Hejka, tu Leah. Jestem z okolic Wrocka. W OGame gram od ok miesiąca.
Ogłoszenie Przywitaj się!
-
-
Witam,
Jestem z Warszawy, wróciłem do gry po długiej przerwie, podkusiło mnie do tego uniwersum Retro i kilku znajomych tam grających.
Gram od 2004 roku z jedna dluga przerwą, grałem głównie na ogame.org na uni4 i 7. Tutaj najdluzej chyba uni10 i uni29. Nie wszystko dokładnie pamiętam.
W każdym razie znowu tu jestem, obecnie w uni Polaris.
Pozdrawiam -
Witam. Grałem w ogame dobre 6 lat temu. Teraz widząc to forum od nowa zachciało mi się grać. Lecę się zarejestrować
-
Siemaszki, jestem Jacek!
Kiedyś grałem regularnie, ale czas przestał być dla mnie łaskawy. Teraz jednak mam więcej wolnego i mogę od nowa zacząć grać. Do zo na serwerze! -
witam > Kuba . gram na polaris i quaoar .
-
Siemanko, jestem Oliwier, jeszcze nie zacząłem do końca mojej przygody z grą, dopiero się za to zabieram. Najpierw chciałem odwiedzić to forum i poczytać co nieco na ten temat. :))) Pozdrawiam ciepło w ten zimny czas!
-
Siemanko !
Jestem Patryk, wracam po około siedmiu latach przerwy
Polecicie jakieś dobre, tętniące życiem uni? Bo widzę że na Quaoar troszkę nudno, jeden dzień i przeskok o 2k pozycji to nie wróży dobrze
pozdrawiam wszystkich ze starej gwardii!Quaoar ON
-
Siemanko maniaki !
-
Witam Jestem Michał mam 31 Lat Brodnica , gram od początku w Ogame
Kiedyś były piękne czasy 14 tyś graczy na server. 10 ST na Noc.
Ogólnie gra bardzo mi się podoba i ludzie też są bardzo fajni .ZŁY SEN / Kapitan Marvel
TOP1 FLOTA UNI51 OFF / EUROPA ON
-
Hejka wszystkim !!
Jestem Sebastian pochodzę z Lubina jeszcze mam 29 lat lecz niedługo 30 stka spadnie na kark ale i tak piękny jest ten świat
14.000 tysięcy graczy nie pamiętam na serwerze, maximum pamiętam 8.000, zaczynałem na Uniwersum 42. -
witam
mam na imie Michal...wrocilem po dluiugiej przerwie. Gralem na capelli...czy jest ktos kto tam gral?
jawor -
Witam ,
Patrzę na daty i się zastanawiam czy w Ogame ktoś jeszcze rozpoczyna przygodę . Więc zaczynając, nazywam się Michał i właśnie rozpocząłem przygodę na Eridanus'ie (chyba że ktoś z was ma lepszy pomysł na świat dla początkującego), studiuję w Poznaniu więc znalazłem znów czas na jakąś grę. Jest ktoś kto również jest jakimś swieżakiem na tym lub innym serwerze i chętnie pogra?
Pozdrawiam -
Siema
Jestem Stafan , stary dziad i dlatego mam czas pograć. gdyż renta wpada co miesiąc -
Witam wszystkich!
Nazywam się Michał, pochodzę ze śląska. Wciąż się uczę (technikum - Śląskie Zakłady Techniczne) na profilu technik informatyk.
W wolnej chwili programuję i gram na OGame - uni Spica, kiedyś Xalynth -
siema jestem michał ! i jestem ze Świebodzina ! Grałem z kolegą koło 10 lat wstecz, czas zacząć na nowo ! Pozdrawiam !Wow, insane hack for NEED FOR SPEED MostWanted i had ever seen. Check this out ! For freeThe best chack.
-
czesc łukasz
Gre zaczynalem na uni 10 gralem kolo 3 lat. Skonczyle i mala przerwa az do tamtego roku. -
Cześć, tu Wojtek, 32lata, z Zabrza, na rencie, gram na Virgo. Jestem 100% nowicjuszem w OGame i mam nadzieje spędzić tutaj sporo czasu w dobrej atmosferze i być może poznając dobrych ludzi oraz ucząc się gry. Szukam też chętnych do wspólnej gry, piszcie PW albo w grze ewentualnie zmiana serwera Pozdrawiam.
-
witam wszystkich!
Nazywam się Damian, wracam do Was po 6latach przerwy. Grę poznałem będąc w ostatniej klasie technikum i wystartowałem z UNI1. Cała klasa graliśmy swego czasu.
Mam nadzieję, że ponownie zostane obdarowany radością i zdenerwowaniem.
Także życzę wszystkim emocjonującej zabawy.
•••Let's play the game•••
/Superman -
Witam jestem tutaj świeżakiem moja przygoda o gamę i zainteresowania w tym temacie zaczęły się od nie dawna chętnie dowiem się więcej od Was stałych kompanów o gamę pozdrawiam wszystkich
-
Hej wszystkim, jestem tutaj nowy, ale fajnie, że tak wiele osób siedzi na tym forum:) Na pewno spędzę tutaj miło czas!
-
Cześć i ja sie przywitam do ogame wrócłem po ponad 10 letniej przerwie grałem na uni 3.
-
-
siemka wszystkim nie latam na virgo to mi się nudzi
teraz
potem
a na kaca
-
Witam wszystkich, z tej strony Zolo albo Zologongolo Wróciłem do oGame po około 10 latach, grałem kiedyś w gimnazjum. Ostatnio zobaczyłem gdzieś reklamę, kliknąłem i teraz znowu siedzę i zarywam nocki ;D Jak za starych dobrych czasów ^ ^
-
Witam. Jestem zupełnie nowy na OGame.
-
Powitać
Jestem Świeżakiem prawie....
Miło zobaczyć ogeja po 8 latach ... sporo zmian ;/ Czy na lepsze ;/ zobaczymy. -
Witam
Mam na imię Przemek . Zaczynałem grac w ta grę gdy istniało uni 3 a przestałem wraz z uni 9. /stare dzieje/
Pochodzę z Ostrołęki ale mieszkam obecnie w Limburg.
Pozdrawiam wszystkich z tych rejonów .
Mecze sie obecnie na Tarazed ,próbując dogonić top 100 , wiec do zobaczenia na tym serwie . -
Witam .
Mam na imię Krzysztof . Mam 48 lat jestem starym graczem gier RPG oraz MMOrpg no i oczywiście dobrych gier strategicznych .
Kiedyś dawno temu grałem w " Deuteros " , " Reunion " mam bardzo miłe wspomnienia ta gra przypomina mi tamte czasy .
Pozdrowienia dla wszystkich i moje stare motto :
" Duma - Siła - Honor - Odwaga " -
Hej.
Nazywam się Marcin.
Mam piękną żonę i cudownego syna oraz 31 lat, zbyt szybko płynie ten czas.
Jak większość tutaj ocalałych graczy z poprzedniej epoki, również ocalałem jako weteran na OGame.
Zaczynałem bodaj uni 24, lata temu. Kończyłem z OGame ze 4 razy i znowu się spotykamy.
Nie wymagajcie, jestem handlowcem i pracownikiem fizycznym na 2 etatach w układzie 3 zmianowym.
Moim celem jest wczesna emerytura w wieku 40 lat, więc realizuję swój plan i sprawdzam efekty.
Życzę wszystkim powodzenia. -
Niegdyś aktywny (MzL/uzekamanzi), jednak naście lat uśpiony, wróciłem zobaczyć czy gra która zapewniała dopływ adrenaliny w deszczowe noce nadal trzyma swój urok Witam wszystkich, może nawet jacyś starzy znajomi jeszcze tu żyją?Xanthus: Old_Smuggler - samozwańczy herszt @ Booze N' Bones
Historia:
uzekamanzi - CO lub VCO [BRO (Miłośnicy Browarów), PS (Pijane Smoki), Jyhad (Jyhad Haven), MoRe (Morte Repentina), SWB (Star Wars Brothers)]
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0