu
    rozumiem że chcecie sie dowartościować i inne sprawy ale bez przesady
    co mnie interesuje ze ktos ma rodzine żonę dzieci, jak nie ma czasu to niech nie gra
    ale z wami typki tak jest, pierw kozaczycie w grze wtapiacie i wypisujecie na forum
    ze macie fajnie w realu albo siedzicie i z zawisci wypisujecie bzdury
    albo kolejna wersja trola to taka co gra urlopem i w czasie kiedy nie gra sledzi forum i wypisuje bzdury
    to jest dzial starc, jak chcecie sobie poopowiadac o sobie o waszych sukcesach w życiu realnym
    zrobcie sobie jakąś konferencje albo kanal na irc i sobie piszcie
    tu ufs wyłapał złoma i tyle w temacie
    gr adas starcia
    Dobrze prawi. Dajcie mu wódki :E

pumba napisał(a):

Nie ma to jak sobie ego podbudowywać przy pomocy internetowej gierki
    Jeśli ktoś podchodzi do Ogame tak jak Wy(ZS i anty ZSowe szczekacze) to na prawdę radzę odstawić.
    Kolejny lotnik superman ]:-D
    Szczekasz jaki to Zs jest itp etc a jednak to Ty nie możesz fs-a puścić a nie My :E
  • DarthMario. napisał(a):

Chyba musiałeś przeczytać, skoro skomentowałeś. Oferma.
    Dziwne masz skojarzenia, ale cóż, chyba taka Twoja natura.

Widzisz i nie grzmisz. Baw się dalej waflu
    Nie moja wina że tak bardzo lubisz ciągnąć coś z czymś używając słowa WAFEL.
    I ot to Twoja natura Księgowy. Z Psiej łaski
    A te buźki ślij sobie to gałki na tym twoim wafelku a nie szukaj wśród innych swojej orientacji.

EDIT:
    Soreczka Pany za spam , grateczki raz jeszcze akcji

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez AlterEgo ().

• Miałem coś napisać ale jednak sobie daruje. Jedyna opinia jaką macie o ufs to że jest za słaby żeby wysłać FS. To że komuś może po prostu nie chce się grać wykracza poza Wasze wąskie rozumowanie. Tak dla Twojej informacji to jak odbudowywałem flotę grałem bez ufs, dopóki chciało mi się grać, a było tego ~100k%.
    Bądźcie sobie dalej bogami Ogame :)

P.S. Ile dostałeś za to że Sławka tak ładnie w wysyłanie FS wkręciłeś?
  • pumba napisał(a):

P.S. Ile dostałeś za to że Sławka tak ładnie w wysyłanie FS wkręciłeś?
    Wkręć się i Ty . To dostaniemy wszyscy :E
    Po drugie to co mnie interesują akcje drugiej jeszcze wtedy strony??
    Kompletnie nic.

Nie masz pojęcia o czym do mnie rozmawiasz ]:-D

Kazdy może mieć odmienne zdanie na temat gry ufs. Niestety stało się to na porządku dziennym tej jakże kolorowej zabawy.
    Tylko ino zwróć uwagę na jedno. Każdy uważający się Pro elo flociarz wiedzący o zagrożeniu wciska status U.
    Nadchodzi czas gdzie zoorganizowana akcja może poniszczyć jakże chronione przez gracza imperium.
    Jak myślisz dlaczego z reguły już 1 badz 2 nocy pojawia się zmasowane natarcie?
    Odpowiedź jest prosta. Brak innej możliwości rywalizacji właśnie poprzez ten status.

AMEN :E

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez AlterEgo ().

• moja logika ma sie dobrze , zorzumicie ze dla nas wy jestescie niczym innym jak metalem i krysztalem

ale stary to jest jak z Freudem, niby każdy pieprzy że się z nim nie zgadza, jednocześnie pakują to w pudełeczko przyzwoitości i działają w opisany przez Freuda sposób :)

dla nie kumatych: prace Freuda na temat celu życia człowieka ;)