Witam, pzodrawiam zkalisza. Studiuję w Krakowie. Mieszkam w Warszawie. Muszę zapoznać sie z trym forum. Pozdrawiam.
Ogłoszenie Przywitaj się!
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Kim jest zkalisza?
Jedyny, prawdziwy zwycięzca ostatniej Wojny Spamowej.
29. stycznia 2009 - 29 stycznia 2013
Jak ten czas szybko leci... -
Widzę, że ktoś tu ma problem z czatykietą...
-
A ktoś ma problem z ogarnięciem jednej nazwy
Milo mi jest powitac wszystkich forumowiczow i graczy OGame
Mam na imie Piotrek wlasnie zaczynam swoja przygode z ta gra
Na codzien kierowca ciezarowki:) mam nadzieje ze w przerwach bede mogl wygospodarowac odpowiednio duzo czasu by zasmakowac urokow zabawy
Prosze o wyrozumialosc i cierpliwosc zanim naucze sie zasad
Pozdrawiam i zycze milych i owocnych dlugich godzin spedzonych podczas gry -
Ten post napisany przez: -=Rettior=- (17.06.2014, 23:59) jest ukryty, poniewaz ignorujesz uzytkownika -=Rettior=-.
-
Witam wszystkich.
Dobrych kilka/ kilkanaście lat temu zaczęłam grać w ogame. Potem długo nie grałam, parę razy wróciłam do gry na nowych UNIACH, ale na żadnym nie byłam ponad rok. Teraz postanowiłam wrócić na dłużej - padło na UNI Antares.
Nie podam stylu gry, bo on zależy od chęci i czasu. Uczcie się na błędach, bądźcie pozytywnie nastawieni i nie poddawajcie się po 1 porażce, bo praktycznie wszystko da się nadrobić...
PS. Życzę wszystkim dobrej zabawy.
DominikaPost był edytowany 3 razy, ostatnio przez ValquirePL ().
-
Cześć wszystkim po latachTu miał być podpis, ale jak widzisz go nie ma
-
Witam, widzę wiele nowych twarzy(twarzy rotfl?).
Według mnie gf ma jeszcze coś w zanadrzu, patrząc np. na popularność gry to jest coraz mniejsza. Dlatego na pewno jeszcze na pewno będzie się działo tym bardziej, że wprowadzają nowość, choć nie tak często jak by się tego chciało.
A teraz trochę opowiem o sobie. Gram obecnie na andromedzie, wcześniej było u1 i leo.
Lubię sobie jakieś tam cele wybrać i je atakować, ale tak naprawdę nie mając moona niewiele możemy zdziałać, ryzykowne staje się stworzenie dużej floty gdyż zaraz sąsiedzi się nią zainteresują. -
-
Witam. Mielec się kłania
-
:fkiss:Witam mam na imie Kalina^^ obecnie gram na Quantum Betelgeuse i Yakini^^pozdrawiam znajomych i moich kochanych Wrogów:fkiss:
Miłego dnia zycze :*Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kalinkaWhisky ().
-
Dzień dobry, jestem Marcin i wróciłem po 10 latach was zniszczyć także zaczynamy 11.08.14
-
Nazywam się Rafał, mam 18 lat, mieszkam i się uczę w LO w Warszawie. Swoją przygodę z Ogame zacząłęm kilka lat temu na uni 11, jednak z braku czasu odstawiłem trochę gierke.. Ale niedawno wróciłem i od paru miesięcy gram na uni Xalynth. Tak w skrócie o mnie
Seredecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów :D -
-
Pozdrawiam z Warszawy,
Gram w Uni Draco,
Nicki na IRCu:
- neomahakala108,
- cheasplea,
- kyton_informatyki. -
Witam.
Nazywam się Jakub oraz rozpocząłem grę na uniwersum o nazwie Ursa. Dlaczego? Bo brzmi tak samo jak nazwa bohatera w DotA2
Lubie sobie od czasu do czasu obejrzeć dobre anime, widać po moim avatarze w sumie. -
neomahakala jaki nick??
-
Ooo tu mnie jeszcze nie było
Jestem Zgrywus, dla znajomych Kamil
Grę rozpocząłem w momencie, gdy polska wersja ogame miała 10 dni Tak więc jestem można by rzec starym wyjadaczem Pochodzę z Warszawy i w Warszawie mieszkam, uczę się i pracuję
Gram na Antaresie
Pozdrawiam
83 Starcia Tytanów na łącznie 129 378%, co daje średnio 1507,68% na starcie!
Top1 solo 2089,72%
Top1 ACS 15 558,77% -
Od ilu pokoleń z Warszawy?
Z jakiej dzielnicy?
Czy bijesz ukraińców w autobusach?
idz trolu
-
Elo jestem Adam dla was może być już nukleo pochodzę z Chorzowa mam 25lat i przygode z OGame dopiero zaczynam, śmigam na Betelgeuse, założyłem sojusz i jak ktoś był by chętny w pomocy to zapraszam
-
NIECHCE KTOS POGRAC NA DRACO?
-
Cześć wszystkim. Właśnie założyłem konto na serwerze Betelgeuse. Kiedyś trochę grałem w tę grę, więc mam ogólne pojęcie o co chodzi (choć doświadczenia za dużego nie mam). Korzystając z okazji zapytam, czy są może jakieś sojusze stawiające na gospodarkę? Chętnie dołączę do jakiegoś sojuszu, bo razem raźniej i bezpieczniej Tymczasem pozdrawiam, życząc miłej rozgrywki!
PS A może polecicie inny serwer początkującemu. Ale ten chyba jest najnowszy?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Tical ().
-
Potwierdzam: Betelgeuse jest najnowszyModerator Handlu, Spamu i Hydeparku(Wydarzenia i Polityka,Rozrywka i Hobby,Humor)
"Człowiek jest złym zwierzęciem. I to jest zasada. Żaden człowiek, kiedy jest silny, nie jest dobry.''
Marek Edelman
-
Ja się zatrzymałem gdzieś w okolicach uni 63
Witam !!! Po raz trzeci zacząłem Ogame, i po raz trzeci mówiłem sobie że nigdy więcej tego nie zrobię...Swoja drogą, myślałem, że ta gra już umarła Wcześniej Uni 9 i 42 (pierwsza 30stka ) oraz chyba Andromeda.... nie pamiętam już nawet Pozdrawiam, do usłyszenia w grze
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kotzhar ().
-
Siemka jestem Dawid , swoją przygodę z Ogame zacząłem w 2010 r
początki na draco
zapraszam znajomych na electre : z tej strony Piotssspowrót 2015.08.25
Quantum -zdunOrigamista ON !
===================================
pb Solo : 87.582%
ACS : 13.412 %
SOLO ŁĄCZNIE : 114.528%
ST : 33
MST: 97
-
...Doktorek... napisał(a):
Siemka jestem Dawid , swoją przygodę z Ogame zacząłem w 2010 r
początki na draco
zapraszam znajomych na electre : z tej strony Piotsss
Znana postać, nie jedno ma za uszami a ile nickow po drodze zmienionych i ile kont zajumanych. Prawdziwa legenda forum buhahahah -
witam jestem pawel
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 3
3 gości