AEY do bredy z tilburga nie daleko
Ogłoszenie Przywitaj się!
-
-
Czo to za 321owy temat :F
Jedyny, prawdziwy zwycięzca ostatniej Wojny Spamowej.
29. stycznia 2009 - 29 stycznia 2013
Jak ten czas szybko leci... -
DUCHOWNY 2 napisał(a):
Witam, jestem Darek
Toadie napisał(a):
Myślałem, że mam niezbyt często spotykane imię a tu na 10 przywitań dwóch Darków Witam więc imienników (nie imienników też)
Wszystkim Dariuszom, Darkom, Dareczkom wszystkiego najlepszego z okazji imienin życzę!
Dużo radości, dużo szczęścia, dużo samych dobrych rzeczy!
Sobie też tego wszyskiego życzę, bo na drugie mam Dariusz
Zdrowie Wasze w gardło nasze!
:beer:
duchowny 3 napisał(a):
dokladnie Darki 19.12.2013 swieto
Jestem pierwszy z życzeniami?Moderator Handlu, Spamu i Hydeparku(Wydarzenia i Polityka,Rozrywka i Hobby,Humor)
"Człowiek jest złym zwierzęciem. I to jest zasada. Żaden człowiek, kiedy jest silny, nie jest dobry.''
Marek Edelman
-
-
Witam. Moje imię na forum póki co będzie tajemnicą Może ktoś mądry rozkmini je patrząc na mój nick
Dawno temu próbowałam w to grać lecz z braku czasu przestałam. Teraz szukam nowego uni na którym mogłabym zacząć swoją nową gre -
sisko pierwszy...
to najlepszego "DARKI" -
A kiedy będzie Marcina
-
Witam!
Nazywam się Jakub. Część moich znajomych zowie mnie Dżejkob ew. "Szalony Jakub" ze względu na temperament do % i rzeczy, których po nim wyczyniam Lat mam 18. Matura za pasem.... Swoją grę na ogame zacząłem na u32. Potem kilku letnia przerwa i nieszczęsny powrót na ogame na u7 teraz u67. Niektórzy z was znają mnie z prowadzenia tematu rekordy u67.
Zainteresowania to mam takie trochę trywialne, bo: matematyka, polityka, historia II światowej, ekonomia i literatura rosyjska.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Blackbird71 ().
-
To może i ode mnie krótko i na temat :
Piotrek ------> 33lata
Gram dla zabawy : u7, u23,u30,u40,u49 (off na wszystkich). Ostatni przystanek Andromeda.
Zainteresowania: wędkarstwo,koszykówka,piłka nożna , film.Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez xaero32 ().
-
Cześć,
jestem Paweł mam 12 lat lubię ogejma i rysować.
Szukam kolegów.
Jedyny, prawdziwy zwycięzca ostatniej Wojny Spamowej.
29. stycznia 2009 - 29 stycznia 2013
Jak ten czas szybko leci... -
Widzę, że na forum są także starsi, Wesołych Świąt
-
kolejny post... brawo superman
-
Powitać
Z tej strony Michał, lat 23 i trochę. Do gry wszedłem całkiem niedawno (jakoś ponad tydzień temu) i z pomocą znajomego powoli ogarniam co jest do czego. Gram bardziej dla samej zabawy niż dla rankingów, ale zawsze parę oczek w górę fajnie jest podskoczyć
Z racji na dużo wolnego czasu często można mnie spotkać online w grze, albo na platformie Steam gdzie próbuję czasem swoich sił (w większości z marnym skutkiem) w Counter Strike GO -
-=Rettior=- napisał(a):
Cześć,
jestem Paweł mam 12 lat lubię ogejma i rysować.
Szukam kolegów.
Cześć Paweł, też mam 12 lat.
Zaprzyjaźnimy sie?"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Ja też napisałem prawie identycznego posta, Majnd.
Nawet trochę bardziej rozbudowanego, bo jeszcze opisałem swój stan uzębienia i barwną przygodę.
Jak oboje nie wylecimy stąd na zbity pysk z naszą głupotą, to nie wiem co z nami będzie.
Może spotkamy się na zakręcie. -
Wybacz Banshee nie zauważyłem
To jak? Zaprzyjaźnimy sie?"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
joł a ja jestem chezik i swoją przygodę rozpocząłem w 2006 r na u6 tam sie wszyscy mnie bali i zlikwidowali uni
Madzia
Banshee
joł ;*chodząca zaraza
AMe do piachuKu Chwale Syjonu -
Witam wszystkich serdecznie swoja przygodę z ogame rozpoczęłam w zeszłym roku gram na vega mieszkam w Itali pochodzę z małopolski wolny czas spędzam na uni Vega na forum jestem nowa więc super jeśli dacie mi kika wskazówek . Pozdrawiam Marta
Prośba o zapoznanie się z regualminem forum Nie piszemy całych postów kolorkiem, nie trzeba znacząco edytować swojej czcionki/wypowiedzi.
/Superman -
Bry wszystkim!
Ładny avatar, Marto!Moderator Handlu, Spamu i Hydeparku(Wydarzenia i Polityka,Rozrywka i Hobby,Humor)
"Człowiek jest złym zwierzęciem. I to jest zasada. Żaden człowiek, kiedy jest silny, nie jest dobry.''
Marek Edelman
-
Dziękuje sisko
-
No więc i ja napiszę swój pierwszy post 8-)
Witam wszystkich!
Imię moje Bernard, jednak większość znajomych mówi na mnie godal (może i prościej). Lat mam 21. Jeśli chodzi o OGame to zaczynałem przygodę już kilka razy. Pierwszy raz z 7 lat temu, ale wtedy to byłem młody i niewiele wiedziałem o grze :D Teraz gram mniej więcej od pół roku, obecnie na uni Vega, no i doszedłem do wniosku, że wypadałoby założyć w końcu to konto na forum, więc tak też poczyniam
Studiuję inżynierię produkcji, więc wiem jak rozbudować eko XD
Natomiast moje zainteresowania poza OGame'm to akwarystyka, dobre piwka, no i na gitarce lubię pograć :) -
-=Rettior=- napisał(a):
Czo to za 321owy temat :F
Czesc, jestem Siersciuch.
Swoja przygote z ogame zaczalem wowczas, kiedy autorka tematu na stojąco pod stół wchodziła.
Byłem sobie w między czasie moderatorem, a potem nawet super moderatorem ale pewnego dnia wylała mi się kawa na podłogę i się sam zbanowałem.
Mam teraz drugie konto, ale nikt już mnie nie pamięta.
Lubię parówki zmikoswane z korniszonami, polane rozpuszczoną czekoladą -
Cześć wszystkim wam ! hehe
Jestem DonPierogo mam 22 lata .
Woj Lubelskie
Wzrost 188cm
Waga 104 kg
Stylowy zarost
W Ogame zacząłem grać 4 dni temu po około 5 letniej przerwie. Grałem na kilku uni 18, 33,47,50,51 głównie wysoka czołówka. Chociaż wpadek też było kilka . -
siema siema botki , na Imie mam Patryk , latek 25 .
w ogame zaczelem dawno temu na de , gdyz w Polsce ogame jeszcze nie bylo. od uni Andro zaczelem przygode i w Polsce i tak to juz zostalo. na codzien chodze na silke , do pracy i do uni Taurus maniakowalem w Ogame w najlepszym wowczas sojku SET :D. odkad weszla opcja pay 2 win postanowilem sie tylko i wylacznie udzielac na forum i nie grac w ta jakze piekna gierke pt. "Ogame" , smutne lecz prawdziwe , w grze znano mnie jako Nightm4r3 , Topowiec oraz Billie the kid 8-). Pozdrawiam wszystkich znajomych oraz i nieznajomych , pamieta ktos ten stary design , bez platnych dodatkow ? echTTG !Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Billie the kid ().
-
Marta86 napisał(a):
Witam wszystkich serdecznie swoja przygodę z ogame rozpoczęłam w zeszłym roku gram na vega mieszkam w Itali pochodzę z małopolski wolny czas spędzam na uni Vega na forum jestem nowa więc super jeśli dacie mi kika wskazówek . Pozdrawiam Marta
Prośba o zapoznanie się z regualminem forum Nie piszemy całych postów kolorkiem, nie trzeba znacząco edytować swojej czcionki/wypowiedzi.
/Superman -
Witam ! Na imię mi Bartek , dokładniej to Bartłomiej
Mam już 20 wiosen za sobą , teraz nieubłaganie zbliża się kolejna, no cóż młodsi sie niestety robić nie będziemy
W ogame zacząłem grać jakoś w 6 kl podstawówki ^^(kieeeeedy to było ;P) , ale wiadomo osiągnięcie kilku tys pkt było już nielada sukcesem, później w czasach gimnazjum zebraliśmy się w kilku chłopaków z jednego podwórka , i zaczęliśmy gre na uni8 w czasach Popuriego ,kiedy to był rekordzistą Uni8 i chyba nie tylko uni (o ile komuś jeszcze mówi coś ten nick ;P) tam osiągneliśmy po czasie po kilkaset tys pkt działając w jednym sojuszu całkiem nieźle sobie radziliśmy, niestety jeden z nas przeszedł na wieczny urlop i w wieku 16 lat zakończyłem swoją przygodę z ogame, myślałem ,ze już na zawsze...jednak nie...kiedy miałem 18 lat powróciłem znowu , tym razem na uni 50 coś, nie pamiętam już dokładnie, pograłem przez 1,5 roku latając sobie to tu ,to tam to była gra 4 fun a później przyszedł czas matur i konto poszło w odstawkę , w końcu oddałem je kumplowi , i słuch o nim zaginął, teraz kiedy jestem już na studiach ( Ratownictwo medyczne Olsztyn , może trafi się ktoś z okolicy ^^) zbliża sie sesja a ja mam spooooro czasu, bo to praktyzcnie 1,5 miesiaca wolnego a później wiadomo jak to jest na wykładach szukałem konta powiedzym średniego ,tak na poziomie 50 pare -100k pkt ale nie moge trafić więc zaczynam przygodę od 0 ,zobaczymy jak to będzie Pozdrowienie w ten mroźny dzień trzymajcie się ciepło !Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez krzyzakmk ().
-
Marta86 napisał(a):
Marta86 napisał(a):
/Superman
A mówią, że kobieta domyślną jest. Supcio nie wiedział jak zagadać to musiał się do czegoś przyczepić ot cała filozofiaKozak nad kozakami
Narcyz nad narcyzami
***181ST*** ***2.226.215%***
-
Marta - ładne imię, bardzo je lubię
Coś o mnie...
Bartek, 23 lata - sporo rówieśników tu widziałem. Jestem ze wschodu naszego pięknego kraju. W ogame gram... oj, powiedzmy, że 2 latka. Kiedyś miałem kilkumiesięczny epizod ale skończyło się na idlaczeniu - gra samemu to nie gra.
Interesuję się głównie muzyką. Jestem basistą, szarpię trochę struny. Właśnie zakładam zespół, ale znaleźć perkusistę to graniczy z cudem Gram na uni66 w sojuszu Universe, który serdecznie pozdrawiam
-
A to może i ja coś naskrobię
Rafał lat 20 w OGame gram od 2006 roku z przerwami, moje początki sięgają U43 ale tam to lamiłem a nie grałem w sumie teraz też lamię ale ciicho
Największy sentyment mam do U48 ponieważ to tam spędziłem większość OGejmowego czasu.
Co by tu jeszcze napisać hmmm no nw
Lubię jeść, spamować, rujnować psychikę innym, chodzić na siłownię, słuchać odpowiedniej muzyki i gadać czasami też lubię się tak położyć i poczytać coś zwiazanego z historią Polski
Gram na Riglu Wasacie i tym na X ;pST: 86
Lubię se czasem pospamić wkurzając innych ludzi
Grałem na U: 6,10,13,20,43,48,50,56,59
-
smitty1 napisał(a):
Co by tu jeszcze napisać hmmm no nw
Lubię jeść
Poprawiłeś mi humor dzisiaj
Witaj Rafale!
-
Udostępnij
- Facebook 0