Przyklejony TOP 2 ACS Kusy<---Łosiek i pawciok [UMBRELLA] vs jackal [ZWB] - 2272,58% + farming + zbiórka

• Pegasus
  • Podium zajęte. Top 2 to nie lada wyczyn. Zamiast pogratulować top 2 to pokazujecie, że top 2 to dla was nic pisząc o top 1. A szczególnie, że to nie jest top 1.

Jeszcze raz gratuluje top 2. Podium rzadko się zdarza, a Ci co je zaliczają pokazują mocnego skilla ;)

Pozdrawiam
  • To raczej lamerstwo obrońcy bo jak się sprzedaje byle komu konto na allegro to potem są zazwyczaj takie efekty, że konto oddane/sprzedane = konto zezłomowane ;P

A jeśli chodzi o to, który top, to moralnie agresorzy mogą to odbierać jako top 1 ACS chociaż to tylko top 2 bo kto przegląda forum pamięta w jakich okolicznościach powstało to "prawdziwe" top1 ACS :E
  • Smoczus napisał(a):

To raczej lamerstwo obrońcy bo jak się sprzedaje byle komu konto na allegro to potem są zazwyczaj takie efekty, że konto oddane/sprzedane = konto zezłomowane ;P

A jeśli chodzi o to, który top, to moralnie agresorzy mogą to odbierać jako top 1 ACS chociaż to tylko top 2 bo kto przegląda forum pamięta w jakich okolicznościach powstało to "prawdziwe" top1 ACS :E
    co do srzedania rzeczywiscie lipa nigdy nie wiesz kto je dostanie, a co do tzw prawdziwego top1 acs no ehhh dajcie mi znac jak cos sie zmieni w regulaminie ogame lub dzialu ST w kierunku niehonorowa gra blllllleeeeeeeee

na poczatkach uni parasoli wtopily ostro bo ich bodajze ktos sprzedal, pozniej czarny wtopij u mnie i chlopakow 2k pancy bo podalismy lipna wiadomosc na jego inne konto i sie polasil.... teraz wszyscy ci honorowi co sie podniecali wczesnymi zlomami niech sie gleboko zastanowia jak zostawali wystawiani i akty byly popychane do innych graczy... zreszta nie chce mi sie juz zaglebiac chlopaki zle wybrali i tyle chociaz jak wiadomo enzo i riddick liczyl na to ze black sie nie wycofa i bedzie wyzlomowany
  • Pomyśl nad tym co piszesz, jeśli już mnie cytujesz, najlepiej rób to do skutku aż zrozumiesz albo poproś kogoś mądrzejszego żeby ci wytłumaczył.

Bo ja nigdzie nie napisałem, że tamtego ST nie ma albo że jest nieważne, tylko ono powstało przez granie black lamki na 2 fronty bo gdyby nie on to i starcia by nie było.

Może jednak wytłumaczę to jaśniej, który gracz może mieć większą satysfakcje z gry, ten który sam coś w niej osiągnął czy ten, który po prostu kupił albo dostał od kogoś mocne konto ? Wg mnie jest to ten, który jednak sam się czegoś dorobił. Tak samo z tymi dwoma ACSami.

Bo wtedy agresorzy padli przez pewną intrygę, która była zaplanowana a to starcie chociaż na stojącą flotę było zrobione bez żadnego knucia i podstępu i dlatego uważam, że moralnie top1 ACS im się należy, aczkolwiek liczby o tym przeczą i muszą się zadowolić 2 miejscem.