Przyklejony TOP 1 ACS Strazak998, Asavar, Gonzo Di Cario [Eternia], Linden VS Absolutna ArcyGnida [FenikS] 1260,86% + moon

• Taurus [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Piejecie z zachwytu jakby to była akcja roku, o jakim rozdawaniu prezentów mówimy, skorą chłopaki są 50kk w plecy?

Prawda jest taka, że Gnida zlamił, ale Wy zezłomowaliście sobie połowę floty i zwróciliście na siebie tyle uwagi, że pewnie niedługo stracicie resztę :)

Niemniej gratuluję zgrania o tak wczesnej (lub późnej) godzinie i pierwszego trzycyfrowego wyniku, to robi wrażenie. SzO obu stronom!

PS. Gnido skończ się wdawać w te pyskówki :P
  • Matiw. napisał(a):

o jakim rozdawaniu prezentów mówimy, skorą chłopaki są 50kk w plecy?

hmm, dedukcja wydaje się prosta - skoro nie zebrali sami, to tym samym z pewnością komuś zrobili prezent...
    ;>
    heh, ...no ale okazuje się że jednak nie dla wszystkich taka prosta - niektórzy widać ostro zapili w te święta, a budząc się na srogim jeszcze rałszyku, kiedy piwko na klina wchodzi jak dzik w młode kartofle, ...wtedy właśnie można już zasiąść do napisania postu, który z całą pewnością nie będzie miał sensu!!
    :]
  • O_O O_O O_O Piękne starcie :brawo: Dziwią mnie niektóre wpisy. Przecież to jest ST roku i nowe top1 :top1: :graty: :top1:
    %%%% powala na kolana a że zysku nie ma to trudno W odróżnieniu od wielu ST z zyskiem na marny procent to zostanie zapamiętane . Obrońcy :xgszo: lub szybkiego zdobycie lepszego konta

pozdrawiam
    ADG
  • Fakt faktem Gnida dałeś d*py :D Agresorom gratulacje ale tylko za złapanie Gnidy bo reszta to przedszkole :) Co do gonzo i asavara - mieliście nieźle w porach jak krążyliśmy z gnidą wokół was :D tylko po co komuś flota jak używa jej raz na 4-5 miesięcy :) więc trzeba było dać się grzecznie spakować w recki a nie namiętnie skanować lotke i liczyć na lamerstwo :) Napawam się myślą że jesteście już na celowniku Pozdro
  • DajMiTo napisał(a):

Fakt faktem Gnida dałeś d*py :D Agresorom gratulacje ale tylko za złapanie Gnidy bo reszta to przedszkole :) Co do gonzo i asavara - mieliście nieźle w porach jak krążyliśmy z gnidą wokół was :D tylko po co komuś flota jak używa jej raz na 4-5 miesięcy :) więc trzeba było dać się grzecznie spakować w recki a nie namiętnie skanować lotke i liczyć na lamerstwo :) Napawam się myślą że jesteście już na celowniku Pozdro

Ty misiek, a Ty grasz czy znowu na pręgierzu wisisz za oszustwa ?

Agresorom graty i szp ( chociaż nie wiem czy mają co ) a obrońcy szo i rewanżu.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Pawelka ().

• Haha, a ten lamer znów w reckach. Przecież to jest śmieszne, jeszcze czytam że "dostał" kolejne konto?! Kto dałby mu nowe konto za darmo?! Przecież ten typ zmarnował wszystkie ostatnie konta jakie dostał, wszędzie dostawał złoma i konto się marnowało.

Nie chce mi się wierzyć że niczympro jest na tyle głupi że dał konto takiej lamce bez żadnej dopłaty.

Z ciekawością będę spoglądał na tą zapowiedzianą tutaj zemstę ]:-D
  • poznalem NiczymPro calkiem dobrze ;) spoko chlopak i ja za to konto nie zaplacilem... nie stac mnie tak jak ciebie na gre za anty wylacznie :D

btw pytales kiedys o nick gracza ktory cie pushowal - no to prosze: NiczymPro mi opowiadal jak robil to nie raz :)

dogladaj dogladaj bo napewno sie doczekasz ;]
    Solo: 3483% 3150% 1918% 1789% 1187% 1037% 881% 576% 564% 424%...
    ACS: 9040% 7845% 5495% 4339% 3954% 2345% 2204% 1950% 1933% 1893%...
  • NiczymPro ci napisał że pushował mnie na Leo? Dobre bzdury. Może niech wypowie się on sam bo nigdy na uLeo z nim nie grałem, on chyba też, kiedyś dostałem od niego konto na (chyba) Mizar i troszkę graliśmy razem gdzieś na starcie i tyle było z naszej znajomości. naszej gry razem.

Wyłącznie za anty to gra twój kolega ranger i twój przydupas largo.

Edit: Teraz widzę że Łukasz chyba pogniewał się że mu konta kiedyś na Orion nie załatwiłem co widzę w archiwum naszych rozmów na GG... no cóż, szkoda że w ten sposób zrobił :( ale może chociaż to wyprostuje jak ma jaja.
    Edit 2: Widzę że graliśmy na Pegaz razem na początku...
    Edit 3: To nie on dał mi konto na mizar tylko Steku =)
    Edit 4: Porozmawiałem sobie z Łukaszem i spokojnie będzie mógł wyprostować te rzeczy które mówił Tobie. Po rozmowie z nim stwierdzam także że jesteś bardziej chory i bardziej zdesperowany niż myślałem, to przykre ale mam nadzieje że dasz sobie z tym radę.

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez ==Webber== ().